Honor 50 har läckt bilder med gigantiska kameror

0 Shares

Nya läckor idag (03) visade flera detaljer om Honor 50-smarttelefonen, företagets framtida top-of-the-line. Den kommer att ha en 108 MP huvudsensor med en bländare på f/1.8 inrymd i en gigantisk kameramodul, som påminner om P50 från Huawei, tidigare ägare till Honor.

Honor 50 Pro kommer att ha en 108 MP-kamera med ett f/1.8-objektiv. Den andra kameramodulen rymmer två kameror, och även om dess specifikationer inte avslöjas, verkar den inte ha någon periskoplins heller. Å andra sidan visade en tidigare läcka en periskopisk kamera, vilket ledde till tron ​​att det kan finnas en Honor 50 Pro+ också.

Går vi vidare till Honor 50 kommer den att ha en 50 MP huvudkamera, även den med ett f/1.8-objektiv. Den andra ringen innehåller återigen två omärkta kameror och om någon av dem har ett teleobjektiv kommer det att vara den traditionella designen.

Vad vi har hört kommer Honor 50-serien att fokusera på , så den kommer att ha förbättrade videoinspelningsmöjligheter. Det är inte exakt klart vad det kommer att bli – det kan också vara relaterat till den främre kameran, som inte finns på bilden här.

Honor 50-serien kommer att presenteras officiellt den 16 juni. Företaget sa att en av telefonerna kommer att vara bland de första att använda Snapdragon 778G-chipset, som liknar 780G, om än byggd på en TSMC 6nm-nod snarare än Samsungs 5nm-gjuteri.

För länge sedan (i april) såg vi läckta specifikationer för en Honor 50 Pro+ med en Snapdragon 888, en 120Hz 6,79″ AMOLED-handout (1440p+ på det), 50MP huvud, 13MP ultrabred och ett 2x (50mm) telefoto). Återigen, detta var ett tag sedan, så det är inte klart hur legitim läckan var.

0 Shares