How to get the Scream skin och mycket mer

Det är Halloween inne Krigszon, och som väntat har Battle Royale-kartan fått flera nyheter för att fira årets mest kyliga kväll. Och vem är bättre än Ghostface för att spänna saker i Verdansk? Det är precis vad du kunde hitta med den senaste släppta uppdateringen, eftersom den fruktade masken av Scream-sagan kommer att dyka upp när du minst anar det.

En skrämsel i form av pris

Warzone skrik

Just det, den nya operatören med Scream-skinet kommer inte att vara gratis, och vi kommer att tvingas betala med Call of Duty-poäng för att kunna få hela paketet som ger liv åt Scream Operator Bundle. Det är ett drag som vi har sett med andra attraktiva bärardesigner tidigare, så du kan förvänta dig att en så ikonisk design (skapad om och om igen i hundratals spel de senaste åren) kommer att ha ett pris.

Det kommer att vara de klassiska 2 400 Call of Duty-poängen som du behöver för att skaffa Scream Operator Bundle, som består av följande delar:

  • Ghostface-utseende: Visa upp med den mest kända skräckfilmsmasken. Skrämma alla som korsar dig i Verdansk.

Warzone skrik

  • Assault Rifle Project: Med namnet Unexpected Turn kommer detta Julia-gevär med blod och med röda och vita spårämnen.
  • Maskinpistolprojekt: Kilo kulsprutepistol dekorerad med blodstänk och röda och vita spårämnen.
  • Närstrids vapen: Spökbladets kniv kommer att förvandla dig till det riktiga Ghostface från filmerna.
  • Amulett: En trådlös telefon som fungerar som en blinkning för samtal från tidiga filmer.
  • Klocka: En klocka med Ghostface-dekoration som anländer fläckad med blod, så klart.
  • Auktion operatör: Den här auktionen kallas ett våldsamt slut och är en överraskande knivattack som kommer att skrämma mer än en person.
  • Emblem: Ghostfaces fall med en fin animation.
  • Visitkort: Den omisskännliga stickgesten av denna fruktade skurk.
  • Dubbel XP-belöningstoken.

Förbannelsen kommer

Warzone skrik

För att fira ankomsten av Halloween har de förberett sig i Warzone Förbannelsen, en serie nya evenemang som kommer att medföra många utmaningar att slutföra och få nya belöningar, såväl som nya spellägen för att ta en och annan extra skrämsel.

Under de närmaste veckorna kommer även nya kosmetikaförpackningar, bland vilka vi även hittar fler operatörer att fira terrorns era med. En av dem kommer att vara Donny Darkos flock, som med en otäck kanin kommer att ge mer än en gåshud när han korsar dem genom sjukhusets korridorer. Fanns det ett behov av att göra detta?

Tillsammans med listan över nya utmaningar finns det också nya spellägen, som “The Ghosts of Verdansk”, som kommer få alla de spelare som faller besegrade på kartan omedelbart att förvandlas till zombies som kan attackera resten av spelarna som är kvar står.. Detta är ett lagbaserat läge, så det sista laget med människor kommer att vinna spelet.

Relaterade Artiklar

Back to top button