Högkvalitativa, lätta smartklockor – bästa modeller under 40 gram

0 Shares

Lätt och bekväm att bära smartklockor

När du väljer en smart klocka nu är det viktigt att ta hänsyn till använda som vi ska ge det . På så sätt kan vi välja den som bäst passar våra behov. Budgeten vi har är också viktig, eftersom den kommer att avgöra vilka modeller vi har tillgång till och vilka vi inte har.

Lätta smartklockor - bästa modellerna

Vikt är en viktig information

Nu finns det ett annat intressant faktum som vi måste titta på, särskilt om klockan ska användas av en kvinna, tonåring eller någon som inte är van vid att bära tunga klockor. Som du kan föreställa dig hänvisar vi till vikt av själva smartklockan.

Som tur är kan vi idag hitta många modeller som gör att vi kan bära dem hela dagen utan att inse att vi bär dem. Mycket bekväma modeller för sport och vardagsbruk. Därefter kommer vi att visa dig några av de lättaste smartklockorna som erbjuder fantastisk funktionalitet, modeller som väger mindre än 40 gram .

Huawei Watch Fit

Huawei Watch Fit är en av de mest kompletta och lättaste smartklockorna, eftersom den bara väger 21 gram. En smart klocka med en 1,64-tums AMOLED-skärm som erbjuder en autonomi på upp till 10 dagars användning. Den har 96 sportlägen, integrerad GPS och är vattentät upp till 5 ATM.

huawei klocka passar

Samsung Galaxy Watch Active2

I Samsung-katalogen har vi Galaxy Watch Active2, en komplett smartklocka med en 40 mm diameter aluminiumfodral. Den tillåter övervakning av mycket sport, är vattentät, har en 1,35-tums skärm och Bluetooth, WiFi, A-GPS och NFC-anslutning. En smartklocka som vi kan bära utan att vi märker det hela dagen, eftersom den bara väger 26 gram.

samsung galaxy watch active2

Fitbit Versa 3

Detta är en annan mycket komplett smartklocka. Den har en integrerad GPS, en pulssensor, ett batteri som ger den upp till 6 dagars autonomi och är även kompatibel med Alexa röstassistent. En klocka för att vara medveten om alla notiser som når vår mobil på handleden och utan att behöva ta telefonen ur fickan. Dessutom kommer vi inte ens att inse att vi har den på oss, eftersom den har en vikt på endast 27,22 gram.

fitbit versa 3

Fitbit Sense

Även från tillverkaren Fitbit måste vi lyfta fram Sense-modellen som en av de lättaste smartklockorna. Bland alla dess funktioner är det värt att nämna att denna modell kan övervaka hjärtfrekvensen, mäta nivån av syre i blodet, stressnivå eller sömnkvalitet. Den har inbyggd GPS och är kompatibel med Alexa. Dess vikt är 30 gram.

fitbit känsla

Amazfit Bip S Lite

Denna modell från den asiatiska tillverkaren har en vikt på 31,18 gram. En modell som erbjuder ett batteri på varken mer eller mindre än upp till 30 dagars användning med varje laddning och som dessutom är vattentät, har en pulssensor och 14 sportlägen. Den kan också övervaka sömnkvaliteten och synkronisera med mobilen för att ta emot alla aviseringar på själva klockan.

amazfit bip s lite

Garmin Forerunner 45

Som namnet antyder är det en av de smarta klockorna som är designade för de mest sportiga. Speciellt för dem som gillar att gå ut regelbundet och springa. Denna Garmin Forerunner 45 har en pulssensor, integrerad GPS och personliga träningsplaner enligt målet. Dess vikt är bara 32 gram så att vi kan bära den bekvämt i våra träningspass.

Garmin Forerunner 45

Amazfit Bip U

En annan lättviktsmodell är Amazfit Bip U. Denna smartklocka har en skärm på 1,43 tum och mer än 60 sportlägen. Den har en pulssensor, kan mäta nivån av syremättnad i blodet och är nedsänkbar upp till 50 meter, vilket gör att vi till och med kan registrera vår aktivitet i vattnet. Den låter dig anpassa den med mer än 50 tillgängliga sfärer och den har en vikt på endast 31 gram, så vi kan bära den hela dagen med total komfort.

amazfit bip U

Xiaomi Mi Watch Lite

Hur kunde det vara annorlunda, en av de mest kompletta smartklockorna till bästa pris och med en ganska låg vikt är Xiaomi Mi Watch Lite. En modell med integrerad GPS, pulskontroll, 11 träningsmodeller, sömnövervakning och 1,4-tums färgskärm. Dess smala kropp och silikonrem gör klockans totala vikt 35 gram.

xiaomi mi watch lite

Polar Ignite

Polar Ignitie är en fitness-smartklocka med integrerad GPS och en mycket slimmad design som gör den väldigt bekväm att ha på sig hela dagen. Dess vikt är 35 gram, även om dess utseende och robusthet ger känslan av att det är en tyngre klocka. Men vi kan bära den på våra träningspass med total komfort. Den har pulssensor, sömnkontroll, övningar som gör att vi kan slappna av och minska stress etc. Dessutom har den en egen träningsguide med en mängd planer och kontroll över återhämtningstiden.

polar antända

Garmin Forerunner 35

Sist men inte minst har vi i den här listan över lätta smartklockor Garmin Forerunner 35. En modell som väger 37,3 gram och som erbjuder en komplett monitor för fysisk aktivitet. Den har integrerad GPS, pulsmätare och smarta aviseringar för att vara medveten om allt som kommer till vår mobil utom från handleden.

Garmin Forerunner 35

0 Shares