Honor Earbuds 2 Lite annonseras med brusreducering och lågt pris.

0 Shares

Honor Earbuds 2 lite hörlurar kan nu köpas för mindre än R$300 med leverans i Brasilien. se allt om honom

Trots att hon inte tillkännager sin nya serie av toppmoderna Magic 3-smarttelefoner, som kommer att äga rum den 12 augusti, tillkännagav Honor förra onsdagen (7) lanseringen av sina nya billiga TWS-hörlurar: Honor Earbuds 2 Lite. Den stora höjdpunkten är det faktum att den har aktiv ANC-brusreducering. Vi har redan granskat det, vilket du kan kolla här.

Honor Earbuds 2 Lite erbjuder ett antal premiumfunktioner till ett relativt överkomligt pris. De har 10 mm högfientliga dynamiska drivrutiner, två MEMS-mikrofoner och 55 mAh-batterier i varje headset och stöder premiumfunktioner som aktiv brusreducering (ANC), snabbladdning och mer. Hörlurarna har en snygg design med öronsnäckor i silikon och en lång bom, och de kommer med en rektangulär laddningsbox som liknar den du får med Apple AirPods Pro. Boxen erbjuder till och med 3 gånger mer batteri än hörlurarna.

Honor Earbuds 2 Lite annonseras med brusreducering och lågt pris 1

Honor hävdar att Earbuds 2 Lite erbjuder upp till 10 timmars kontinuerlig musikuppspelning på en laddning och totalt upp till 32 timmar med laddningsboxen. Tack vare snabbladdningsstödet kan hörlurarna drivas upp till 40 % på bara 10 minuter, vilket ger dig upp till fyra timmars kontinuerlig musikuppspelning på kort tid.

Som tidigare nämnt stödjer hörlurar ANC. Dessutom kommer de också med ett medvetenhetsläge som hjälper dig att höra vad som händer runt omkring dig utan att ta av dig hörlurarna. Hörlurarna har också Dual Anti-Wind-teknik för att säkerställa kristallklart ljud under samtal, även när du springer. Dessutom erbjuder Earbuds 2 Lite Bluetooth 5.2 med ett ultralågt latensläge för spel.

Honor Earbuds 2 Lite kostar $298 på Aliexpress med vår exklusiva EARBUDS2LITE-kupong. Klicka här för att köpa.

Avatar av André Luiz

Grundare och chefredaktör för Tekimobile Media. Förutom att vara entreprenör arbetade han i 20 år med elektronik och telekom tills han bestämde sig för att ägna sig 100 % åt innehållsproduktion.

0 Shares