Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

HomeKit Secure Video på iOS 14 får en ny funktion för personidentifiering

HomeKit Secure Video-funktionen får en rejäl uppgradering i iOS 14 tack vare en ny ansiktsklassificeringsfunktion för att identifiera individer och familjemedlemmar på kamerabilder.

9to5Mac har historien:

Varningar baserade på specifika personer i din familj är spännande. Det skulle vara coolt om detta kunde användas för att automatiskt trigga en HomeKit-scen baserat på en specifik familjemedlem som kommer in i ett rum!

I så fall vore det fantastiskt!

HomeKit Secure Video lades till i iOS 13.

Den nuvarande implementeringen stöder begränsad objektigenkänning för enklare sökning genom film. HomeKit-kameror som stöder Secure Video lagrar bilder i iCloud, med videoklipp som inte räknas in i din iCloud-lagringsplan. Inspelning av video kräver dock en lagringsplan på 200 GB iCloud för att stödja en kamera och en plan på 2 TB för att stödja fem kameror.

Apple borde förhandsgranska de kommande iOS 14, macOC 10.16, watchOS 7 och tvOS 14 uppdateringarna vid sin Worldwide Developers Conference som bör äga rum i sommar, men det ser allt mer troligt ut att en fysisk sammankomst i San Jose kommer att ställas in till förmån för virtuella möten och presentationer på grund av covid-19 coronavirusutbrottet.

Har du använt HomeKit Secure Video överhuvudtaget och vad är dina tankar om den kommande funktionen för identifiering av människor för HomeKit på iOS 14?

Låt oss veta i kommentarsektionen nedan.