Hur aktiverar man handsfree-funktionen i Instagram Stories?

0 Shares

Det finns en handsfree-funktion som lĂ„ter mĂ€nniskor skapa berĂ€ttelser pĂ„ sin Instagram-profil. Sedan visar vi dig varför pĂ„ Instagram ibland inte “Handsfree”-alternativet visas, hur du aktiverar den hĂ€r funktionen och hur du aktivera handsfree-timern. Dessutom kommer vi ocksĂ„ att förklara hur man spelar in en video med hjĂ€lp av “HĂ€nderna Free”PĂ„ Instagram.

Varför visas inte min handsfree-funktion pÄ Instagram?

Det finns mÄnga Instagram-anvÀndare som ofta undrar varför handsfree-funktionen inte Àr tillgÀnglig pÄ deras profil. Anledningen till att du kanske inte ser det hÀr alternativet nÄgonstans Àr att du har ingen uppdaterad Instagram-app till den senaste versionen.

Det hÀr Àr en ny funktion som introducerades för lÀnge sedan, dÀrför visas den inte om Instagram-applikationen pÄ mobilen inte uppdateras. En annan anledning till att det hÀr alternativet kanske inte visas Àr för att du har det installerat pÄ din mobiltelefon lite instagram version.

Tekniskt sett Àr det inget fel med Instagram Lite-appen eftersom du kan blÀddra bland dina rullar, ladda upp berÀttelser, ladda upp inlÀgg och mycket mer med den. Men i denna utgÄva app det berövar dig mÄnga funktioner som Àger den ursprungliga versionen av Instagram.

En annan sak du behöver göra om du vill anvÀnda Instagrams handsfree-funktion Àr att installera den pÄ din enhet originalversionen av Instagram. Om du inte vet, det finns ett sÀtt att skapa berÀttelser som fÄngar allmÀnhetens blick med denna sociala medieplattform.

Vilka Àr stegen för att aktivera Instagram handsfree?

Det finns Ätminstone tvÄ sÀtt att aktivera handsfree-funktionen pÄ Instagram. Det första sÀttet Àr att anvÀnda timern, och det andra Àr att inte anvÀnda timern. I de kommande tvÄ underÀmnena visar vi hur du slÄr pÄ högtalartelefonen med och utan timer.

med en klocka

Ner aktivera handsfree-funktionen Du mÄste följa en process med klockan som vi kommer att visa dig inom kort:

  1. Öppna Instagram-appen pĂ„ din enhet
  2. Logga in
  3. Tryck pĂ„ kameraikonen eller “LĂ€gg till historik”
  4. I avsnittet nedanför inspelningstypen flyttar du alternativen Ät sidan
  5. Detta kommer du att göra tills du fĂ„r den som sĂ€ger “hands free”
  6. För att avsluta, slÄ pÄ timern, markera den tid du vill ta en video eller ett foto och tryck pÄ inspelningsknappen

SĂ„ hĂ€r aktiveras den handsfree-funktion pĂ„ Instagram med timern. Det Ă€r vĂ€rt att notera att Instagram förutom att anvĂ€nda funktioner som “Hands Free” för att ta bilder eller spela in videor, finns det ett sĂ€tt att skapa annonser baserat pĂ„ din egen berĂ€ttelse.

ingen timer

Du kanske inte tycker att detta Àr nödvÀndigt aktivera timern nÀr du anvÀnder handsfree-lÀget. I det hÀr fallet kör du följande process:

  1. Öppna Instagram-appen pĂ„ din enhet
  2. Logga in
  3. Tryck pĂ„ kameraikonen eller alternativet “LĂ€gg till historik”
  4. BlÀddra till botten av fotot
  5. BlĂ€ddra igenom alternativen dĂ€r tills du hittar den som sĂ€ger “Hands Free”
  6. För att avsluta, tryck bara pÄ fÄnga-knappen och voila

PÄ sÄ sÀtt aktiveras handsfreefunktionen utan att anvÀnda en timer. Förresten, om du Àr en av dem som de gillar anvÀnd filter pÄ dina fotondu kan anvÀnda ansiktstatueringsfilter för att fÄ dina Instagram-berÀttelser att se bÀttre ut.

Hur aktiverar man timern i handsfree-funktionen?

Den första processen visar tydligt hur handsfree-funktionen aktiveras tillsammans med timern. Nu nÀr du vet hur du aktiverar handsfree-funktionen rÀcker det lÀr dig att anvÀnda den pÄ rÀtt sÀtt. Om du har problem med handsfreefunktionen pÄ ditt Instagramkonto bör du gÄ till Instagrams supportsida.

Hur kan du spela in en handsfree-video med Instagram-filter?

Detta Àr nÄgot vÀldigt enkelt som behöver justeras före inspelning video. Observera följande process:

  1. Öppna Instagram-appen pĂ„ din telefon
  2. Logga in
  3. Tryck pÄ kameraikonen
  4. Titta nedan för alternativet “handsfree”.
  5. VÀlj ett filter innan du börjar videoinspelning
  6. Med allt klart, börja med en video och det skulle vara det.
0 Shares