Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

HP Labs: Science of Technology

Välkommen till HP:s Houston Campus

Nyligen bjöd HP in journalister från en mängd olika publikationer ner till sin plats i Houston för en rundtur i Science Labs – anläggningar och laboratorier som är dedikerade till att designa, testa, felsöka, analysera och förbättra HP-produkter. Grupperna vi träffade hade till stor del i uppgift att förbättra kommersiella produkter, så fokus låg mer på affärs- och företagsprodukter som arbetsstationer (dator och mobil) och servrar, och inte så mycket på konsumentvarianter av dessa produkter. Jag ska erkänna att eftersom det här är första gången jag har haft en chans att åka på turné med någon av de stora OEM:erna, visste jag inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Det behöver inte sägas att det var några coola demonstrationer, mycket intressant information och några upplevelser som var ganska fantastiska.


Houston: Berg ingår inte

Bara några korta punkter av intresse innan vi börjar med turnén, HP-campus i Houston är hem för cirka 10 000 anställda och entreprenörer, och det var ursprungligen en del av Compaq före sammanslagningen (eller förvärvet, beroende på hur du vill se på saker). Av de 10 000 eller så personal på Houston-anläggningen är det värt att notera att endast en liten procentandel (kanske 5 %, ge eller ta) är direkt involverade i laboratoriet vi besökte under detta besök. Andra aspekter av platsen i Houston inkluderar servermontering, forskning och utveckling, administration, marknadsföring, kundupplevelse, etc. – i princip allt det vanliga du kan se på alla stora OEM-platser.

Om du råkar Följ mig på Twitter, jag bestämde mig faktiskt för att använda tjänsten för en förändring och twittrade en massa bilder under dagen, så att du kunde följa med. Jag har massor av andra foton tillsammans med några videor att dela, och idag kommer jag att diskutera vad vi visades och typen av testning och validering i mycket mer detalj än vad de korta Twitter-inläggen med 140 tecken skulle tillåta. Plus att jag inte vandrar runt på HP-campus och försöker skriva på min smartphone, vilket säkerligen kommer att göra det lättare att skriva.