HTC One M8 Android 5.0 Update träffar fler amerikanska operatörer

0 Shares

Under de senaste veckorna har vi äntligen börjat se den efterlängtade HTC One M8 Android 5.0 Lollipop -uppdateringen komma till ägare i USA. Bärare som Sprint och T-Mobile har skickat uppdateringen till ägarna, och sent i går kväll fick vi goda nyheter om att Verizon kommer nästa gång.

Tillbaka i januari meddelade HTC att de skulle missa 90 -dagarsfristen som de bestämde sig för HTC One M8 Android 5.0 Lollipop -uppdateringen, men sedan dess har vi fått massor av goda nyheter och det rullar nu ut till många operatörer i USA. Det startade först för ägarna redan i januari, och under de senaste veckorna har det fortsatt att komma fler användare.

Läs: HTC One M8 Android 5.0 Problem Frustrerade ägare

Efter att ha sett Android 5.0 Lollipop-uppdateringen anlända för Sprint- och T-Mobile-ägare redan i februari, driver nästan en månad senare än den ursprungliga tidsfristen HTC och Verizon nu uppdateringen när vi pratar. Läs vidare för alla detaljer.

Samsung Galaxy S5 vs HTC One M8 - hjälte

I morse bekräftade Verizon officiellt HTC One M8 Android 5.0 Lollipop -uppdateringen, samt släppte en detaljerad uppsättning instruktioner och en hyfsat stor förändringslogg som visar ägarna vad de kan förvänta sig och vad som är nytt. Deras supportsida har ändrats för att återspegla uppdateringen, och sen sent i går kväll började den trycka ut som en uppdatering för alla Verizon -användare.

I oktober meddelade Google Nexus 6, Nexus 9 och en omdesignad och förbättrad Android 5.0 Lollipop -programuppdatering. Efter meddelandet lovade HTC att många viktiga enheter skulle se uppdateringar inom 90 dagar, vilket var den 3 februari. Det datumet nåddes för några ägare utanför USA, och nu en månad sent ser äntligen Verizon HTC One M8 uppdateringen. Fyra månader är inte för länge, men vi hoppades att det skulle komma snabbare.

Läs: Android 5.0 vs Android 4.4 KitKat: Vad är nytt i Lollipop

HTC One M8 Android 5.0 Lollipop -uppdateringen kom först till Google Play Edition förra året och rullades sedan ut till några små utvalda marknader, liksom för olåsta internationella modeller och utvecklaren HTC One M8 här i USA. Idag är dock HTC One M8 Android 5.0 Lollipop -uppdateringen äntligen på väg till Verizon Wireless.

Med Android 5.0 kan Lollipop -ägare njuta av många förändringar och förbättringar. Från en omdesignad låsskärm, förbättrade aviseringar och kontroller, en ny nedrullningsbar fält, förbättrad multi-tasking och mer. Detta är allt utöver säkerhetsförbättringar, nya animationer och effekter och andra förändringar av Android: s allmänna utseende och känsla. Naturligtvis täcks allt detta av HTC Sense UI -gränssnittet, som är HTC Sense 6, och de nya HTC Sense 7 -funktionerna från One M9 borde komma till HTC One M8 senare i vår.

Skärmdump 2015-03-04 kl. 9.24.28

Som du kan se från bilden ovan beskriver Verizon några av ändringarna för de som är redo att uppgradera och har bekräftat att det nu rullar ut när vi pratar. Användare kan se fram emot en över -the -air -uppdatering som kommer fram idag eller under helgen. Uppdateringar är vanligtvis förskjutna och rullar långsamt ut under en 5-7 dagars period, så om du inte får det direkt, oroa dig inte eftersom det borde komma snart nog.

För att söka efter uppdateringen manuellt, gå in i inställningar> Telefonuppdatering> Sök efter uppdateringar för att se om den är klar nu, eller vänta tills meddelandet över luften kommer. Det är en stor uppdatering och det kan ta 5-10 minuter att slutföra. Hittills hör vi mest positiva svar på HTC One M8 Android 5.0 -uppdateringen, men vissa ägare upplever problem. Lämna en kommentar nedan efter uppdateringen och låt oss nu hur det fungerar för dig.

0 Shares