Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Honor kommer att belöna 5000 euro till den som hittar sin förlorade telefon och returnerar den

Honors förlorade telefon

Honors folk springer runt som huvudlös kyckling just nu. En telefon har gått vilse och den har ännu inte meddelats, så den konsekvenser att det kommer fram är ganska negativa: media ekar, tävlingen känner till dess rörelser i förväg och framför allt som en konsekvens av ovanstående minskar förväntningen som genereras av presentationshändelsen, vilket gör att alla investeringar i detta evenemang är värdelösa.

Att sätta saker som detta är det normalt att de är desperata att hitta sin terminal. Ansvarig för smarttelefonen var anställd på Tyska högkvarteret från företaget, som verkar ha tappat sin telefon under sin påskpaus. Som du säkert vet, före en lansering, ger företag vanligtvis upp några förproduktionsenheter till vissa anställda med en idé att prova, precis vad som hände med detta Honor-team.

Ärade telefoner

Moritz Scheidl från marknadsavdelningen tillbringade semestern med sin familj i Düsseldorf och höll alltid telefonen dold i ryggsäcken. Men när han kom hem och gick för att ta ut terminalen för att ladda den, säger Scheidl, insåg han att smarttelefonen saknades. Det är därför inte klart om du har tappat bort det eller om någon har stulit detMen vad det än är, Honor har redan börjat flytta för att få tillbaka det.

Den tyska divisionen erbjuder inget mindre än 5000 euro till personen som hittar den och returnerar den, som du kan se i annonsen som har publicerats på sociala nätverk – nedanför dessa rader. Terminalen, förklarar företaget, bär en speciellt grått hus som döljer både kamerorna och baksidans design för att undvika att kännas igen när den används och därmed undvika oönskade läckor.

Vissa anhängare av Honor Germany-kontot på Twitter har börjat misstänka om det är ett PR-trick inför nästa företagsevenemang för att presentera sitt nya Honor 20 -Det antas att telefonen skulle ha gått förlorad- men det kinesiska företaget, Huaweis syster, ser till att ingenting är längre ifrån verkligheten: telefonen har gått vilse och de behöver återställa den. Sanningen är att historien påminner om den berömda prototypen av iPhone förlorade i en bar, men du måste lita på varumärkets allvar om du redan har gjort det avslag anklagelser om reklambluff.

Huawei kommer att hålla en presskonferens i London nästa 21 maj att tillkännage sin nya Honor 20, som bör ta scenen tillsammans med Honor 20 Pro och Honor 20 Lite. Att avslöja i förväg med mycket detaljer skulle förstöra hela evenemanget och kan kosta varumärket, när det gäller påverkan, mycket mer än de 5 000 euro det erbjuder. Vi får se om de kan få tillbaka det i tiden.