Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

HMD Global och Bond Franchise-partner kommer att presentera den första Nokia 5G-telefonen i ‘No Time To Die’

HDM Global, hem för Nokia-mobiler, har samarbetat med Bond Franchise för att presentera sin första 5G-smartphone i den kommande 25: e Bond-filmen “No Time To Die”. Sett i händerna på den nya 00 “Agent Nomi” som spelas av Lashana Lynch, kommer den icke släppta Nokia-telefonen att visas som ”Den enda gadget du någonsin behöver.”

Tillsammans med Nokias första 5G-telefon, som släpps den 19 mars, kommer Nokia 7.2 och Nokia 3310 också att visas i filmen som ‘framtidssäkra Nokia-telefoner’. Som en del av affären gör HMD Global sig redo att avslöja sin största marknadsföringskampanj någonsin, inklusive en reklam med Lashana Lynch som agent Nomi.

Filmen ‘No Time To Die’ släpptes nyligen från april till november på grund av oro över koronavirusutbrottet. Då borde vi ha fullständig information om vilken Nokia-telefon HMD Global marknadsför.

I en kommentar till partnerskapet sa Juho Sarvikas, Chief Product Officer för HMD Global:

Efter tillkännagivandet att skjuta upp filmlanseringen till 12 november, har vi nu ett riktigt spännande år inför oss inför uppbyggnaden av den efterlängtade utgåvan. Få kulturegenskaper sätter teknik i centrum för deras överklagande, precis som No Time To Die. Filmens engagemang för innovation, i kombination med den fantastiska tekniken inbyggd i varje Nokia-smartphone, vilket gör våra enheter till den enda prylen som någon – till och med en 00-agent – någonsin kommer att behöva, gör detta partnerskap till en verklig kraft att räkna med. Tillit, säkerhet och ikonisk kvalitetsdesign är grunden för varje Nokia-telefon och våra värderingar speglar värdena för No Time to Die och den spännande nya 00-agenten Nomi. Vi är mycket stolta över att göra den senaste tekniken tillgänglig för alla och ser fram emot att göra detta via vårt senaste partnerskap.

Källa 1, 2