HTC One (M7) Android 5.0 Lollipop träffar USA

0 Shares

Tidigare denna vecka fick vi besked om att den ursprungliga HTC One (M7) Android 5.0 Lollipop-uppdateringen var redo att börja rulla ut till användare i USA, och idag är den äntligen här. Medan det mesta av fokus har varit på den nyare HTC One M8 för sent, får T-Mobile HTC One (M7) idag Android 5.0 Lollipop.

Vi har sett Android 5.0 Lollipop-uppdateringar anlända till Galaxy S5, HTC One M8, LG G3 och mer, och nu är den ursprungliga HTC One (M7) från 2013 nästa. HTC själva bekräftade att det rullade ut i Europa förra veckan, och nyligen meddelade T-Mobile att det är på väg till USA.

Läs: 15 bästa HTC One M8-tillbehör

Förra året bekräftade HTC att många av sina populära och senaste Android-smartphones skulle få en uppgradering till den senaste Android 5.0 Lollipop-uppdateringen, och nu börjar den äntligen släppas för flera användare. One M8 får Android 5.0 i flera regioner, inklusive Kanada och USA, och nu får den ursprungliga enheten den från och med i morse. Läs vidare för mer information.

Nytt-HTC-One-M8-vs-M7-23-X3-620x413

Tillbaka i januari medgav HTC att de inte skulle uppnå sitt ursprungliga mål att rulla ut Android 5.0 Lollipop till alla HTC One-ägare inom 90 dagar efter lanseringsdatumet för Lollipop, som var 3 februari. Sedan några dagar senare startade Sprint HTC One (M7) Android 5.0.1 Lollipop-uppdateringen, men sedan dess har alla uppdateringar varit för nya HTC One M8.

En annan HTC One Android 5.0-uppdatering har dock börjat idag, och den finns i USA. T-Mobile HTC One Android 5.0 Lollipop-uppdateringen har fått tekniskt godkännande och rullar ut över luften till alla T-Mobile-ägare från och med idag och kommer att fortsätta hela veckan.

Läs: HTC One M9 vs HTC One: 5 viktiga skillnader

T-Mobils sociala medier Man skrev på Twitter under helgen att Android 5.0 Lollipop-uppdateringen kom till deras HTC One (M7), men gav inga andra detaljer. Tack och lov, igår bekräftade HTC: s egen Mo Versi att den skulle börja idag, och här är hans snabba inlägg för intresserade.

Som du kan se ovan har HTCs egen VP bekräftat att T-Mobile HTC One M7 Android 5.0-uppdateringen rullar ut idag, tisdag den 10 mars. Intressant nog är detta inför HTC One M8-uppdateringen för AT&T, som har några användare ganska upprörda. Med detta sagt kan vi förvänta oss att AT&T HTC One M8-uppdateringen kommer snart, och vi förväntar oss också att andra operatörer i USA kommer att tillkännage och släppa den ursprungliga HTC One (M7) Android 5.0-uppdateringen under de kommande dagarna eller veckorna.

Googles ändringar av användargränssnittet i materialdesign har lagts till i HTC Sense UI 6.0, som kommer att finnas ombord med Android 5.0-uppdateringen när den kommer till alla, inte bara T-Mobile. Vi har redan sett massor av denna HTC One M8, och ett nytt Sense UI 7 från HTC One M9 kan komma till den ursprungliga HTC One, åtminstone delar av den. Användare kan förvänta sig massor av förändringar, en bättre visuell upplevelse och låsskärmskontroller, ny rullgardinsfält och mycket mer.

Läs: Android 5.0 vs Android 4.4 KitKat: Vad är nytt i Lollipop

Det är värt att notera att även om Android 5.0 Lollipop-uppdateringen är en utmärkt förändring som ger ett nytt nytt utseende, livliga animationer och massor av nya funktioner, har vi hört en hel del klagomål över uppdateringen. Användare med HTC One M8 har varit frustrerade över flera problem, men förhoppningsvis plågar de flesta inte den ursprungliga HTC One som får uppdateringen idag.

Detta är goda nyheter för ursprungliga HTC One-ägare, eftersom de tålmodigt har väntat på att uppdateringen ska komma. Google tillkännagav dock bara Android 5.1 Lollipop med massor av korrigeringar och stabilitetsförbättringar till 5.0, så en annan uppdatering är sannolikt redan på gång och bör förhoppningsvis vara här de närmaste månaderna. Håll dig uppdaterad om du vill ha mer information och se upp för fler amerikanska operatörer som snart kommer att trycka på HTC One Android 5.0-uppdateringen.

0 Shares