Hur aktiverar man mikrofonen i TeamViewer? – Undervisning av skärmsändning

0 Shares

TeamViewer är programvara designad för ge fjärråtkomst och kontroll över din utrustning. Dom kan ladda ner TeamViewer från dess officiella webbplats och få all information och appuppdateringar. TeamViewer är gratis när det används för icke-kommersiella ändamål. Du kan dock få tillgång till en gratis testversion av dess kommersiella version. Med den kan du chatta var som helst och även skicka ljudmeddelanden med din dators mikrofon.

Hur konfigurerar man ljudet korrekt i TeamViewer?

När vi använder TeamViewer för chatt kan vissa meddelanden vara ofullständiga som de är du måste lyssna på ljudet för full förståelse. Då blir ljudet väsentligt. Du kan enkelt konfigurera TeamViewer-ljud genom att följa dessa steg:

 1. I huvudfönstret i TeamViewer väljer du “Tillägg”.
 2. Välj inställningar’.
 3. Klicka på “Fjärrkontroll”.
 4. Klicka på “Spela upp ljud och musik från datorn”.
 5. Se till att dessa åtgärder också utförs på den andra datorn

Hur lägger man in ljud och spelar in i sessioner med TeamViewer?

En av fördelarna med TeamViewer är möjligheten till möten ljudgränssnittet slås på direkt; så du behöver inte gå ut för att ställa in den. Tryck bara på “inställningar” i skärmdelning och klicka på “dela ljud och musik från din dator”. På så sätt kan du lyssna på ljud från båda datorerna.

Du kan spela in dina sessioner genom att trycka på Inspelningsknapp innan du startar en aktivitet. För att njuta av dessa funktioner kan vi inte låta bli att rekommendera att du alltid installerar TeamViewer från din dator från dess hemsida och undviker piratkopierade versioner.

Optimera din hastighet

Generellt sett ser vi i filmer och science fiction den behagliga flytningen med vilken konversationer utvecklas. Detta stämmer inte alltid överens med verkligheten och vi stöter ofta på obehagliga förseningar och obekväma markörhopp. Detta kan förbättras genom att optimera hastigheten. Klicka bara på “visa” och sedan på “optimera hastighet”. Dessa inställningar kan dock distrahera från färgerna på graferna och ge dem en oönskad gråskala. För att minimera detta problem kan du minska färgerna till 256 och skalorna blir lite mer attraktiva.

automatisk inspelning

Du kan också spela in dina sessioner automatiskt. Detta är väldigt praktiskt om du är en av dem som vanligtvis glömmer att aktivera inspelningsalternativet. För att göra detta, gå till “extras”, välj “alternativ” och sedan “fjärr”. Där klickar du på “automatisk inspelning” så behöver du inte oroa dig för din eventuell glömska i början av varje pass. Vissa av dessa funktioner kanske inte fungerar fullt ut. Om detta händer rekommenderar vi att du avinstallerar TeamViewer och installerar om det enligt instruktionerna på dess webbplats.

Vilka är stegen för att aktivera mikrofonen och lyssna på fjärrljud?

TeamViewer är ett bra verktyg för användare som behöver regelbundna möten och behöver kommunicera via ljudalternativ. Eftersom måste aktivera mikrofonen ordentligt. Det första steget är att ställa in ljudet enligt beskrivningen ovan. Sedan måste du följa dessa steg för att verifiera att du använder mikrofonen korrekt:

 1. Gå till mötena.
 2. På höger sida av panelen, gå till “Standardmöten”.
 3. Markera “Dela musik och ljud från din dator.”
 4. På vänster sida av panelen, markera alternativet “Ljudkonferens”.
 5. Klicka på “Spela röst från högtalare”.
 6. Markera “Standard uppspelningsenhet”.
 7. Gå till “Voice Input” och sedan “Microphone”.

Hur fixar man TeamViewer-problem med ljud och mikrofon?

I händelse av ett mikrofonfel, välj “ljudkort” och sedan “mikrofon”. Tryck på “ok” för att spara ändringarna. Gå tillbaka till TeamViewer och starta om för att kontrollera att både ljudet och mikrofonen fungerar korrekt. Om efter att ha följt stegen för det finns fortfarande problem med ljud- och mikrofoninställningar för vissa appar som VLC kan du fortsätta enligt följande:

 1. Ange VLC-inställningar.
 2. Klicka på “Verktyg”.
 3. I “Inställningar”, tryck på “Ljud”.
 4. Välj “Avsluta”.
 5. I rullgardinsmenyn klickar du för att ställa in utgångsmodulen som “Wave out” ljudutgång.
 6. Välj högtalare och tryck på OK.

Ange alternativ

TeamViewer är ett av de mest populära verktygen för fjärrkontroll av annan utrustning. Dess enkla nedladdning och enkla hantering gör det starkt rekommenderat. Men du bör inte förbise att dina sessioner kan startas av obehöriga, så du bör ange ett permanent lösenord i TeamViewer för att garantera din integritet.

I alla fall, det finns flera alternativ som du kan använda i stället för TeamViewer. Bland dem har vi TigerVnc som är kompatibel med Linux. Det är också gratis och öppen källkod. Ett annat alternativ är Ammyy Admin. Speciellt designad för stora företag. Känd för sin enkla användning för fjärrhantering av nätverk och servrar.

0 Shares