Huawei Nova 8 Pro 4G: Funktioner, pris och tillgänglighet

0 Shares

Huawei Nova 8 Pro 4G

Det kinesiska företaget fortsätter att lansera sina nya mobiler, trots att det redan har lämnat de fem bästa tillverkarna över hela världen. Vissa telefoner som i princip anländer till Kina, gillar den här nya Huawei Nova 8 Pro 4G , en mycket kraftfull mobil med ett mycket attraktivt utseende med sin böjda skärm, mycket kraft och ultrasnabb laddning.

Nova-serien är en klassiker på den kinesiska marknaden, där den har blivit en av grundpelarna i företagets försäljning i sitt ursprungsland. A Nova räckvidd som periodvis har anlänt till Europa, och tyvärr är det att förvänta sig att det i det här fallet också kommer att stanna i Kina.

En topp i sortimentet, dock utan 5G

Som ni alla vet har 5G-anslutning blivit en konstant i både avancerade och mellanklassmobiler på Android. I det här fallet står vi inför den senaste versionen av Nova 8, som utmärker sig genom att inte ha denna anslutning. En attraktiv mobil som har en böjd skärm med 120Hz uppdateringsfrekvens. Detta är ganska stort, med en storlek på 6,7 tum och OLED-teknik med Full HD+ upplösning. En skärm som har en dubbelperforerad kamera i hörnet, i form av en surfplatta och med integrerad fingeravtrycksläsare.

Huawei Nova 8 Pro 4G

En mobil som på designnivå påminner om den förväntade Huawei P50 Pro, med en stor bakkameramodul också i form av en surfplatta. I denna kamera hittar vi en 64 megapixel huvudsensor, åtföljd av en 8 megapixel ultravidvinkel, en 2 megapixel djupsensor och ett 2 megapixel makro. Framtill erbjuder den perforerade dubbla kameran oss två 16-megapixelsensorer och en 32-megapixel ultravidvinkel. En mobil som är ganska kraftfull, eftersom den kommer med Kirin 985-processor , en av de mest avancerade av det kinesiska företaget.

Huawei Nova 8 Pro 4G

Den kommer i två versioner, 8 GB RAM med 128 GB eller 256 GB internminne. Angående batteriet finner vi en något begränsad kapacitet för vad vi är vana vid, med 4000mAh . Även om den i gengäld erbjuder oss en mycket snabb laddning med en effekt på 66W , vilket gör att 60 % av batteriet kan laddas på bara 15 minuter och fulladdat på 35 minuter. Den kommer med Android 10 som ett operativsystem under EMUI 11-lagret, som vanligt utan Googles tjänster och appar, särskilt i Kina.

Huawei Nova 8 Pro 4G

Pris och tillgänglighet

En telefon som har presenterats på den kinesiska marknaden, dit den har kommit i svart, grönt, lila och vitt. Priset på grundversionen av 8GB + 128GB är cirka 510 euro att ändra, medan den med en konfiguration på 8GB + 128GB är cirka 560 euro att byta.

0 Shares