HUAWEI WATCH FIT med 1,64-tums AMOLED-skärm, GPS, upp till 10 dagars batteritid lanseras i Indien för Rs. 8990

HUAWEI lanserade idag HUAWEI WATCH FIT, företagets senaste smartklocka i Indien, efter att den introducerades förra året. Den har en 1,64-tums HD unik rektangulär AMOLED-pekskärm med automatisk justering av ljusstyrkan som ger bättre visning i solljus och sex Always-On urtavlor. Den erbjuder 50 m (5 ATM) vattenmotstånd, inbyggd GPS, pulsspårning och upp till 10 dagars batteritid.

Förutom 24-timmars pulsmätning erbjuder den även övervakning av blodsyre (SpO2). Klockan har en strukturerad matt ram och mjuka remmar för en sofistikerad och trendig look. Den erbjuder 12 typer av animerade snabba träningspass som Exercise at Work, Full-Body Stretch, Ab ripper och inkluderar 44 standardrörelsedemonstrationer.

Den erbjuder träningsstatistik i realtid för 11 professionella sportlägen inklusive löpning, simning och cykling och 85 anpassade träningslägen som yoga, högintensiv intervallträning och mer med puls, kalorier och träningslängd i realtid.

HUAWEI Watch Fit-specifikationer

  • 1,64-tums (456×280 pixlar) HD 2,5D AMOLED-pekskärm, 326
    PPI
  • Bluetooth 5.0 som ansluter till Android 5.0 och högre iOS 9.0-enheter
  • 5ATM Vattentät upp till 50 meter
  • GPS stöds
  • 6-axlig IMU-sensor (accelerometersensor, gyroskopsensor), optisk pulssensor, kapacitiv sensor, sensor för omgivande ljus
  • HUAWEI TruSeen 4.0 pulsmätning, HUAWEI TruSleep 2.0 sömnmätning, HUAWEI TruRelax stressmätning, 96 träningslägen
  • Mått: 46 × 30 × 10,7 mm; Vikt: 21 gram
  • Upp till 10 dagars batteritid med normal användning, upp till 7 dagar vid tung användning och 12 timmar på GPS, fem minuters laddning för en hel dag med normal användning, upp till 70 % med en halvtimmes laddning

HUAWEI WATCH FIT kommer med flera färgalternativ för handledsrem, inklusive Sakura Pink, Isle Blue och Graphite Black, och kostar Rs. 8 990. Den kommer att vara tillgänglig exklusivt på Amazon.in från och med imorgon den 2 november 2021. Som en del av introduktionserbjudandet erbjuder företaget en free HUAWEI minihögtalare, men bara så långt lagret räcker.

Rishi Kishor Gupta, Vice President, Consumer Business Group, Huawei India, kommenterar lanseringen:

I syfte att skapa större medvetenhet om välbefinnande och fitness bland våra kunder har vi lanserat vår senaste smartklocka, HUAWEI WATCH FIT i Indien. Indien har varit en mycket viktig marknad för HUAWEI och som ett tecken på tacksamhet till alla våra lojala kunder har vi även annonserat några mycket spännande, tidsbegränsade erbjudanden på vår senaste smartklocka. Dessa smarta wearables är vittnesbördet om vår starka grund inom innovativ teknologi, och vi är övertygade om att våra kunder kommer att finna verkligt värde i våra erbjudanden.

Relaterade Artiklar

Back to top button