Huawei Nova 8 Pro 4G: Funktioner, pris och tillgÀnglighet

0 Shares

Huawei Nova 8 Pro 4G

Det kinesiska företaget fortsÀtter att lansera sina nya mobiler, trots att det redan har lÀmnat de fem bÀsta tillverkarna över hela vÀrlden. Vissa telefoner som i princip anlÀnder till Kina, gillar den hÀr nya Huawei Nova 8 Pro 4G , en mycket kraftfull mobil med ett mycket attraktivt utseende med sin böjda skÀrm, mycket kraft och ultrasnabb laddning.

Nova-serien Àr en klassiker pÄ den kinesiska marknaden, dÀr den har blivit en av grundpelarna i företagets försÀljning i sitt ursprungsland. A Nova rÀckvidd som periodvis har anlÀnt till Europa, och tyvÀrr Àr det att förvÀnta sig att det i det hÀr fallet ocksÄ kommer att stanna i Kina.

En topp i sortimentet, dock utan 5G

Som ni alla vet har 5G-anslutning blivit en konstant i bÄde avancerade och mellanklassmobiler pÄ Android. I det hÀr fallet stÄr vi inför den senaste versionen av Nova 8, som utmÀrker sig genom att inte ha denna anslutning. En attraktiv mobil som har en böjd skÀrm med 120Hz uppdateringsfrekvens. Detta Àr ganska stort, med en storlek pÄ 6,7 tum och OLED-teknik med Full HD+ upplösning. En skÀrm som har en dubbelperforerad kamera i hörnet, i form av en surfplatta och med integrerad fingeravtryckslÀsare.

Huawei Nova 8 Pro 4G

En mobil som pÄ designnivÄ pÄminner om den förvÀntade Huawei P50 Pro, med en stor bakkameramodul ocksÄ i form av en surfplatta. I denna kamera hittar vi en 64 megapixel huvudsensor, Ätföljd av en 8 megapixel ultravidvinkel, en 2 megapixel djupsensor och ett 2 megapixel makro. Framtill erbjuder den perforerade dubbla kameran oss tvÄ 16-megapixelsensorer och en 32-megapixel ultravidvinkel. En mobil som Àr ganska kraftfull, eftersom den kommer med Kirin 985-processor , en av de mest avancerade av det kinesiska företaget.

Huawei Nova 8 Pro 4G

Den kommer i tvĂ„ versioner, 8 GB RAM med 128 GB eller 256 GB internminne. AngĂ„ende batteriet finner vi en nĂ„got begrĂ€nsad kapacitet för vad vi Ă€r vana vid, med 4000mAh . Även om den i gengĂ€ld erbjuder oss en mycket snabb laddning med en effekt pĂ„ 66W , vilket gör att 60 % av batteriet kan laddas pĂ„ bara 15 minuter och fulladdat pĂ„ 35 minuter. Den kommer med Android 10 som ett operativsystem under EMUI 11-lagret, som vanligt utan Googles tjĂ€nster och appar, sĂ€rskilt i Kina.

Huawei Nova 8 Pro 4G

Pris och tillgÀnglighet

En telefon som har presenterats pÄ den kinesiska marknaden, dit den har kommit i svart, grönt, lila och vitt. Priset pÄ grundversionen av 8GB + 128GB Àr cirka 510 euro att Àndra, medan den med en konfiguration pÄ 8GB + 128GB Àr cirka 560 euro att byta.

0 Shares