Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hoppa Skicka recension, funktioner, priser & Alternativ 2023 [Updated]

JumpSend (nu Jungle Scout Launch) är ett verktyg för att öka detaljhandeln online som du kan använda på många webbplatser.

Det ökar i princip analysnivån och räckvidden som du har gentemot dina kunder så att du kan marknadsföra dem bättre. Detta gör att du kan öka försäljningen på Amazon.

Det finns i ett hav av andra verktyg som Feedback Five och Feedback Genius samt Sage Mailer och Sales Backer, men det har sina egna unika funktioner som gör det värt besväret.

Behovet av verktyg vid onlineförsäljning

Online detaljhandelsmarknaden har blivit mättad under det senaste decenniet.

Du kan bokstavligen hitta tusentals matchningar för vad du än söker. Under dessa omständigheter behöver säljare ett försprång gentemot konkurrenterna.

Det är där dessa verktyg kommer in.

De är designade för att du ska kunna dra nytta av de olika knep som har lärts under ett decennium av köp och försäljning på plattformar som Amazon, Alibaba, Souq, etc.

Det finns uppenbarligen olika saker du kan göra för att öka försäljningen på webbsajter som Amazon.

Det finns sätt att marknadsföra dina produkter på sociala medier som Facebook och Twitter och Instagram.

Och det finns sätt att köra Amazon-annonser så att köpare automatiskt kan dirigeras till en produkt som du försöker marknadsföra.

Det finns dock andra sätt som bokstavligen kan leda trafik till dig och som du kan ställa in på autopilot för att göra det.

Dessa är online-säljfrämjande verktyg som JumpSend som inte bara hjälper dig att förstå dina kunder bättre, utan också marknadsföra till din nisch bättre.

De kan tillåta dig att optimera dina produkter för bättre försäljning och kan också hjälpa dig att ge bättre erbjudanden och rabatter till de kunder som står utanför dörren men behöver den där extra pushen för att komma in.

JumpSend

JumpSend brukade vara ett fristående verktyg men har nu blivit en del av Jungle Scout as Launch. Det erbjuder en lösning för att både få försäljning och recensioner.

Det har i princip en marknadsplats med över 100 000 shoppare som är omättliga när det gäller att leta efter erbjudanden och produktkampanjer.

Den har också en autosvar så att kunderna kan kommunicera med dig efter att de har köpt din produkt.

Sammantaget är det ett verktyg som gör det mycket enklare att nå ut till dina kunder än tidigare.

Och eftersom det är produktspecifikt har du all information som behövs för att rätta till eventuella misstag eller rätta till eventuella fel som har gjorts.

Du kan fortfarande gå med och få tillgång till JunpSend som shoppare via dess primära webbplats. Men om du är en säljare måste du registrera dig och komma åt verktyget via Jungle Scout as Launch.

Om du redan är en Jungle Scout-användare behöver du bara uppgradera ditt konto för att använda Jump Send (Launch).

JumpSend-funktioner

Jump Send har otaliga funktioner som kan hjälpa dig att få försäljningsökningar.

Dessa inkluderar produktkampanjer, rabatter, JumpSend-erbjudanden, automatiserade e-postkampanjer, e-postkampanjer, sökningar med sökordsmål och produktförstärkande kampanjer.

Det finns till och med flera anpassningsbara e-postmallar och kampanjer som du kan använda för att lägga till din egen utstrålning till marknadsföringen.

De använder sig främst av rabattalternativet på sin egen marknadsplats för att öka din produkts popularitet. Och därifrån kan din produkt flyga från den ökända hyllan; Om allt går bra.

Den grundläggande nedgången av tjänsten är att du säljer din produkt till en liten rabatt till Jump Sends kundbas av Amazon-shoppare som letar efter erbjudanden.

Sedan kan du kommunicera med köparna efter köpet.

Detta ökar chansen att de lämnar en recension. Du kan sedan få insikt i vad de älskade med produkten, vad de inte gjorde och hur du kan förbättra marknadsföringen eller meddelandena till din demografi och nischer.

Den är också 100% kompatibel med Amazon. Alla Amazons policyer inklusive säljar- och köparregler följs av Jungle Scout.

Det finns alltså ingen utväg när du använder Jump Send.

Det har en stor fördel jämfört med de verktyg som låter dig manipulera betyg och recensioner och bli av med negativa recensioner på dina produkter.

Även om detta kan tyckas vara skadligt för dina produkter, möjliggör det mer organisk tillväxt och placerar dig i Amazonas välmående.

Som en Jungle Scout-funktion kan du uppnå mer med JumpSend när den används med andra Jungle Scout-funktioner som produktspårare, analys, lagerhanterare, listbyggare, etc.

Jump Send Kampanjer

Jump Send as Jungle Scout Launch hjälper till att lansera produkter framgångsrikt för att öka försäljningen på Amazon.

De gör detta genom att använda reklamerbjudanden och erbjuda enorma rabatter för potentiella kunder.

De gör detta genom att investera i poolen med 100 000 shoppare på deras Amazon-marknad.

Dessa kampanjer kan också publiceras på forum, användargrupper som Telegram och WhatsApp, sociala nätverk, Reddit och bloggar.

Jump Send låter dig också få fler recensioner från Amazon genom att förbättra kundupplevelsen.

De kommer att rikta in sig på kunder i rätt ögonblick efter att produkten har skickats eller leveransen har bekräftats.

Kampanjer genomförs också med mycket specifika sökord. Till exempel, om du säljer en bok på Amazon kan dina sökord vara “amazon SEO” eller “Amazon Book SEO”.

Det kan också finnas kuponger och erbjudanden som du kan använda för att skapa kampanjer om du så önskar.

JumpSend-erbjudanden

Kampanjerna som du kan erbjuda i JumpSwnd kan vara i form av JumpSend-erbjudanden. Dessa erbjudanden kan erbjuda mycket små till mycket stora rabatter på sajten. Dealsrabatter kan vara från 20 % till 100 %.

Du kan välja produkt och rabatt och sedan starta kampanjen. Detta är bara för att få igång din produkt så att den börjar trenda på Amazon.

Detta kommer att locka fler kunder till det och låta dig få bättre dragkraft genom riktad marknadsföring.

JumpSend-rabatter

Vi vet alla hur effektiva försäljningar och rabatter är. De största försäljningsdagarna i mänsklighetens historia har varit Amazons Prime Day-rea såväl som Singles Day som främjas av Alibaba.

Båda lockar till sig miljarder i försäljning. Samma logik gäller här, bara på en enda produktnivå.

Att skapa kuponger och sälja produkter med rabatt kan verkligen motivera människor att köpa din produkt. Du kan till och med konvertera personer som inte riktigt säljs på din produkt eller tjänst genom att ge dem tillräckligt med utrymme för att köpa den.

Ibland är de på gränsen till att köpa din produkt men tycker att det är för mycket av deras plånbok.

JumpSends onlinemarknadsplats befriar dem från den tvekan.

Hoppa skicka e-postkampanjer

Genom Jungle Scout Launch kan du hålla koll på dina e-postkampanjer och rikta in dem på specifika kunder eller specifika nischer så att dina produkter hittar sin plats.

Dessa e-postmeddelanden kan programmeras att skickas vid exakta tidpunkter när produkterna har tagits emot och när de har skickats.

Detta riktar sig till kunden vid de tidpunkter som de mest förväntar sig produkten.

På så sätt kan du också ge dem ett fönster för att svara på deras erfarenheter så att du kan mäta deras intresse för framtida köp och ta reda på var de upplevde svårigheter så att du kan fixa dem senare.

Du kan åtgärda problemen som de möter omedelbart, och om de lämnar en dålig recension kan du erbjuda dem rabatter och försöka rätta till ditt misstag.

Även om detta inte ger dig en garanterad reviderad recension, kan det säkert öka dina chanser att få en recension.

Hoppa Skicka e-postmallar

Du kan skapa anpassade e-postmallar med Jungle Scout Launch så att du kan få dina e-postmeddelanden att sticka ut från andra. Medan du försöker skapa kampanjer erbjuder verktyget även 3 färdiga produktrecensionsmallar

Anpassade e-postmallar har större chans att bli klickade än vanliga, tråkiga, inaktuella designs. Och med Jump Send kan du få de bästa typerna av mallar för dina e-postmeddelanden.

Jump Send Prissättning

Prissättningen för Jump Send är konkurrenskraftig med de bästa verktygen för att öka försäljningen på Amazon. Som en Jungle Scout-funktion är prissättningen baserad på antalet bekräftade månatliga beställningar på ditt Amazon-säljarkonto.

  • 0 – 500 beställningar – 49 USD per månad
  • 501 – 2 000 beställningar – 69 USD per månad
  • 2 001 – 5 000 beställningar – 99 USD per månad
  • 5 001 – 10 000 beställningar – 199 USD per månad
  • 10 000 + beställningar – 399 USD per månad

Ovanstående prisplaner ger dig tillgång till Jungle Scout Launch-funktioner och några andra Jungle Scout-verktyg.

För en fullständig Jungle Scout-upplevelse måste du betala $49 per månad ($39 per månad för årlig betalning) för ett konto eller $69 per månad ($49 per månad för årlig betalning) för ett konto och Chrome-tillägg.

Enbart tillägget kostar $39 per månad ($19 per månad för årlig betalning).

Hoppa Skicka recensioner

Låt oss prata om JumpSend-recensioner nu.

Som en Jungle Scout-funktion kommer jag fortfarande att se en anmärkningsvärd Jump Send-recension.

Det drar verkligen jämförelser med liknande verktyg som Feedback Five, Sage Mailer, Sales Backer och Feedback Genius.

Hoppa Skicka positiva recensioner

I sin gamla avatar är JumpSend-recensionerna online att det är ett bra verktyg att använda för onlineförsäljning, men det är inte unikt och det har definitivt inte det bästa värdet för pengarna.

Men det är fortfarande tillfredsställande att använda om du har en liten katalog med produkter och försöker marknadsföra dem med obegränsade kampanjer.

Men om du har en stor katalog måste du betala den högsta dollarn för Enterprise-prisnivån.

Majoriteten av kunderna reagerade positivt på att Jump Send slogs samman med Jungle Scout eftersom de nu kan använda det tillsammans med andra Amazon Seller-verktyg från en plattform.

Den nya funktionen fick 4,5 stjärnor av 5 från röster från nära 1 5000 Jungle Scout-användare.

Så det här är vad vi har för positiv JumpSend-recension till denna punkt.

Hoppa Skicka negativa recensioner

Som ett fristående verktyg hade Jump Send ett par negativa recensioner. Noterbart är att en kund hade en dålig upplevelse av att ge bort hundratals produkter och förmodligen bara fick ett enda svar från kunder.

Men sedan sammanslagningen för att bli Jungle Scout Launch, finns en negativ Jump Send-recension fortfarande att se.

Bästa hoppsändningsalternativ

Det finns många verktyg för att öka försäljningen på nätet där ute i form av automatiserade e-postpromotorer, feedbackverktyg etc. Och de jämförs med JumpSemd positivt och ogynnsamt.

Här kommer vi att titta på jämförelserna mellan Jump Send och Feedback Five, Sales Backer, Feedback Whiz och Sage Mailer.

Feedback fem

Feedback fem anses vara ett av de bästa feedbackverktygen som finns. Kritiken mot verktyget är att användargränssnittet inte är användarvänligt.

Det är ungefär det. De andra recensionerna gnäller och gormar om den mängd funktioner som den erbjuder och det stora värdet för pengarna det tillåter dig att ha.

Feedback Five är dock bra om du vill marknadsföra många produkter, eftersom dess värde för pengarna är mycket mer uppenbart om du försöker marknadsföra i bulk.

Om du försöker sälja några produkter är det mycket bättre att hålla fast vid Jump Send.

Sage Mailer

SageMailer verkar vara ett populärt alternativ till Jump Send.

Det låter dig skapa en kampanj och starta den ganska snabbt enligt en granskare.

Det låter dig bestämma kundens geografiska zon och skickar e-postmeddelandet enligt det. Det bestämmer till och med när kunden får e-postmeddelandet.

Sage Mailer mäter även öppningshastigheten för mejlen så att du vet vilka som fungerar bättre och vilka som kan förbättras.

Sage Mailer begår dock samma synd som andra feedbackverktyg gör, vilket är att det låter dig be kunder som har lämnat dåliga recensioner att förbättra dem.

Detta är ogillat av Amazon.

Försäljare

Säljare har konkurrenskraftiga priser med Jump Send.

Du kan dock hävda att eftersom Jump Send tillåter dig att skicka obegränsat med e-post och köra obegränsade kampanjer, har det bättre valuta för pengarna.

Feedback Whiz

Feedback Whiz har liknande priser som Jump Send när du kommer till de högre nivåerna.

Men om du börjar med startnivån har den nästan halva priset för Jump Send. Å andra sidan tillåter inte startnivån obegränsade kampanjer.

Den stora fördelen som feedback whiz erbjuder jämfört med alla andra konkurrenter är att det låter dig lägga upp dina produkter och marknadsföra dem på ett obegränsat antal plattformar.

Detta gör att du kan bredda din räckvidd. Och eftersom det finns ett alternativ för obegränsade e-postmeddelanden och kampanjer, är feedback whiz långt och över det bättre alternativet att gå med om du jämför det med Jump Send.

Slutlig dom

Om du tänker på jämförelsen mellan Jump Send (Jungle Scout Launch) och dess konkurrenter ser du att verktyget inte är en extremist och att det smälter in i de flesta av sina konkurrenter.

Det ger egentligen inga konkreta fördelar eller ger några bättre prisplaner. Dessutom är dess kampanjer inte tillgängliga i de flesta territorier förutom i USA och Storbritannien.

Därför, om du är en säljare i Australien,

Kanada, Nya Zeeland eller europeiska länder som Spanien och Italien, då har du ingen tur med det även om du får det, eftersom marknadsföringsverktyget inte är tillgängligt.

När det kommer till kritan är Jump Send nästan standardverktyget för onlineförsäljning som du kan hoppas på.

Det ger inte bättre valuta för pengarna för sina tjänster, liknande prissatta tjänster erbjuder fler funktioner, och det ingjuter inte riktigt förtroende för att det har så få recensioner online.

Istället för att ingjuta förtroende för att inte många har gett den negativa recensioner, planterar det tvivel i sinnet att om väldigt få människor faktiskt har använt Jump Send, så är det möjligt att det inte är ett särskilt bra verktyg.

Nu när det har blivit en Jungle Scout-funktion kan det lika gärna locka fler användare.

Det finns andra argument på nätet för att marknadsföring av dina egna produkter genom giveaways och kampanjer på egen hand kan vara ett bättre alternativ än att välja Jump Send.

Allt detta ger en mycket icke-övertygande bild. Domen är mer än klar. Jump Send är ett verktyg för att öka försäljningen på Amazon.

Men från en allmän synpunkt som en Jungle Scout-funktion kan Jump Send vara mer fördelaktigt om det kompletteras med andra Jungle Scout-verktyg.

Om du vill prova det, gå till startnivån och titta på dina resultat innan du gör en tung investering.

Om det fungerar för dig kanske du vill fortsätta, men konventionell visdom och den rådande känslan säger att du ska spendera dina surt förvärvade pengar någon annanstans.