Honor 50 har lÀckt bilder med gigantiska kameror

0 Shares

Nya lÀckor idag (03) visade flera detaljer om Honor 50-smarttelefonen, företagets framtida top-of-the-line. Den kommer att ha en 108 MP huvudsensor med en blÀndare pÄ f/1.8 inrymd i en gigantisk kameramodul, som pÄminner om P50 frÄn Huawei, tidigare Àgare till Honor.

Honor 50 Pro kommer att ha en 108 MP-kamera med ett f/1.8-objektiv. Den andra kameramodulen rymmer tvĂ„ kameror, och Ă€ven om dess specifikationer inte avslöjas, verkar den inte ha nĂ„gon periskoplins heller. Å andra sidan visade en tidigare lĂ€cka en periskopisk kamera, vilket ledde till tron ​​att det kan finnas en Honor 50 Pro+ ocksĂ„.

GÄr vi vidare till Honor 50 kommer den att ha en 50 MP huvudkamera, Àven den med ett f/1.8-objektiv. Den andra ringen innehÄller Äterigen tvÄ omÀrkta kameror och om nÄgon av dem har ett teleobjektiv kommer det att vara den traditionella designen.

Vad vi har hört kommer Honor 50-serien att fokusera pĂ„ , sĂ„ den kommer att ha förbĂ€ttrade videoinspelningsmöjligheter. Det Ă€r inte exakt klart vad det kommer att bli – det kan ocksĂ„ vara relaterat till den frĂ€mre kameran, som inte finns pĂ„ bilden hĂ€r.

Honor 50-serien kommer att presenteras officiellt den 16 juni. Företaget sa att en av telefonerna kommer att vara bland de första att anvÀnda Snapdragon 778G-chipset, som liknar 780G, om Àn byggd pÄ en TSMC 6nm-nod snarare Àn Samsungs 5nm-gjuteri.

För lĂ€nge sedan (i april) sĂ„g vi lĂ€ckta specifikationer för en Honor 50 Pro+ med en Snapdragon 888, en 120Hz 6,79″ AMOLED-handout (1440p+ pĂ„ det), 50MP huvud, 13MP ultrabred och ett 2x (50mm) telefoto). Återigen, detta var ett tag sedan, sĂ„ det Ă€r inte klart hur legitim lĂ€ckan var.

0 Shares