Hur aktiverar jag NPAPI-plugins i min webbläsare Chrome eller Firefox?

Som vi alla vet släpps uppdateringar för att integrera nya och förbättrade funktioner i våra applikationer eller webbläsare och för att ge en idealisk användarupplevelse. Där du kan lyssna på musik, ladda ner filmer och mer. Det kan dock finnas tillfällen då dessa uppdateringar kan inaktivera vissa tillägg och förhindra att vissa webbplatser fungerar korrekt. Här lär du dig aktivera NPAPI-plugins i min webbläsare Chrome eller Firefox.

Dessa typer av plugin-program används ofta på spelwebbplatser online och behövs för att förhindra nedladdningar från den plattformen. Därför är det absolut nödvändigt att du aktiverar detta plugin och drar nytta av fördelarna som det ger igen. Det är därför vi ska visa dig Hur aktiverar jag NPAPI-plugins i min webbläsare Chrome eller Firefox?

Vi har redan berört denna punkt och pratat om vikten av att installera specifika tillägg på applikationer eller plattformar. Således kan du använda den för att lösa praktiska problem som att uppdatera och ladda upp plugins eller mallar i WordPress manuellt via FTP.

Hur man aktiverar NPAPI-plugins i min webbläsare Chrome eller Firefox

Jag kommer att göra det här jobbet aktivera NPAPI-plugin-program i min Chrome-webbläsare eller Firefox det kan vara väldigt enkelt. Men om du har aktuella versioner av dessa webbläsare bör du veta att plugins av denna typ avvisas. Men på samma sätt kommer vi att lära dig vad du ska göra så att du kan slå på dem utan problem.

Vi börjar med vad du bör göra aktivera NPAPI-plugins i min Chrome-webbläsare. Men först kommer vi att informera dig om att dessa tillägg togs bort från den här webbläsaren 2005. Och från och med Chrome 45 har de eliminerats helt. Så vi visar dig vad vi ska göra utom genom källkoden.

Sedan måste du som första steg installera Google Chrome version 44 eller tidigare, det är viktigt att vi kan ha en version som tillåter att plugins aktiveras. Redo för detta kommer vi att använda webbläsarens experimentella funktioner. För detta kommer vi att skriva följande adress i sökfältet krom: // flaggor.

Den här åtgärden tar dig till en sida där du kan se en stor lista där du behöver söka efter Aktivera NPAPI. När du har hittat det här avsnittet måste du välja Aktivera nu, nästa sak du bör göra är att starta om din webbläsare. På så sätt kan du aktivera NPAPI-plugins i Chrome snabbt och enkelt.

Hur man aktiverar NPAPI-plugins i min Firefox-webbläsare

För att se hur enkelt det var att aktivera detta tillägg i Chrome-webbläsare, kommer vi nu att visa dig stegen du behöver följa för att aktivera NPAPI-plugins i min Firefox-webbläsare. Till skillnad från Chrome togs NPAPI-plugins i Firefox bort för en kort tid och det har bara gått tre år.

Så du har möjlighet att använda den här typen av tillägg i din Firefox webbläsare om du använder version 51 i ESR-läge. Och om du kan uppnå det måste du också följa instruktionerna nedan. Först och främst måste du gå till adressen till mappen där webbläsaren är installerad, det här är den här mappen / Mozilla Firefox / defaults / pref /.

Om den redan finns i den mappen, leta efter följande fil kanal-prefs.js och du måste öppna den i en textredigerare vad du än har till hands. Detta gör att du kan ändra värdet 1pref (“app.update.channel”, “Utgåva”); förbi 1pref (“app.update.channel”, “Esr”); nästa steg blir att söka efter följande fil i samma mapp update-settings.ini.

Nu måste du leta efter värde 1ACCEPTED_MAR_CHANNEL_IDS = firefox-mozilla release och ändra dem till 1ACCEPTED_MAR_CHANNEL_IDS = firefox-mozilla release. Nästa sak du bör göra är att öppna din webbläsare för att sedan gå in i konfigurationen och därifrån leta efter plugins-sektionen och slutligen måste du aktivera NPAPI.

Det här är de enda möjliga sätten att aktivera detta plugin, men det förväntas försvinna snart. Och så slutar den här artikeln, som visade hur enkelt det är aktivera NPAPI-plugins i mina webbläsare Chrome och Firefox.

Relaterade Artiklar

Back to top button