Huawei Mate 50 Pro avslöjar sin design i dessa överraskande renderingar

0 Shares

Huawei Mate 50 Pro avslöjar sin design

Ingen är medveten om att Huaweis framträdande plats på smartphonemarknaden har sjunkit till miniminivåer på många år, på grund av sanktioner och veton från USA. Men det kinesiska företaget fortsätter att arbeta hårt för att erbjuda de bästa möjliga mobilerna, och en av dessa terminaler kommer att vara Huawei Mate 50 Pro . Vad vi ser med en överraskande design i dessa bilder.

Det finns fortfarande inget specifikt datum för presentationen, men det antas att den som vanligt kommer att släppas i slutet av året, även om man måste komma ihåg att vi för närvarande inte ens har P-modeller på gatan.

Ta den här funktionen lånad från Xiaomi Mi 11 Ultra

Det råder ingen tvekan om att luckan som Huawei lämnat i försäljningssiffror eller marknadsandelar har fyllts utan ceremonier av Xiaomi. Men trots detta jobbar Huawei inte bara på ett nytt operativsystem som t.ex HarmonyOS , men också på en helt ny topp i sortimentet som den här, som också kommer att ha en Pro-version. Xiaomi har inte bara gjort sin plats i försäljningen, utan också med innovationens tron ​​behöver du bara se Xiaomi Mi 11 Ultra, en telefon som har en original sekundär skärm i kameramodulen.

Huawei Mate 50 Pro

Något som som dessa renderingar visar oss också skulle kunna efterlikna det nya Huawei Mate 50 Pro , det är åtminstone vad de återskapar med dem. Även om det måste sägas att när vi ser designen på standardmodellen är vi mycket förvånade över utseendet på denna Pro-modell, så vi måste förstås ta vad dessa visar med viss försiktighet. På bilderna kan vi se en fyrdubbel kamera, anordnad vertikalt, med en mycket mindre sensorstorlek i modellerna i P-serien. Men det som är slående är utan tvekan den stora skärmen som kan ses inuti denna kameramodul. Det är slående att bildförhållandet på skärmen inte är 16:9, utan 4:3, vilket väcker mer tvivel om äktheten.

Huawei Mate 50 Pro

Vad förväntar vi oss av denna Mate 50 Pro?

Medan vi fortfarande väntar på de nya P-modellerna är verkligheten att vi inte har känt till många detaljer om den här nya telefonen, men det finns några. Eftersom just denna kamera kommer att ha en huvudsensor på 50 megapixlar , med en 1/1,10-tums sensor som kommer att ha en upplösning på 64 megapixlar.

Huawei Mate 50 Pro

Resten av dess fyrhjuling kamera kommer att nöja sig med ett 16-megapixel telefoto, ett 48-megapixel ultravidvinkelobjektiv och ett 12-megapixeldjup. Ingen annan sak, men sensorerna kommer att ha hög upplösning.

0 Shares