Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Huawei P20 Bakgrundsbilder| Ladda ner den officiella samlingen

De officiella bakgrundsbilderna för Huawei P20 är här som du kan ladda ner och använda på din smartphone. Även om vi förväntar oss tillkännagivandet av Huawei P20-serien i slutet av mars som inkluderar Huawei P20, P20 Pro och P20 lite. Det speciella som alla förväntar sig trippelkameran. Huawei P20 centrerar i stor utsträckning kring kameramodulen och försöker ge bilder av bländande kvalitet. Vidare har insidan förstärkts för att ge oöverträffad prestanda från sin föregångare Huawei P10. Redan före tillkännagivandet kan du använda bakgrundsbilderna till Huawei P20 på din nuvarande smartphone. För att göra det enkelt har vi länkat alla Huawei P20-bakgrundsbilder med deras fulla upplösning.

Ungefär på samma sätt som med någon annan smartphone-utgåva är ett bra arrangemang av bakgrundsbilder mycket viktigt. Huawei P20 förväntas ha mycket försumbara ramar vilket gör skärmen mer kristallklar. Huawei förväntar sig 5,84-tums LTPS IPS LCD kapacitiv pekskärm. Huawei P20-bakgrunder är väldigt fantastiska och får din smartphoneskärm att sticka ut. Tapeterna är baserade på konstdesign snarare än riktiga fotografier av scener. De verkliga landskapsfotografierna gör att skärmen ser bra ut, men de vanliga tapeterna kommer att fungera bra. Bakgrundsbilderna kommer att se vackrare ut på Huawei P20 eftersom skärmstorleken kommer att vara mycket större än föregångarna.

Huawei P20 Bakgrundsbilder|  Ladda ner den officiella samlingen 1

Ladda ner bakgrundsbilder för Huawei P20

Följande är alla Huawei-bakgrundsbilder. Var och en av dessa tapeter kommer i en upplösning på 1080 × 2160 vilket gör den till den perfekta storleken för att vara en rullningsbar tapet tillsammans med det faktum att du kan applicera den på din datorskärm också efter lite beskärning. Majoriteten av de nya tapeterna har digital polygonal konst i flera färger. Varje tapet ser helt enkelt vacker ut, vilket kan göra en smartphone enastående.

Huawei P20 Bakgrundsbilder|  Ladda ner den officiella samlingen 2

Det finns totalt 12 unika och annorlunda bakgrundsbilder av Huawei P20-serien. För enkelhetens skull har vi paketerat dem direkt i en enda ZIP som kan laddas ner från länken:

Ladda ner: Huawei-P20-Wallpapers.zip
Storlek: 22,69 MB

Om du letade efter bakgrundsbilder från en annan enhet kan du meddela oss i kommentarerna. Kolla också in Galaxy S9, Android P Wallpapers, Galaxy Note 8 Wallpapers och Vivo V7 Plus Wallpapers.