Hur aktiverar man ett flytande fönster i ett WhatsApp-videosamtal?

0 Shares

Det Àr fantastiskt vad den hÀr plattformen erbjuder till alla sina anvÀndare, inte bara frÄn mobilapplikationen utan ocksÄ frÄn webbversionen. Och grejen Àr att WhatsApp har varit och har gÄtt ur tiden eftersom det lÀgger till nya funktioner med varje uppdatering. Precis som den som varit kÀnd sedan betaversionen, men som nu Àr officiell och vi kommer att berÀtta hÀr hur man aktiverar ett flytande fönster i videosamtal pÄ WhatsApp.

Det rÀckte inte för att kunna ringa videosamtal frÄn den hÀr appen med din smartphone, men du kan aktivera popup-fönstret just nu. PÄ det hÀr sÀttet du kommer att ha ett aktivt videosamtal i ett litet fönster Under tiden. Du kan göra andra aktiviteter pÄ din mobil, som att titta pÄ bilder, göra korrigeringar, blÀddra i kontaktlistan osv.

En annan fördel med denna popup Àr att du kan klicka och dra den för att placera den var som helst pÄ din mobilskÀrm. Det Àr en fantastisk funktion, och i den hÀr handledningen kommer vi att visa dig hur du aktiverar och anvÀnder den. Och det blir lika enkelt som att ta bort meddelanden frÄn WhatsApp efter deadlinesÄ lÀs vidare för att fÄ lite ny kunskap.

Steg för att aktivera flytande fönster i WhatsApp-videosamtal

Vi tvivlar inte pÄ att förvÀntningarna skapa plattformar som WhatsApp eller Facebook om dess nya funktioner Àr fantastiska. PÄ ett sÀtt har den miljontals anvÀndare i vÀrlden och de Àr utan tvekan de mest populÀra och anvÀnda för tillfÀllet. SÄ var beredd att utforska en funktion som redan har testats och Àr tillgÀnglig nu.

Detta Àr en funktion som fÄ kan anvÀnda för nÀrvarande, eftersom den för det första Àr vÀldigt ny och för det andra Den Àr endast tillgÀnglig med Android 8.0 Oreo. Eftersom dessa enheter har den hÀr versionen av operativsystemet. De kan anvÀnda bild-i-bild-lÀge perfekt och tillÀmpa dem pÄ videosamtal.

Detta lÀge bestÄr av justera storleken pÄ skÀrmen dÀr videosamtalet spelas upp, placera den dÀr vi vill och sedan fortsÀtta anvÀnda vÄr mobiltelefon. Det Àr dÀrför WhatsApp ville anvÀnda det hÀr lÀget tillgÀngligt i den nya versionen av Android. För att sÀkerstÀlla videosamtal, denna popup-funktion.

Sedan hur man aktiverar ett flytande fönster i videosamtal pÄ WhatsAppeftersom det Àr vÀldigt enkelt om din telefon har bild-i-bild-lÀge. Om sÄ Àr fallet kan du anvÀnda appen nu och du kommer att inse att det inte kommer att vara sÀrskilt svÄrt för dig att aktivera den hÀr funktionen.

Det första du bör göra Àr gÄ in i WhatsApp-applikationen, gÄ till dina kontakter och tryck pÄ för att ringa ett videosamtal. NÀr kommunikationen Àr etablerad och aktiv, klicka pÄ knappen Tillbaka. Denna ÄtgÀrd kommer att komprimera videosamtalet till ett litet flytande fönster pÄ skÀrmen.

Och det hÀr fönstret Àr lÀtt att klicka och dra var som helst pÄ skÀrmen sÄ hÀr du kan fortsÀtta prata med den andra personen.

NÀr du utför andra uppgifter pÄ telefonen, som att titta pÄ chattar i samma eller en annan applikation. Spela upp videor, blÀddra i bilder, sök efter vad du vill i andra delar av telefonen och videosamtalet fortsÀtter.

Detta Àr en fantastisk funktion som endast Àr tillgÀnglig för Android-enheter som har den nya versionen av Android Oreo. Om du inte har det hÀr operativsystemet behöver du bara vÀnta pÄ uppdateringen. För att snart kunna vara pÄ din mobila enhet, aktivera flytande fönster i videosamtal pÄ WhatsApp.

Vill du stÀlla in WhatsApp-videosamtal i bakgrunden?

Det finns en uppfattning om att om vi ringer ett videosamtal kan vi inte anvÀnda andra applikationer, men det finns verkligen sÀtt och det genom att placera anslutningar i bakgrunden.

Det bÀsta Àr det du kommer inte att förlora din bild eller ljud men för detta mÄste du identifiera pÄ din telefonskÀrm under ett videosamtal dÀr du Àr med pilikonen till vÀnster och gÄ till att trycka pÄ det hÀr alternativet.

I grund och botten kommer det att göra det eVideon kommer att visas mindre pÄ skÀrmen och det kommer att stanna dÀr nÀr du anvÀnder nÄgon annan app.

Slutligen bör du veta att om du vill gÄ tillbaka till ditt normala anslutningstillstÄnd mÄste du göra det klicka pÄ bilden och allt kommer att ÄtergÄ till sitt tidigare tillstÄnd.

Hur lÀser man vilseledande WhatsApp-meddelanden med popup?

VÄra appar har mÄnga funktioner som vi inte kÀnner till Àn och WhatsApp Ànnu mer som har smÄ knep vilket kan vara till stor hjÀlp för oss nÀr vi vill komma Ät att lÀsa ett meddelande.

Det finns olika sÀtt att meddela den hÀr appen att vi har WhatsApp och ett av dem Àr en popup men detta Om du aktiverar den kommer den att dyka upp i alla faser av mobiltelefonendet vill sÀga, det kommer till och med att visas pÄ lÄsskÀrmen.

Du kan aktivera det för alla kontakter ange instÀllningarna vÀlj sedan alternativet Meddelanden och sedan popup-fönstret.

Du kan ocksÄ göra en personlig konfiguration genom att gÄ till chatten för den kontakt du vill göra och ange instÀllningarna. NÀsta sak du bör göra Àr att klicka pÄ visa kontakt och leta efter ett anpassat meddelandealternativ.

I slutet, vÀlj popup-alternativet det kommer bara ut för kontakten du tog ÀndÄ, ifall du inte vill anvÀnda det för alla.

0 Shares