Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

HTC One M9 -rykten virvlar efter att foton dyker upp

Med lanseringsdatumet för HTC One M9 officiellt satt till den 1 mars börjar vi se en ökning av detaljer, läckor och naturligtvis rykten om den kommande smarttelefonen. Och medan de senaste veckorna har varit fyllda med olika rapporter, har idag läckt en ny uppsättning HTC One M9 -foton som berättar en annan historia och visar en mindre enhet än vad ursprungliga rykten föreslog.

De första ryktena om HTC One M9 började dyka upp i september med några första konceptrenderingar, men med lanseringsdatumet kommer de snart på högvarv. HTCs One M8 ryktades kraftigt i början av 2014 innan den tillkännagavs och släpptes i slutet av mars, och samma sak utspelar sig i år.

Läs: 5 skäl att vänta på HTC One M9

Under de senaste veckorna har vi sett flera rapporter om nya HTC One M9, kodenamnet Hima, liksom några rapporter om en ny HTC One Max på gång också, men idag börjar det bli lite lerigt. Tidigare föreslog alla rykten en större 5,5-tums Quad-HD-skärm, men de senaste nyheterna tyder på annat. Nedan finns alla de senaste detaljerna.

HTC One M9 - Spännande teknik 2015

De första bilderna på HTC One M9 läckte enligt uppgift tidigare i veckan men tyvärr kom inga detaljer med bilderna förutom den redan rapporterade informationen. Idag fick Phandroid dock ytterligare bekräftelser om vad köpare kan förvänta sig, och två av de tydligaste bilderna av HTC: s nya flaggskeppssmartphone.

Nedan är det bästa utseendet på framsidan av nya HTC One M9, och tyvärr ser det extremt ut som föregående års modell. Helt ner till stora ramar runt skärmen, enorma ramar på ovansidan och botten, inklusive de dubbla främre högtalarna. Dessa högtalare är en viktig höjdpunkt och egenskap hos enheten, men de som förväntar sig mindre ramar kommer att bli ledsna att se de nya fotona idag.

HTC-one-m9ny

Enligt informationen med bilderna ovan och nedan kommer den nya HTC One M9 faktiskt att behålla samma 5-tums 1080p HD-skärm som förra året. Detta är en stor skillnad mot vad vi nyligen har hört. Andra rapporter och rykten har alla föreslagit en större 5,5-tums 2560 x 1440 Quad-HD-skärm.

Med detta sagt kan detta också ge trovärdighet åt rykten om en HTC One M9 med en 5-tums skärm och en kraftfull HTC One Max senare i år för att ta på iPhone 6c och Galaxy Note 5. Men det är fortfarande för tidigt för att berätta, men dessa bilder visar verkligen en enhet som liknar de senaste åren i form, storlek och design.

HTC-One-M9-mer

Vi kan tydligt se att strömbrytaren har flyttats till höger i mitten, snarare än toppen, vilket var ett klagomål från många som sa att det var för svårt att nå. HTCsource uppgav nyligen denna förändring, och det har bekräftats av dessa nya bilder. Strömknappen är den lägsta knappen till höger för enkel åtkomst, och volymen upp och ner är dedikerade knappar vs vippan från tidigare utgåvor.

Bortsett från den lilla 5-tums 1080p-skärmen förblir alla andra rykten desamma. De är en 2,3 GHz 8-kärnig processor med 3 GB RAM, 32 GB lagringsutrymme med en micro-SD-plats för expansion, en 20,7 MP bakre kamera och 4 Ultrapixel-frontkamera för selfies, dubbla framåtvända högtalare och all aluminiumdesign i guld, grått och svart eller mörkgrått. Denna läckare bekräftar också ökningen av batteriets storlek från 2 600 till ett större 2 840 mAh batteri. Något som alla köpare kan uppskatta.

Naturligtvis kommer nya HTC One M9 att köra den senaste Android 5.0 Lollipop och ett nytt HTC Sense 7.0 -gränssnitt, och allt kommer att avslöjas den 1 mars enligt HTC. Väntan är nästan över, men vi förväntar oss fler detaljer långt före lanseringen och det förestående släppdatumet.