Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

HP Omen 16, Omen Transcend 16, Victus 16 och fler lanserade i Indien

HP har introducerat en ny serie spelenheter i Indien under sina varumärken Omen och Victus. De nya enheterna inkluderar de bärbara datorerna OMEN Transcend 16, OMEN 16 och Victus 16.

Dessa bärbara datorer är designade för att ge spelare kraften och flexibiliteten att spela, skapa och arbeta sömlöst. Dessutom har HP också uppdaterat sin Omen Gaming Hub-mjukvara.

OMEN Transcend 16

OMEN Transcend 16 Laptop är utrustad med grafik från NVIDIA GeForce RTX 4070-serien och en 13:e generationens Intel Core i9-13900HX-processor, som erbjuder starka spelmöjligheter. Med en vikt på under 2,1 kg och bara 19,9 mm är det HP:s tunnaste och lättaste bärbara dator.

OMEN Transcend 16 har en magnesiumram, vilket gör den otroligt lätt. Den har extrema HDR 1000 för imponerande detaljer och verklighetstrogna färger. Bildförhållandet 16:10 ger gott om skärmegenskaper, vilket ökar produktiviteten för video, ljud och fotoredigering. Den bärbara datorn kommer också med ett 97Wh-batteri för långvarig prestanda när du är på språng.

Upplev kraften i OMEN Dynamic Power genom OMEN Gaming Hub, som optimerar CPU- och GPU-kapaciteten i realtid. Tack vare avancerad OMEN Tempest Cooling förblir den bärbara datorn sval även under intensiva spelsessioner och multitasking. Dess större utloppsöppningsförhållande och förbättrade termiska luftflöde säkerställer maximal kylningseffektivitet.

OMEN 16

Utrustad med en 13:e generationens Intel Core i7 mobilprocessor och upp till NVIDIA GeForce RTX 4050 GPU:er, ger denna bärbara dator en förbättrad spelupplevelse. Med upp till 32 GB DDR5-5600 MHz RAM kan användare njuta av otroligt snabba laddningstider för sömlöst spel och innehållsskapande.

QHD 240Hz-skärmen med en responstid på 3ms säkerställer verklighetstrogna bilder, medan den helt nya FHD-kameran med en manuell slutardörr lägger till ett extra lager av säkerhet. Omen 16 är speciellt designad för intensivt spelande, med ett förbättrat luftflödessystem. Dess nya fyrkantiga ventilationsdesign möjliggör bättre luftcirkulation, och den omdesignade övre gångjärnsstammen förhindrar blockering av den bakre ventilationen.

HP Victus 16

Den nya bärbara datorn Victus 16 finns i djärva färgalternativ som glimmer silver och prestandablått. Den är utrustad med den senaste 13:e generationens Intel Core i7 mobilprocessor och upp till NVIDIA GeForce RTX 4060 Laptop GPU:er.

Med inkluderingen av OMEN Dynamic Power kan användare enkelt växla mellan spel, skolarbete, underhållning och innehållsskapande. Den bärbara datorn har HP:s pålitliga OMEN Tempest Cooling-lösning, vilket säkerställer optimal värmehantering. Den innehåller också en IR-termostapelsensor för att noggrant övervaka och kontrollera temperaturer.

HyperX 27” QHD Gaming Monitor

Den helt nya HyperX 27” QHD-skärmen är designad för att ge en uppslukande upplevelse för dem som gillar spel, filmer och videor. Med en upplösning på 1440p och VESA Display HDR 400 erbjuder den en visuellt fängslande upplevelse.

Skärmen har en uppdateringsfrekvens på 165Hz och en svarstid på 1ms, vilket säkerställer ett smidigare spel. Den erbjuder också anpassningsbara funktioner som justerbar lutning och höjd, samt en ergonomiskt monterad arm för att optimera skrivbordsutrymmet. Denna monitor kombinerar uppslukande bilder med anpassningsbara funktioner för att förbättra användarens upplevelse.

Snabba specifikationer: HyperX 27” QHD Gaming Monitor
 • Skärmstorlek: 27-tums diagonal skärm
 • Display: VESA Display HDR 400
 • Upplösning: QHD (Quad HD) 2560 x 1440
 • Portar: DisplayPort, HDMI
 • Särskiljande egenskaper: HP Eye Ease Eyesafe-certifierad, 165Hz med 1ms svarstid, AMD FreeSync Premium
HyperX Cloud II Core trådlöst spelheadset

HyperX och OMEN har samarbetat för att konstruera världens första spelbärbara datorer med en inbyggd modul för intuitiv ljudparning och ultralåg latens.

Den här funktionen är tillgänglig på OMEN Transcend 16 Laptop och OMEN 16 Laptop och levereras med ett trådlöst HyperX Cloud II Core trådlöst spelheadset. Installationsprocessen är enkel och okomplicerad, vilket gör att användarna omedelbart kan njuta av en smidig spelupplevelse med felfri ljudkvalitet direkt.

Snabbspecifikationer: HyperX Cloud II Core trådlöst spelheadset
 • 2,4 GHz trådlöst och upp till 30 timmars batteri
 • DTS-hörlurar: X Spatial Audio
 • Signature HyperX Comfort
 • Slitstark ram i aluminium
Omen Gaming Hub: Nya spelprogramuppdateringar

Den nya OMEN Gaming Hub-funktionerna förbättrar den personliga PC-upplevelsen för spelare. Processor Core Affinity Optimization inom OMEN Optimizer kan förbättra FPS med upp till 10 procent. ECO Mode kan förlänga batteritiden med upp till 20 procent och minska fläktljudet med upp till 7 dB i OMEN och Victus Laptops för tystare spelsessioner.

Andra funktioner som Performance Mode, Network Booster och System Vitals gör att spelenheter kan arbeta bättre tillsammans för en mer uppslukande spelupplevelse.

Prissättning och tillgänglighet
 • OMEN Transcend 16 Laptop har ett startpris på Rs. 1,59,999
 • OMEN 16 Laptop börjar på Rs. 1,04,999
 • Den bärbara datorn Victus 16 är tillgänglig till ett startpris på Rs. 59 999
 • HyperX 27” QHD Display-skärmen börjar på Rs. 30 990
 • HyperX Cloud II Core Wireless Gaming-headsetet kostar Rs. 9 190

Dessa nya bärbara datorer i HP OMEN-serien kan köpas från ledande kommersiella PC-kanalpartners, HP Omen-butikeroch andra online- och offlineåterförsäljare som börjar denna vecka.

Vid lanseringen sa Vickram Bedi, Senior Director (Personal Systems), HP India:

PC-spel vinner snabbt popularitet bland Indiens ungdomar och etablerar Indien som en ledande PC-spelnation. Som ett erkännande av denna trend expanderar och förbättrar HP sitt ekosystem i världsklass av hårdvara och mjukvara med sin nya portfölj, designad för att stärka spelare och leverera de bästa upplevelserna oavsett om de spelar, skapar eller ansluter.