Hur aktiverar man ett flytande fönster i ett WhatsApp-videosamtal?

Det är fantastiskt vad den här plattformen erbjuder till alla sina användare, inte bara från mobilapplikationen utan också från webbversionen. Och grejen är att WhatsApp har varit och har gått ur tiden eftersom det lägger till nya funktioner med varje uppdatering. Precis som den som varit känd sedan betaversionen, men som nu är officiell och vi kommer att berätta här hur man aktiverar ett flytande fönster i videosamtal på WhatsApp.

Det räckte inte för att kunna ringa videosamtal från den här appen med din smartphone, men du kan aktivera popup-fönstret just nu. På det här sättet du kommer att ha ett aktivt videosamtal i ett litet fönster Under tiden. Du kan göra andra aktiviteter på din mobil, som att titta på bilder, göra korrigeringar, bläddra i kontaktlistan osv.

En annan fördel med denna popup är att du kan klicka och dra den för att placera den var som helst på din mobilskärm. Det är en fantastisk funktion, och i den här handledningen kommer vi att visa dig hur du aktiverar och använder den. Och det blir lika enkelt som att ta bort meddelanden från WhatsApp efter deadlineså läs vidare för att få lite ny kunskap.

Steg för att aktivera flytande fönster i WhatsApp-videosamtal

Vi tvivlar inte på att förväntningarna skapa plattformar som WhatsApp eller Facebook om dess nya funktioner är fantastiska. På ett sätt har den miljontals användare i världen och de är utan tvekan de mest populära och använda för tillfället. Så var beredd att utforska en funktion som redan har testats och är tillgänglig nu.

Detta är en funktion som få kan använda för närvarande, eftersom den för det första är väldigt ny och för det andra Den är endast tillgänglig med Android 8.0 Oreo. Eftersom dessa enheter har den här versionen av operativsystemet. De kan använda bild-i-bild-läge perfekt och tillämpa dem på videosamtal.

Detta läge består av justera storleken på skärmen där videosamtalet spelas upp, placera den där vi vill och sedan fortsätta använda vår mobiltelefon. Det är därför WhatsApp ville använda det här läget tillgängligt i den nya versionen av Android. För att säkerställa videosamtal, denna popup-funktion.

Sedan hur man aktiverar ett flytande fönster i videosamtal på WhatsAppeftersom det är väldigt enkelt om din telefon har bild-i-bild-läge. Om så är fallet kan du använda appen nu och du kommer att inse att det inte kommer att vara särskilt svårt för dig att aktivera den här funktionen.

Det första du bör göra är gå in i WhatsApp-applikationen, gå till dina kontakter och tryck på för att ringa ett videosamtal. När kommunikationen är etablerad och aktiv, klicka på knappen Tillbaka. Denna åtgärd kommer att komprimera videosamtalet till ett litet flytande fönster på skärmen.

Och det här fönstret är lätt att klicka och dra var som helst på skärmen så här du kan fortsätta prata med den andra personen.

När du utför andra uppgifter på telefonen, som att titta på chattar i samma eller en annan applikation. Spela upp videor, bläddra i bilder, sök efter vad du vill i andra delar av telefonen och videosamtalet fortsätter.

Detta är en fantastisk funktion som endast är tillgänglig för Android-enheter som har den nya versionen av Android Oreo. Om du inte har det här operativsystemet behöver du bara vänta på uppdateringen. För att snart kunna vara på din mobila enhet, aktivera flytande fönster i videosamtal på WhatsApp.

Vill du ställa in WhatsApp-videosamtal i bakgrunden?

Det finns en uppfattning om att om vi ringer ett videosamtal kan vi inte använda andra applikationer, men det finns verkligen sätt och det genom att placera anslutningar i bakgrunden.

Det bästa är det du kommer inte att förlora din bild eller ljud men för detta måste du identifiera på din telefonskärm under ett videosamtal där du är med pilikonen till vänster och gå till att trycka på det här alternativet.

I grund och botten kommer det att göra det eVideon kommer att visas mindre på skärmen och det kommer att stanna där när du använder någon annan app.

Slutligen bör du veta att om du vill gå tillbaka till ditt normala anslutningstillstånd måste du göra det klicka på bilden och allt kommer att återgå till sitt tidigare tillstånd.

Hur läser man vilseledande WhatsApp-meddelanden med popup?

Våra appar har många funktioner som vi inte känner till än och WhatsApp ännu mer som har små knep vilket kan vara till stor hjälp för oss när vi vill komma åt att läsa ett meddelande.

Det finns olika sätt att meddela den här appen att vi har WhatsApp och ett av dem är en popup men detta Om du aktiverar den kommer den att dyka upp i alla faser av mobiltelefonendet vill säga, det kommer till och med att visas på låsskärmen.

Du kan aktivera det för alla kontakter ange inställningarna välj sedan alternativet Meddelanden och sedan popup-fönstret.

Du kan också göra en personlig konfiguration genom att gå till chatten för den kontakt du vill göra och ange inställningarna. Nästa sak du bör göra är att klicka på visa kontakt och leta efter ett anpassat meddelandealternativ.

I slutet, välj popup-alternativet det kommer bara ut för kontakten du tog ändå, ifall du inte vill använda det för alla.

Relaterade Artiklar

Back to top button