Huawei P50-serien kommer med stora design- och kameraförbättringar

0 Shares

Huawei är känt för att tillkännage sina smartphones i P-serien under årets första kvartal. Även om den kinesiska tillverkaren inte har meddelat sin ankomst, kan den debutera nästa månad. En kinesisk insider känd för Huawei-läckor som säger att nästa Huawei P50-serie kommer med en överarbetad industriell designförbättring och ett avsevärt förbättrat bildsystem.

Enligt insidern kommer Huawei P50-serien att ta ett annat tillvägagångssätt när fler och fler smartphonetillverkare uppmärksammar designen på sina telefoners bakre kameror. Han sa att, förutom att överväga fotografiska förmågor, kommer P50-serien att komma med en drastiskt förbättrad industriell design.

Huawei P50-serien kommer att vara utrustad med en ny generation superbildsystem och kommer att fortsätta visa Leica-designade kameror. Informatören delade inte med sig av någon konkret information om specifikationerna för Huawei P50-linjen.

I slutet av december delade den betrodda insidern Steve Hemmerstoffer en CAD-rendering av framsidan av Huawei P50 Pro. Den vaga renderingen avslöjade närvaron av en enda borrkamera. Förra månaden avslöjade läckaren att P50 / P50 Pro +-telefonerna har en 6,6-tums / 6,7-tums rutig skärm med stöd för 120Hz uppdateringsfrekvens. Han berättade också att de två telefonerna kommer att komma med en tunnare glas/keramisk design, nytt geststöd, EMU 11-baserat Android 11-operativsystem och Leica-märkt fyr-/pentaobjektiv med ny superzoom som kan leverera digital zoom på upp till 200x. P50 / P50 Pro + ska komma med Kirin 9000 / Kirin 9000 chipset, 4 200 mAh / 4 300 mAh batterier och stöd för snabbladdning på 66W / 50W.

0 Shares