Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

HONOR Watch GS 3 för R$975 på Ali-kampanj

HONOR Watch GS 3 har mer än 100 träningslägen, Bluetooth-anslutning och lång batteritid, allt till rea

Smartklockan Honor Watch GS 3 är på en ny tidsbegränsad kampanj. Enheten med skärm 1,43 tum AMOLED, kommer med en förstklassig design och stöd för olika fysiska övningar. Ta reda på hur du får produkten i kampanjen för bara 950,25 R$.

Hur man köper

Aliexpress

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

För att köpa, gå bara till Aliexpress butikslänk, rabatten ges automatiskt om du går in på den brasilianska webbplatsen. Dessutom kan du få rabattkupongen som visas på sidan.

Låt oss lära oss mer om enheten nedan och ta reda på vad den kan erbjuda användaren.

Finns i svarta färger Midnight, Ocean Blue och Classic GoldHonor Watch GS 3 har en bra konstruktion.

Framsidan är gjord av glas, med plast som kompletterar baksidan. Hela dess konstruktion gör att klockan kan bäras under vattnet upp till 50 m djup.

Som redan sagt, skärmen är AMOLED, mäter 1,43 tum, storleken blir inte till besvär för användaren. Och dess skärm har 3D-teknik som ger användaren en bekvämare och större vy.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING – OTZ

Med 4 GB utrymme och 32 MB RAM, låter enheten dig lagra applikationer inuti den, och köra mer än en, på ett begränsat sätt. Bluetooth 5.0-anslutningen tillåter telefonsamtal via själva Honor Watch GS 3.

Accelerometern och gyroskopet finns på klockan och blir nödvändiga för övningar. På tal om det så stöder enheten mer än 100 olika träningslägen.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Honor Watch GS 3 låter dig också mäta din blodsyresättning, och alla dessa funktioner fungerar med ett batteri. Li-Po 451 mAh. Den laddas snabbt via induktion och fungerar i två veckor vid lägre användning.

Du kan styra din mobiltelefon med Honor Watch GS 3, titta på och svara på meddelanden, telefonsamtal och till och med komma åt enhetens egen kamera.

Berätta nu, gillade du kampanjen? Kommer du att köpa den nya Honor Watch GS 3 i denna kampanj? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING