Hur Amazon Prime Video fungerar och dess fördelar, fördelar, kostnader och katalog

0 Shares

Fler och fler anvÀndare prenumererar Amazon Primeoch detta leder till en ökning av förfrÄgningar om denna tjÀnst, sÄ nedan vill vi visa dig hur det fungerar och vad som Àr de frÀmsta fördelarna med att ha Amazon premium framför andra.

Vad Àr Amazon Prime?

För det första kan vi sÀga att Amazon Prime pÄ ett sÀtt Àr en naturlig utveckling av tjÀnsten Amazon Premium, en tjÀnst som har gjort det möjligt för oss att Àgna stor uppmÀrksamhet Ät vÄr onlineshoppingbutik för att ta emot leveranser till lÄg kostnad eller direkt gratis.

Med tiden har tjÀnsten bytt namn till att bli en Amazon Premium-tjÀnst som erbjuder sina anvÀndare en enorm mÀngd bÄde fördelar och fördelar, sÄ lÀnge vi registrerar oss för plattformen.

Det Àr om Ärsabonnemang som kostar 99 euro per Är, nÄgot högt som vi kan se, men det Àr i utbyte mot denna summa pengar som gör att vi kan njuta av sÄdana förmÄner som fri leverans inom 24h efter att ha lagt bestÀllningen och betalat för den. Naturligtvis Àr inte alla varor som finns tillgÀngliga pÄ Amazon en del av Prime, utan bara de som finns i lager pÄ obestÀmd tid.

Detta Àr inte en liten detalj Amazon Prime har att göra med vad vi kan anvÀnda erbjudandet frÄn en mÄnads gratis anvÀndning, Àven om Ätkomst till den endast kan erhÄllas efter registrering pÄ plattformen. Dessutom behöver du inte göra nÄgonting för att vara en del av programmet specifikt köpFörutom att du letar efter Plus-produkter frÄn Amazon.

Generellt kan man sĂ€ga att denna tjĂ€nst presenteras som ett idealiskt alternativ för dem som trots fĂ„ köp Året runt har de ingen relaterad tjĂ€nst för att ta hem saker. Med Amazon Prime kan vi vĂ€lja antingen express- eller standardfrakt enligt vĂ„ra behov.

Om vi ​​har Plus-tjĂ€nsten Ă€r det till och med möjligt njut av Amazon Prime nĂ€r som helst. Naturligtvis mĂ„ste du komma ihĂ„g att detta inte Ă€r ett förslag för företag eller Ă„terförsĂ€ljare, utan endast avsett för slutanvĂ€ndare.

Det bör noteras att du kan avbryta prenumerationen frÄn amazon prime nÀr som helst eftersom tjÀnsten verkar olÀmplig eller om du helt enkelt inte anvÀnder den lÀngre.

Vilka Àr fördelarna med Amazon Prime?

NÀr vi pratar om Amazon Prime pratar vi inte bara om fördelarna som gratis frakt eftersom det finns sÄ mÄnga fler fördelarna visar vi dig i nÀsta bestÀllning sÄ du vet ocksÄ att du har dem.

Flash-erbjudanden Àr en av de avgörande egenskaperna för denna typ av prenumeration som vi kommer att ha tillgÄng till specialrabatter, begrÀnsade enheter och mÄnga andra förmÄner för andra liknande tjÀnster eller vanliga anvÀndare.

I tider av specifika erbjudanden som Cyber ​​​​Monday eller Black FridayDu kommer ocksĂ„ att kunna komma Ă„t erbjudandena framför andra anvĂ€ndare.

PÄ samma sÀtt kan du njuta av Prime Photos, en extra tjÀnst som ett privat moln som lÄter dig lagra utan begrÀnsningar alla foton och bilder du vill ha utan alltför mycket besvÀr. I den meningen fungerar det pÄ samma sÀtt som Google Photos, med fördelen att inte det ingen extra kostnad till Amazon Prime.

Om du Àr en Twitch.tv-anvÀndare och har ett lÀnkat Amazon-konto kan du ocksÄ komma Ät allt ditt innehÄll utan att behöva drabbas av annonser, med fördelen att du har tillgÄng till ett gratis prenumeration pÄ en extra kanal i en mÄnad, exklusivt nytt innehÄll, belöningar och mycket mer.

Och för allt det ovanstÄende har vi den nÀmnda nÄr dig inte, glöm inte bort det faktum att med Amazon Prime kan du njuta av Prime Video, en videostreamingtjÀnst i Netflix-stil som lÄter dig titta pÄ en enorm mÀngd avancerad multimediainnehÄll, pÄ bÄde mobilen och datorn.

Vad tycker du om vÄr artikel? Hoppas du tyckte det var anvÀndbart och att du fick reda pÄ mer amazon prime och dess utmÀrkta funktioner och fördelarna med att anvÀnda den spektakulÀr service som de erbjuder oss i alla fall, om du har nÄgra frÄgor, lÀmna oss gÀrna en kommentar sÄ svarar vi dig gÀrna.

0 Shares