Hundar Instagram-konton: de mest kända, resenärer och roliga

De mest kända hundarna på Instagram

Viralitet i sociala nätverk har kommit att åstadkomma så galna saker som till exempel att ett djur gör det istället för att en person blir känd. Av denna anledning har vi i denna första del sammanställt några av de populäraste hunden konton på Instagram.

Jiffpom ( @jiffpom )

Den första profilen som vi vill att du ska träffa är i sin tur en av de mest kända hundarna på detta sociala nätverk. Han heter Jiff, även om han är mer känd som Jiffpom . Det handlar om, som dess eget namn låter oss se, en Pomeranian med vilken den har blivit viral i mer än ett socialt nätverk. Jiff ser bedårande ut som om det vore ett gosedjur och kan kläs på vilket sätt som helst och kan ses i alla roliga situationer. För närvarande har denna Pomeranian totalt 10 miljoner följare på Instagram, vilket till och med har fått honom att gnugga sig med kända personer som Katy Perry själv.

Doug The Pug ( @itsdougthepug )

En annan mycket populär hund på Instagram är Mopsen Doug , som redan har nästan 4 miljoner följare på detta sociala nätverk. Ett extremt bedårande djur som reser med sin ägare över hela världen och låter oss se honom genom hans inlägg på Instagram. Vi kan hitta Doug i alla möjliga situationer som på hans födelsedag, klädd som ett spöke till Halloween, gå runt i New York eller till och med posera med kändisar som Shakira själv.

Tonfisk ( @tunameltsmyheart )

Och från stiliga hundar gick vi vidare till andra … Vänliga? Detta är kontot för Tonfisk , en Chiweenie-expert på att sätta superroliga ansikten i sina publikationer på detta sociala nätverk. En mycket trevlig hund som redan har lyckats blända 2 miljoner följare på Instagram.

Marnie The Dog ( @marniethedog )

På tal om vänliga hundar med ett ansikte som, även om det inte är särskilt attraktivt, hypnotiserar dig bara genom att titta på det, vi har en redogörelse för Hunden Marnie . Den lilla tungan var alltid ute och hennes glada ansikte förmedlade ömhet genom vart och ett av hennes hårstrån. Synden med den här historien är att Marnie tyvärr gick bort förra året, vilket orsakade en enorm våg av meddelanden från tusentals användare som visar sin tillgivenhet för henne. Hittills har den här valpens profil samlats 1,7 miljoner följare .

Watson & Kiko ( @ wat.ki )

Å andra sidan har vi Wat.ki konto, som representerar Watson & Kiko, ett par labradorer som redan har lyckats återförenas 1 miljon hundälskare . Två husdjur som älskar att resa runt i världen med sina ägare och, naturligtvis, visa sina äventyr genom detta sociala nätverk. Från sanden på stranden till snön på berget, som passerar genom skogens fallna löv, dessa två hundar är ett exempel på reseälskare.

Fransmannen Sir Charles Barkley ( @barkleysircharles )

Vi är helt säkra på att om du är en vanlig av dessa djurinnehåll på Instagram, måste du träffas Sir Charles Barkley eller snarare The Frenchie. En hund som vi kan se i alla möjliga ställningar och situationer som kommer att väcka oss mycket sympati och ömhet. Dessutom har han en blandning av det där allvarliga uttrycket och hur han beter sig som kommer att få dig att bli kär, precis som han redan har gjort med sin mer än 430 tusen följare på detta sociala nätverk.

Bästa konton för hundar på Instagram

Nu är det dags att gå vidare till en annan typ av konto för hundälskare. Profiler som sträcker sig från sammanställningar av dessa super bedårande husdjur till användare som delar erfarenheter med sina hundar i olika situationer.

The Dogist ( @thedogist )

Den första redogörelsen i detta avsnitt är utan tvekan den mest intressanta av alla. Detta är Dogisten , en sammanställning av många hundar över hela New York som har något gemensamt: en historia att berätta. En profil värd att känna till, liksom livet för dessa djur som dess skapare berättar för oss i beskrivningen av varje inlägg. För närvarande har The Dogist-kontot redan 3,9 miljoner följare .

Theron Humphrey ( @thiswildidea )

Nu är det turen att låta dig veta profilen för dessa två äventyrare. De är Theron Humphrey och Maddie, tillsammans formella Denna vilda idé som redan följs av 1,3 miljoner följare på detta sociala nätverk. Han är en professionell fotograf som reser världen över med sitt trogna husdjur som i sin tur utstrålar lugn och är en magnet för Therons bilder.

Camping med hundar ( @campingwithdogs )

Om du är en naturälskare och vill att din hund ska följa med dig är det bästa kontot du kan följa detta. Dom är Camping med hundar, en profil som samlar hundar som gör alla möjliga aktiviteter i naturen. De distribuerar även produkter under sitt varumärke och ger vissa tips för att kunna leva alla de äventyren med våra husdjur. För närvarande har Camping With Dogs-profilen redan mer än 680 tusen följare genom detta sociala nätverk.

Emily Wang ( @emwng )

En annan fotograf som är entusiastisk över att porträttera dessa djur är Emily Wang . Hans Instagram-konto, som redan har 243 tusen följare , har en spektakulär bild som porträtterar många hundar i olika situationer. Behåll alltid den minimalistiska och rena looken som fångar dig med bara en look.

OMG Puppies ( @omg__puppies )

Sist men inte minst vill vi att du ska känna till den perfekta Instagramprofilen om du är en av dem som dreglar när du ser en valp. Dom är OMG valpar , ett konto med mer än 1 500 publikationer med valpar av alla sorters raser, med deras utseende som förmedlar sympati och ömhet. Du kommer inte att kunna undvika att vilja krama dem, precis som deras mer än Det gör redan 17 tusen följare på detta sociala nätverk.

Relaterade Artiklar

Back to top button