HTC One (M7) Android 5.0 Lollipop Update träffar USA

0 Shares

På senare tid har all uppmärksamhet varit på HTC One M9 och de senaste åren fick HTC One M8 Android 5.0 Lollipop-uppdateringar, men den här veckan fick vi goda nyheter om den ursprungliga HTC One (M7) Android 5.0 Lollipop-uppdateringen. Den är äntligen redo för USA och borde snart börja rulla ut på T-Mobile.

Vi har sett Android 5.0 Lollipop-uppdateringar anlända till Galaxy S5, HTC One M8, LG G3 och mer, och nu är den ursprungliga HTC One (M7) från 2013 nästa. HTC själva bekräftade att det rullade ut i Europa förra veckan, och igår meddelade T-Mobile att det är på väg till USA.

Läs: 15 bästa HTC One M8-tillbehör

Tillbaka i november bekräftade HTC att många av sina populära och senaste Android-smartphones skulle få en uppgradering till den senaste Android 5.0 Lollipop-uppdateringen, och nu börjar den äntligen släppas för flera användare. One M8 får Android 5.0 i flera regioner, inklusive Kanada och USA, och nu förväntas den ursprungliga enheten få den inom kort.

Nytt-HTC-One-M8-vs-M7-23-X3-620x413

Tillbaka i januari erkände HTC att de inte skulle uppfylla sitt första mål att rulla ut Android 5.0 Lollipop till alla HTC One -ägare inom 90 dagar efter lanseringsdatumet för Lollipop, som var den 3 februari. Sedan några dagar senare startade uppdateringen av Sprint HTC One (M7) Android 5.0.1 Lollipop, men sedan dess har alla uppdateringar varit för nya HTC One M8.

Det löftet gällde både den nya HTC One M8 från 2014 och den ursprungliga HTC One (M7) men ingen fick uppdateringen i USA inom 90 dagar, men det ser ut som att väntetiden nästan är över för de som fortfarande njuter av original HTC One (M7) från 2013.

Läs: HTC One M9 vs HTC One: 5 viktiga skillnader

Tidigare i veckan avslöjade HTC den helt nya HTC One M9, och Samsung introducerade den nya Galaxy S6. Båda enheterna har tagit över nyheterna för sent, men T-Mobile bekräftade tyst att HTC One M7 Android 5.0-uppdateringen snart kommer. Tyvärr är tweeten lite förvirrande och ger inte ett exakt datum, men från ljudet av den är uppdateringen redo och bör rulla ut nu. Att titta på T-Mobile-supportsidan visar dock en gammal uppdatering och Lollipop är ännu inte listat.

HTC och alla amerikanska operatörer har redan bekräftat att Android 5.0 Lollipop är på väg till den ursprungliga HTC One (M7) från 2013, så tweeten ovan från en av T-Mobiles huvudröster på Twitter bekräftar inte att enheten kommer att få Android 5.0, men bekräftar snarare att det kommer snart. Han uppger inte att det är tillgängligt nu, så det är lite förvirring om när det faktiskt kommer, men det faktum att han säger att du ska kolla programvaruuppdateringssidan betyder att det borde vara klart och snart, om det inte rullar ut redan.

Googles riktlinjer för användargränssnitt för materialdesign har blandats elegant in i HTC Sense UI 6.0, som kommer att finnas med Android 5.0-uppdateringen när den kommer för alla, inte bara T-Mobile. Vi har redan sett massor av denna HTC One M8, och ett nytt Sense UI 7 från HTC One M9 kan komma till den ursprungliga HTC One, åtminstone delar av den. Användare kan förvänta sig massor av förändringar, en bättre visuell upplevelse och låsskärmskontroller, ny nedrullningsfält för aviseringar och mycket mer.

Läs: Android 5.0 vs Android 4.4 KitKat: Vad är nytt i Lollipop

För nu är det här allt vi behöver fortsätta. HTC är för närvarande upptagen med att förbereda för att släppa en ny HTC One M9, driver Android 5.0 Lollipop till One M8 och One M7 runt om i världen. Innan vi hör mer information från HTC själva, eller T-Mobile, är vi inte helt säkra på om One (M7) får Lollipop idag, eller om det helt enkelt kommer snart.

Om du har fått Android 5.0 för din HTC One M7, ge oss en kommentar nedan, så uppdaterar vi när vi hör att den officiellt träffar användarnas smartphones.

0 Shares