Hur Ă€ndrar du ditt lösenord i TikTok om du har glömt det? – StĂ€ller in

0 Shares

Under de senaste Ären har TikTok-appen blivit en av de mest nedladdade och erbjuder övertygande underhÄllning. Att anvÀnda applikationen Àr vÀldigt enkelt, du behöver bara ladda ner applikationen, registrera dig och logga in med ditt anvÀndarnamn och lösenord.

Det kan dock hÀnda mÄnga gÄnger att vi nÀr vi skapade ett konto skrev in ett lösenord och nÄgra dagar senare glömde vi bort det och vi har det inte nedskrivet i nÄgon anteckningsbok. Detta Àr dock inte ett problem som inte kan lösas; dÄ visar vi dig Hur Àndrar jag TikTok-lösenordet om du har glömt det?.

Vilka punkter bör du kÀnna till för att ÄterstÀlla ditt TikTok-konto nÀr du glömmer dem?

Efter att ha installerat TikTok-appen pÄ din mobil erbjuder plattformen flera alternativ som du kan övervÀga för att sÀkerstÀlla att ditt konto ÄterstÀlls.

Du mÄste lÀgga till ett telefonnummer eller e-post i din profil

Det första du bör göra Àr LÀgg till telefonnummer eller e-post till din profil sÄ att du kan skapa ett konto. Och detta Àr sÀrskilt en detalj som du inte bör förbise, för om du nÄgonsin behöver ÄterstÀlla ditt TikTok-konto kommer de att be dig om denna information.

För detta, vÀlj helt enkelt det alternativ som visas först nÀr du öppnar TikTok-appen för att skapa ett konto. SÄledes kan du ange ett telefonnummer för att verifiera kontot och ange önskat lösenord och sedan fortsÀtta med att vÀlja kontoanvÀndare.

Om du gick med i TikTok via ett socialt nÀtverk

Ett annat alternativ Àr att anvÀnda ett socialt nÀtverk, det kan det vara med ditt Facebook-konto eller Àven z nÄgot google-kontodÀr all din information redan finns lagrad. SÄ nÀr du aktiverar det hÀr alternativet synkroniserar TikTok med dessa konton för att samla in all denna personliga information.

NĂ€r du anvĂ€nder det hĂ€r alternativet mĂ„ste du klicka pĂ„ “FortsĂ€tt med Facebook” eller “FortsĂ€tt med Google” nĂ€r du skapar ditt konto. PĂ„ detta sĂ€tt all information frĂ„n dessa konton kommer att bli en del av TikTok skapa ett konto med samma uppgifter som du angav.

Vad ska du göra för att Àndra ditt TikTok-lösenord om du har glömt det?

Sammantaget, nÀr vi anvÀnder TikTok frÄn vÄr egen mobila enhet, loggar vi inte ut, utan förblir alltid inloggade. I sÄdana fall Àr det mycket mer troligt att vi kommer att glömma lösenordet vi angav nÀr vi skapade kontot.

DÀrför kommer vi nedan att förklara stegen du behöver följa för att Àndra Ditt kontolösenord pÄ TikTok om du inte kommer ihÄg det.

PĂ„ en Android- eller iOS-enhet

Med TikTok-appen öppen och “Hem” visas, gĂ„ till “Profil” genom att trycka pĂ„ den i det nedre högra hörnet. Klicka sedan pĂ„ ikonen med 3 horisontella linjer i det övre högra hörnet och gĂ„ in Alternativet “Rapportera ett problem”..

Under det hĂ€r alternativet, i avsnittet “Teman”, tryck pĂ„ “Konto och profil”, dĂ€r du kan komma Ă„t fliken “Logga in”, dĂ€r du behöver vĂ€lj “Jag har glömt mitt lösenord”“. Genom att ange det hĂ€r alternativet kommer du att se nĂ„gra punkter i listan med steg som du mĂ„ste följa för att Ă€ndra ditt kontolösenord.

Hur Àndrar du ditt TikTok-lösenord om du Àr inloggad?

Å andra sidan, om du vill Ă€ndra lösenordet för ditt TikTok-konto efter att ha loggat in, kan du ocksĂ„ göra det med enkla steg. Du mĂ„ste gĂ„ till ditt “Profil”-alternativ i det nedre högra hörnet för att gĂ„ till InstĂ€llningar med 3 horisontella linjer ovanför.

DĂ€r kommer det första alternativet du hittar pĂ„ fliken “Konto” att vara ‘Hantera ditt konto’ som du mĂ„ste ange för att kunna vĂ€lja ‘Lösenord’. För detta Ă€r det första plattformen kommer att be dig om att ange ett telefonnummer som du kommer att fĂ„ ett verifieringsnummer för.

I slutet av hela processen du kan Àndra ditt lösenord; Naturligtvis mÄste du ange ett sÀkert och privat lösenord för att skydda ditt konto. PÄ sÄ sÀtt kan du enkelt Àndra lösenordet pÄ ditt TikTok-konto genom att följa stegen vi lÀmnade Ät dig.

0 Shares