Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hive Reborn ger din iPhones lösenordsgränssnitt samma sexkantiga utseende som du skulle hitta i en bikupa

För bara lite över tre år sedan visade vi dig en ny intressant version av iPhones gränssnitt för lösenordsinmatning som heter Hive. Namnet talade mycket om tweakens syfte, eftersom det introducerade en hexagonal-inspirerad estetik till gränssnittet för lösenordsinmatning som du vanligtvis hittar i en bikupa.

Idag är vi glada att prata om en ny och free jailbreak tweak release kallas Hive Reborn av iOS-utvecklare eftersom det återupplivar det populära tillägget för moderna enheter som kör iOS och iPadOS 14.

Hive Reborns estetik är nästan identisk med den hos Hive, och precis som du troligtvis skulle förvänta dig lägger Hive Reborn till en inställningsruta i appen Inställningar där du kan konfigurera justeringen efter dina önskemål:

Bland alternativen du kan mixtra med här är:

  • Slå på eller av Hive Reborn på begäran
  • Konfigurera en huvudfärg och justera dess opacitet via ett skjutreglage
  • Konfigurera en etikettfärg och justera dess opacitet via ett skjutreglage
  • Konfigurera separatorfärg och justera dess opacitet via ett skjutreglage
  • Aktivera eller inaktivera den speciella Hive-upplåsningsanimationen
  • Justera animeringens varaktighet med ett skjutreglage

Animationen är faktiskt ganska cool, eftersom den har Hives individuella hexagoner som försvinner i kaskadeffekten från mitten av skärmen mot kanterna. Det är slick och det är något du verkligen behöver se själv för att uppskatta till fullo.

Om du är intresserad av att ge Hive Reborn ett försök på din jailbroken iOS 14-enhet kan du ladda ner den för free från Sugiutas personliga arkiv via din föredragna pakethanterareapp.

De som inte redan använder Sugiutas personliga arkiv kan lägga till det i sin valfria pakethanterareapp genom att använda URL:en nedan:

https://sugiuta.github.io/

Vad är dina tankar om Hive Reborns gränssnitt för lösenordsinmatning? Vi är glada över att läsa dina svar i kommentarsfältet nedan.