Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hitta sångtexter och deras betydelser med Genius – Song Lyrics App

Är du musikfreak? Vem älskar massor av musik och används för att hitta texter till låtar på din telefon? Genius – Songs Lyrics and More-appen låter dig hitta din favoritmusiktext och dess betydelse direkt utan att söka på hela internet direkt på din Android-telefon. Du behöver inte möta de irriterande annonserna och allt skit som finns på internet mellan dig och dina favorittexter.

Genius finns för free på Android Play Store som låter dig hitta din favoritlåttext samt topp- eller trendtexter. En unik funktion som Genius-appen tillhandahåller över andra texter för att hitta webbplatser eller texter är att du kan hitta betydelsen av varje rad med sång. Även i vilket sammanhang den raden eller låten skrevs viss bakgrundsinformation om artisten. Dessutom kan du identifiera texterna till den musik som spelas runt via funktionen för att hitta texter.

Ladda ner Genius – Song Lyrics and More från Google Play Butik:

  • Öppna google play store och sök efter “geniala texter”
  • Ladda ner och installera detta free app (se skärmdump ovan)
  • Öppna och se starthandledningen om appen.
  • Skapa konto eller hoppa över för att använda appen utan att logga in.

Alternativt kan du ladda ner direkt till din telefon från denna länk.

Genius är väldesignad, enkel och unik app med ett riktigt lättanvänt gränssnitt. Du kan skriva ditt låtnamn i sökningen eller tala via Google Voice. Du kan också se heta (överst) texter på tillgängliga på Genius. Genom att tejpa artistnamnet eller bandnamnet kommer du till en kort introduktion eller historia. Du också. Genius låter dig också titta på tillgänglig video med låtar.

Så vad tycker du om det här snygga och enkla free app? Har du några liknande appar i åtanke? Dela dina tankar via kommentarer nedan.