Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

HUAWEI Band 4 med 0,96-tums färgskärm, 50 meter vattentålighet, inbyggd USB-kontakt lanserades i Indien för Rs. 1999

HUAWEI lanserade just HUAWEI Band 4, företagets senaste smartband i Indien. Den har en 0,96-tums LCD-färgpekskärm med 2,5D böjt glas och en oleofob beläggning utöver hemknappen, kommer med kontinuerlig pulsspårning med HONORs TruSeen 3.5 pulsmätarteknik och är också vattentålig upp till 50 meter. Den har automatisk aktivitetsspårning.

Huawei Band 4 har en inbyggd USB-laddning för bekväm laddning och ett batteri som ger upp till 9 dagars ström på en enda laddning. Den levereras med 8 inbyggda färgglada urtavlor och 66 urtavlor tillgängliga från HUAWEI Watch Face Store, som användarna kan bära vid olika tillfällen.

Den har vetenskaplig vilolägesdetektor som kan identifiera 6 vanligaste sömnrelaterade problem, vilket ger mer än 200 potentiella lösningar och förslag för bättre sömn. Bandet har också smart identifiering av kalla samtal, telefonfunktionsfunktioner, fjärrluckarfunktioner, en smart klocka och stillasittande påminnelselarm för att säkerställa att användarna förblir aktiva.

HUAWEI Band 4 specifikationer

 • 0,96 tum (160 × 80 pixlar) LCD-färgpekskärm med anpassningsbara klockor
 • Apollo 3-processor
 • Bluetooth 4.2 LE, kompatibel med Android 4.4 (eller senare) eller iOS 9.0 (eller senare)
 • Stegräknare, sömnspårare, 9 fitnesslägen, stillasittande påminnelse
 • 3-axlig accelerationssensor, infraröd förslitningssensor, optisk pulssensor för kontinuerlig pulsspårning
 • Nio träningslägen : Utomhuslöpning, Inomhuslopp, Utomhuspromenad, Utomhuscykel, Inomhuscykel, Gratis träning, Elliptisk maskin, Rodningsmaskin, Inomhuspromenad
 • Meddelande om samtal och meddelande, avstängningsfunktion för inkommande samtal
 • Vatten- och dammtålig (50 meter / 5 ATM)
 • SpO2-sensor
 • Music Control för Android 5.0 och senare
 • 91 mAh batteri, med upp till 9 dagars batteritid, Inbyggd USB-kontakt

HUAWEI Band 4 kommer endast i grafitsvart färg och är prissatt till Rs. 1999. Den kommer snart att finnas tillgänglig från Flipkart.

I en kommentar till lanseringen sa HUAWEI-talesman:

Idag har hälsa och fitness blivit av yttersta vikt när indiska konsumenter blir alltmer medvetna i detta avseende. Med teknikens växande roll för att uppnå detta konditionsmål strävar HUAWEI efter att spela en katalysator inom detta område genom att i slutändan göra detta till en blomstrande verklighet.

Vi på HUAWEI har alltid trott på att förstå konsumenternas behov och erbjuda produkter och lösningar som gör skillnad i deras liv. Medan vi förstår att kondition är fortfarande ett primärt mål för konsumenterna, har vi också inkluderat flera praktiska funktioner som musikstyrning, kamerakontroll och inkludering av flera klockor som gör HUAWEI Band 4 till en bra övergripande följeslagare. Huawei Band 4 är en perfekt blandning av designestetik, banbrytande teknik och fitnessutrustning, vilket gör den till en verkligt perfekt hälsovård.