Högkvalitativa, lĂ€tta smartklockor – bĂ€sta modeller under 40 gram

0 Shares

LÀtt och bekvÀm att bÀra smartklockor

NÀr du vÀljer en smart klocka nu Àr det viktigt att ta hÀnsyn till anvÀnda som vi ska ge det . PÄ sÄ sÀtt kan vi vÀlja den som bÀst passar vÄra behov. Budgeten vi har Àr ocksÄ viktig, eftersom den kommer att avgöra vilka modeller vi har tillgÄng till och vilka vi inte har.

LÀtta smartklockor - bÀsta modellerna

Vikt Àr en viktig information

Nu finns det ett annat intressant faktum som vi mÄste titta pÄ, sÀrskilt om klockan ska anvÀndas av en kvinna, tonÄring eller nÄgon som inte Àr van vid att bÀra tunga klockor. Som du kan förestÀlla dig hÀnvisar vi till vikt av sjÀlva smartklockan.

Som tur Àr kan vi idag hitta mÄnga modeller som gör att vi kan bÀra dem hela dagen utan att inse att vi bÀr dem. Mycket bekvÀma modeller för sport och vardagsbruk. DÀrefter kommer vi att visa dig nÄgra av de lÀttaste smartklockorna som erbjuder fantastisk funktionalitet, modeller som vÀger mindre Àn 40 gram .

Huawei Watch Fit

Huawei Watch Fit Àr en av de mest kompletta och lÀttaste smartklockorna, eftersom den bara vÀger 21 gram. En smart klocka med en 1,64-tums AMOLED-skÀrm som erbjuder en autonomi pÄ upp till 10 dagars anvÀndning. Den har 96 sportlÀgen, integrerad GPS och Àr vattentÀt upp till 5 ATM.

huawei klocka passar

Samsung Galaxy Watch Active2

I Samsung-katalogen har vi Galaxy Watch Active2, en komplett smartklocka med en 40 mm diameter aluminiumfodral. Den tillÄter övervakning av mycket sport, Àr vattentÀt, har en 1,35-tums skÀrm och Bluetooth, WiFi, A-GPS och NFC-anslutning. En smartklocka som vi kan bÀra utan att vi mÀrker det hela dagen, eftersom den bara vÀger 26 gram.

samsung galaxy watch active2

Fitbit Versa 3

Detta Àr en annan mycket komplett smartklocka. Den har en integrerad GPS, en pulssensor, ett batteri som ger den upp till 6 dagars autonomi och Àr Àven kompatibel med Alexa röstassistent. En klocka för att vara medveten om alla notiser som nÄr vÄr mobil pÄ handleden och utan att behöva ta telefonen ur fickan. Dessutom kommer vi inte ens att inse att vi har den pÄ oss, eftersom den har en vikt pÄ endast 27,22 gram.

fitbit versa 3

Fitbit Sense

Även frĂ„n tillverkaren Fitbit mĂ„ste vi lyfta fram Sense-modellen som en av de lĂ€ttaste smartklockorna. Bland alla dess funktioner Ă€r det vĂ€rt att nĂ€mna att denna modell kan övervaka hjĂ€rtfrekvensen, mĂ€ta nivĂ„n av syre i blodet, stressnivĂ„ eller sömnkvalitet. Den har inbyggd GPS och Ă€r kompatibel med Alexa. Dess vikt Ă€r 30 gram.

fitbit kÀnsla

Amazfit Bip S Lite

Denna modell frÄn den asiatiska tillverkaren har en vikt pÄ 31,18 gram. En modell som erbjuder ett batteri pÄ varken mer eller mindre Àn upp till 30 dagars anvÀndning med varje laddning och som dessutom Àr vattentÀt, har en pulssensor och 14 sportlÀgen. Den kan ocksÄ övervaka sömnkvaliteten och synkronisera med mobilen för att ta emot alla aviseringar pÄ sjÀlva klockan.

amazfit bip s lite

Garmin Forerunner 45

Som namnet antyder Àr det en av de smarta klockorna som Àr designade för de mest sportiga. Speciellt för dem som gillar att gÄ ut regelbundet och springa. Denna Garmin Forerunner 45 har en pulssensor, integrerad GPS och personliga trÀningsplaner enligt mÄlet. Dess vikt Àr bara 32 gram sÄ att vi kan bÀra den bekvÀmt i vÄra trÀningspass.

Garmin Forerunner 45

Amazfit Bip U

En annan lÀttviktsmodell Àr Amazfit Bip U. Denna smartklocka har en skÀrm pÄ 1,43 tum och mer Àn 60 sportlÀgen. Den har en pulssensor, kan mÀta nivÄn av syremÀttnad i blodet och Àr nedsÀnkbar upp till 50 meter, vilket gör att vi till och med kan registrera vÄr aktivitet i vattnet. Den lÄter dig anpassa den med mer Àn 50 tillgÀngliga sfÀrer och den har en vikt pÄ endast 31 gram, sÄ vi kan bÀra den hela dagen med total komfort.

amazfit bip U

Xiaomi Mi Watch Lite

Hur kunde det vara annorlunda, en av de mest kompletta smartklockorna till bÀsta pris och med en ganska lÄg vikt Àr Xiaomi Mi Watch Lite. En modell med integrerad GPS, pulskontroll, 11 trÀningsmodeller, sömnövervakning och 1,4-tums fÀrgskÀrm. Dess smala kropp och silikonrem gör klockans totala vikt 35 gram.

xiaomi mi watch lite

Polar Ignite

Polar Ignitie Àr en fitness-smartklocka med integrerad GPS och en mycket slimmad design som gör den vÀldigt bekvÀm att ha pÄ sig hela dagen. Dess vikt Àr 35 gram, Àven om dess utseende och robusthet ger kÀnslan av att det Àr en tyngre klocka. Men vi kan bÀra den pÄ vÄra trÀningspass med total komfort. Den har pulssensor, sömnkontroll, övningar som gör att vi kan slappna av och minska stress etc. Dessutom har den en egen trÀningsguide med en mÀngd planer och kontroll över ÄterhÀmtningstiden.

polar antÀnda

Garmin Forerunner 35

Sist men inte minst har vi i den hÀr listan över lÀtta smartklockor Garmin Forerunner 35. En modell som vÀger 37,3 gram och som erbjuder en komplett monitor för fysisk aktivitet. Den har integrerad GPS, pulsmÀtare och smarta aviseringar för att vara medveten om allt som kommer till vÄr mobil utom frÄn handleden.

Garmin Forerunner 35

0 Shares