Hur aktiverar och ÄterstÀller jag mitt WhatsApp-nummer utan SIM-kort, chip eller utan kod, Àr det möjligt?

0 Shares

MÄnga undrar vad WhatsApp Àr? tar en oumbÀrlig plats i vÄra smartphones och att trots sina Àndringar och uppdateringar föredrar anvÀndare det fortfarande framför andra, men som alla program har det sina egna detaljer.

Applikationer som instagram, Facebook eller till och med Snapchat har sin egen registrerings- och inloggningsmekanik, skapa “anvĂ€ndare” och “lösenord” och bland dess krav Ă€r att vi har ett e-postmeddelande som tillĂ„ter oss att skapa konton endast med den e-postadressen, men detta Ă€r inte fallet med WhatsApp.

Vad avslöja dess skapare I dess officiella hjÀlpcenter byggdes WhatsApp teoretiskt för att vara ett pÄlitligt och sÀkert meddelandeverktyg för sina anvÀndare, sÄ ett av de grundlÀggande kraven för registrering och anvÀndning Àr att ange ditt EGET telefonnummer, i sjÀlva verket Àr detta en del av villkoren för tjÀnst som vi accepterar nÀr vi laddar ner applikationen.

Hur installeras och aktiveras WhatsApp?

Kom ihĂ„g att efter att ha laddat ner applikationen under “registrering” vi gĂ„r igenom verifieringsprocessen som Ă€r viktigdĂ€r vi mĂ„ste ange vĂ„rt lĂ€mpliga telefonnummer, och sedan skickar WhatsApp en sexsiffrig kod för att verifiera att personen verkligen Ă€ger numret, i linje med filosofin att upprĂ€tthĂ„lla anvĂ€ndarsĂ€kerhet och integritet.

Denna kod sex siffror skickas endast i tvÄ lÀgenOavsett om det Àr via SMS eller telefon, betyder det att nÀr vi utför denna process mÄste vÄr telefon ha ett aktivt SIM-kort och mobilnÀtet mÄste vara tillgÀngligt för att ta emot textmeddelanden eller telefonsamtal.

Allt som allt, enligt anvĂ€ndarvillkoren, behöver vi en fil för att komma Ă„t applikationen eget telefonnummeroch för tillfĂ€llet Ă€r dessa nummer kopplade till SIM-kortet eller chippet, utan att glömma att sĂ€ndningsprocessen för koden som nĂ€mns ovan Ă€r nödvĂ€ndig eftersom det Ă€r som en “nyckel” eller “nyckel” för att aktivera motsvarande konto.

Hur aktiverar och ÄterstÀller jag mitt WhatsApp-nummer?

Om vi ​​blĂ€ddrar i det officiella WhatsApp-hjĂ€lpcentret hittar vi lösningar pĂ„ specifika och vanliga problemTill exempel, om din telefon blir stulen eller försvunnen och ditt chip eller SIM-kort tappas bort, föreslĂ„r de ett antal steg du kan vidta om det Ă€r fallet för dig.

Det första steget Àr att blockera SIM-kortet, bestÀm sedan om du vill begÀra ett nytt SIM-kort med samma telefonnummer frÄn din mobiloperatör, om tillÀmpligt, aktivera detta nya kort och sÀtt in det i din mobiltelefon, följ instruktionerna och ÄterstÀll pÄ sÄ sÀtt ditt konto och all förlorad information (i fall av nÀr du har rÀtt stöd).

Å andra sidan föreslĂ„r de ocksĂ„ att skriva e-post för att stödja Ă€rendetdetta gör det möjligt för dem att inaktivera ditt konto och dĂ€rmed skydda din integritet, e-postmeddelandet Ă€r som följer: [email protected] och Ă€mnet ska vara “Tappad / stulen telefon: avaktivera mitt konto”.

Andra möjliga lösningar

Som redan nÀmnts, men enligt det officiella WhatsApp-hjÀlpcentret, Àr det omöjligt att ÄterstÀlla och aktivera ditt konto utan att ha ett SIM-kort, chip eller hoppa över telefonverifieringssteget. kanske vi hittar nÄgra knep nÀr vi surfar pÄ nÀtet lovar att lösa detta problem.

Faktum Ă€r att pĂ„ vĂ„r webbplats kan du hitta flera artiklar som förklarar i detalj vad lösningen pĂ„ detta problem kan vara, ett av dessa förslag Ă€r att anvĂ€nda ett virtuellt nummer som tillhandahĂ„lls av en applikation som heter “text-plus” Följ bara nĂ„gra steg och det Ă€r sĂ„ enkelt att anvĂ€nda WhatsApp utan att behöva ett chip eller SIM-kort.

Denna möjliga lösning löser problemet med chipet eller SIM-kortet, men koden skulle fortfarande finnas kvar det finns ett erbjudande som inbjuder aktivera tvÄstegsverifiering genom att ange den sexsiffriga koden, som naturligtvis inte glöms bort, men detta alternativ bör aktiveras förebyggande om du inte vill ha problem med telefonnumret i framtiden.

Allt handlar om att implementera de ovan nÀmnda detaljerade stegen och göra det test du kanske kan lösa ditt problem. Om du fortfarande har problem, besök WhatsApps webbplats för vanliga frÄgor (FAQ).

0 Shares