Honor 30 läckt render bekräftar 50MP primär kamera med Sony IMX700-kamera

Bildkredit: GSMarena

Den kinesiska smarttelefontillverkaren Honor är planerad att avslöja sin Honor 30-serie den 15 april. Det har viskats om att Honor 30 sannolikt kommer med 50MP Sony IMX700-sensor. De verkar vara sanna.

En högupplöst återgivning av Honor 30 har dykt upp online och tydligt markerar telefonens bakre kameramodul. Honor 30-inställningen för bakre kamera verkar innehålla fyrkameror inklusive MATRIX IMX700 50MP-sensor från Sony.

Honor 30 render | bildkredit: GSMarena

LÄS OCH: Intel lanserar 10: e generationens Comet Lake-H-processorer för gaming-bärbara datorer

För närvarande är inte mycket känt om Sony IMX700. Rapporten föreslår att det är en anpassad sensor utvecklad av Sony. Det förväntas likna Huawei P40s 1 / 1,28-tums sensor på 52MP-modulen.

Om du undersöker den läckta renderingen närmare kommer du att märka att en av dem är en periskopmodul som erbjuder optisk zoom. Kameramodulen har också ett omnämnande av Octa-PD vilket föreslår att vi kommer att få höra mer om detta vid online-lanseringen.

LÄS OCH: YouTube Shorts to Take on Rival TikTok

Honor 30-renderingen föreslår ett 3,5 mm ljuduttag och IR-blaster högst upp. Det är värt att påpeka att ett 3,5 mm ljuduttag saknades i Honor 20 (recension). Antennband på är också synliga toppram som ser ut av metall. Volymvippan är också läsbar på smartphoneens högra sida.

Honor 30-seriens lansering är precis runt hörnet, du kan förvänta dig mycket mer information om Honor 30 och Honor 30 Pro-surfing online.

Relaterade Artiklar

Back to top button