HTC One M9 Releasedatum Detaljer Yta

0 Shares

Tidigare denna månad tillkännagavs den helt nya HTC One M9-smarttelefonen officiellt och avslöjades efter månader av rykten och spekulationer, men en detalj som fortfarande är oklar är det officiella släppdatumet. I helgen uppstod dock en läcka som potentiellt har bekräftat utgivningsdatum och pris, och vi har alla detaljer nedan.

Den 1 mars intog HTC scenen vid Mobile World Congress och tillkännagav sin nya HTC One M9. Smarttelefonen läckte ut otaliga gånger före avslöjandet, så det var inte mycket hemligt. Och medan många förväntade sig att den skulle släppas samma dag, som de gjorde med HTC One M8 förra året, så hände det inte.

Läs: HTC One M9 Fördelningsdatum

Ist√§llet bekr√§ftade HTC att det nya One M9-sl√§ppdatumet √§r “mitten av mars” men det √§r allt de har sagt hittills, och inga operat√∂rer har heller bekr√§ftat ett faktiskt HTC One M9-sl√§ppdatum. Med det sagt listade den popul√§ra online-√•terf√∂rs√§ljaren B&H den f√∂r $ 649 och h√§vdar att sl√§ppdatumet √§r den 25 mars.

En-M9-rygg

Som vi sa ovan finns det inget tydligt släppdatum i sikte för HTC One M9. Företaget sa att det globala utgivningsdatumet börjar i mitten av mars, och alla fyra stora amerikanska operatörer har kommit fram med ett meddelande som hävdar att det kommer snart, kommer denna Sprint, eller tillgänglig under andra kvartalet. Ingen har dock delat ett faktiskt datum.

B&H publicerade en förbeställningssida sent i går kväll eller tidigt på morgonen för nya HTC One M9. Det avslöjade priset, som var listat som $ 649, samt ett släppdatum den 25 mars, men inga operatörsuppgifter bifogades sidan. De har sedan tagit bort inlägget, så vi är osäkra på om det här är ett riktigt datum, eller bara att de skapar sidan före ett eventuellt släppdatum, när det verkligen kommer.

M9-BH

Det är också värt att notera att HTC förra veckan avslöjade priset själva och hävdade att telefonens detaljhandelsvärde är 599 dollar. Det betyder att vi kan se en prislapp på $ 599, och vissa operatörer erbjuder det för $ 649, som vi såg med en Best Buy-läckage dagen före tillkännagivandet den 1 mars.

Läs: HTC One M9 Pris: Vad vi vet hittills

Medan B&H och Best Buy båda har noterat en prispunkt på 649 $ för den nya smarttelefonen, hävdar HTC att den kommer att sälja för 599 $ enligt deras officiella giveaway-villkor. Samtidigt kan släppdatumet den 25 mars på B&H vara för den upplåsta versionen, som borde träffa HTC.com runt mitten av mars, eller så kunde det helt enkelt ha varit en platshållare tills det officiella datumet tillkännages.

Allt sagt och gjort är vi fortfarande inte närmare att bekräfta ett datum, eftersom alla amerikanska flygbolag har varit ganska blyga när det gäller att göra några formella meddelanden. Vi förväntar oss att AT&T, T-Mobile, Verizon och Sprint alla kommer att erbjuda det och potentiellt mindre regionala operatörer, men ingen har sagt något mer än att komma snart eller komma till våren.

Det är bara en tidsfråga tills officiella detaljer läcker ut, förbeställningssidor går live och vi börjar lära oss mer om det kommande släppdatumet för HTC One M9. Vi kommer att hålla utkik efter mer information när de blir tillgängliga.

0 Shares