Hur aktiverar och använder du Gmail hemlig chatt på din Android?

Hem » Hur aktiverar och använder du Gmail hemlig chatt på din Android?

Gmail har en hemlig chatt, den här nya funktionen implementeras istället för hangouts, se i den här guiden hur du kan aktivera chatt på ett enkelt sätt

omslagsbild

Google har lanserat en ny tjänst som heter Google Chat, till en början är den tillgänglig för användare som använder Google Workspace. Den skapades för att ersätta de gamla Hangouts. Men i oktober 2020 meddelade Google att det snart skulle vara tillgängligt för Gmail. Det är nu möjligt att aktivera denna funktion med tidig åtkomst. Så låt oss se i guiden nedan hur du gör detta.

Aktivera och använd Google Chat i Gmail

Användare kan testa den nya chattfunktionen genom att aktivera den i Gmail-appens inställningar. Det här verktyget kan användas till flera saker, förutom att chatta är det möjligt att skapa grupper och även skapa rum. Låt oss se steg-för-steg nedan hur du aktiverar chatt:

  1. Gå till Gmail-appen på din mobil och tryck på sidomenyraden.första steget i gmail-guiden
  2. Scrolla ner i sidofältet tills du hittar inställningar och rör vid den.Att gå till inställningar är nästa steg i guiden
  3. På nästa sida trycker du på din e-post.
  4. Gå sedan till avsnittet Allmän och aktivera Chatt.Hur aktiverar och använder du Gmail hemlig chatt på din Android? 1
  5. Efter det, acceptera bara det som kommer att begäras och applikationen startas om.

Okej, nu i fältet nedan får du ytterligare ett alternativ som är Chat och några fler funktioner. Om du inte längre vill ha det här verktyget, följ bara samma steg och inaktivera funktionen.

Ny funktionalitet i menyraden

Om alternativet av en slump inte visas för dig, försök att uppdatera appen till den senaste versionen. Google garanterar att den här funktionen är något nytt, vilket innebär att du kan stöta på buggar och fel. Så var inte orolig om du ser konstiga saker.

avslutande

Det här var vår snabbguide för att aktivera den hemliga nya funktionen som Google erbjuder. Lyckades du följa alla steg vi såg här? Har du några frågor? Säg i kommentarerna!

Källa: Prylar att använda

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.

Relaterade Artiklar

Back to top button