HTC Grip: $ 199 GPS Fitness Band för iPhone och Android

0 Shares

HTC Grip är ett nytt fitnessband med GPS som ansluts till Android -enheter som nya HTC One M9 och till iPhone 6, iPhone 6 Plus och andra iOS -enheter.

HTC tillkännagav HTC Grip på MWC 2015 i Barcelona n partnerskap med Under Armour. Fitnessbandet kan ansluta till din enhet, men även när du inte är ansluten kan det använda GPS för att spåra dina träningspass.

Detta är helt klart ett fitnessband, och inte en helt på -konkurrent, men med GPS inkluderad och iPhone -stöd kan det vara en stor konkurrent för Apple Watch Sport.

Detta är HTC Grip, ett smart fitnessband med GPS och en Under Armour -appanslutning.

Detta är HTC Grip, ett smart fitnessband med GPS och en Under Armour -appanslutning.

HTC Grip innehåller fem sensorer inklusive GPS som hjälper dig att spåra dina träningspositioner utan att bära din iPhone eller Android -enhet. Inuti HTC Grip finns det andra sensorer inklusive en G -sensor, Gyro och kompass.

Även om detaljerna är glesa vet vi att HTC Grip kommer att ansluta till UA Record -appen och UA Record Health and Fitness -nätverket. Du kan se mer om vad Under Armour Record -appen och det sociala nätverket kan leverera till användare.

Medan du tränar kan HTC Grip spåra promenader, löpning, cykling, gympass och andra aktiviteter så att du får en fullständig bild av ditt träningspass.

HTC Grip gör det möjligt för användare att komma i kontakt med tränare, nutritionister och tränare för att komma i form, bli frisk och bygga en bättre dig. Du kan lägga till upp till 20 vänner till ditt HTC Grip- och UA Record -nätverk så att du kan vara motiverad med hjälp av vänner och familj.

Utgivningsdatumet för HTC Grip är vår och HTC Grip -priset är $ 199.

Utgivningsdatumet för HTC Grip är vår och HTC Grip -priset är $ 199.

Du kan räkna med ett HTC Grip -släppdatum i vår, där du kommer att se fitnessspåraren i sport- och fitnessbutiker. HTC Grip -priset är $ 199, vilket är i linje med många smarta band. Inga ytterligare detaljer finns för närvarande. Detta lägger den på hyllor nära utgivningsdatumet för Apple Watch.

0 Shares