Honor 20-serien kommer att vara exklusiv Flipkart; Indien lanseras den 11 juni

0 Shares

Honor 20 Pro Promo-bilder

Honor 20-serien kommer att lanseras i Indien den 11 juni och den skulle exklusivt vara tillgänglig via Flipkart. Enheten skulle se sin debut den 21 maj i London. Den kommande telefonserien skulle ge flera telefoner. Från teasers och läckor kan du förvänta dig att pro-varianten kommer att behaga dig med sina kameror.

LÄS OCH: Google återkallar Android-licens till Huawei och så svarar den senare

I ett uttalande sa Honor India CMO Suhail Tariq, ”Vi är glada att meddela vårt partnerskap med Flipkart, Indiens största e-handelsportal för vår kommande HONOR 20-serie. Flipkart har varit vår långvariga partner när det gäller att sälja våra nyckelprodukter i Indien. Med den här föreningen når vi ut till en större publik över hela landet. ”

Honor 20-serien specifikationer (förväntat)

Från läckage och livebilder från kameran kan vi säkert förvänta oss två telefoner – Honor 20 och Honor 20 Pro. Enheterna kan bevittna dagsljuset med Kirin 980 SoC. Utöver detta skulle programvaran vara EMUI 9.0 OS baserat på Android 9.0 Pie.

Honor 20 Pro Promo-bilder

De kan dela några av funktionerna med de andra Huawei- och Honor-telefonerna. Vi kan hitta hålhålskamerautskärningen på förhand med en 32MP selfie snapper. Skärmstorlekarna kan skilja sig mellan de två. Går med rykten, tror vi att basvarianten skulle ha en 6,26-tums FHD + -skärm medan Pro-modellen kunde flagga en 6,5-tums FHD + -skärm.

LÄS OCH: OnePlus 7 vs Asus Zenfone 6 Jämförelse: Battle of Flagship Slayers

En annan säker satsning är med fyrkamerorna som framgår av massan av teasers. Till och med deras påstådda specifikationer har lurat i rykten. Vi kan få en 40MP primär shooter med en ultra vidvinkelkamera, en 5x zoomkamera med periskop och slutligen en fjärde ToF (Time of Flight) djupsensor.

Honor 20 Lite

Den tredje aktören kan vara Honor 20 Lite som redan finns på vissa andra marknader. Det här fartyget med en 6,21-tums FHD + vattendroppskärm, Kirin 710-processor med hjälp av 4 GB RAM. Dess antal kameror kommer ner till tre med en 24MP huvudkamera, 8MP ultra-vidvinkelkamera och slutligen en 2MP djupsensor. Den här tillhör också en 32MP främre kameraklubb.

0 Shares