HiSense lanserar QLED, UHD Smart-tv i Indien den 6 augusti

0 Shares

HiSense har meddelat att de kommer att lansera sitt nya sortiment av TV-apparater i Indien inklusive deras 100 ”Laser-TV, deras 86” 8K-TV, Dual Cell QLED TV-modeller. QLED-, UHD- och smart-tv-apparater kommer att lanseras den 6 augusti. Dessa TV-apparater kommer att köra Android TV 9.0, med inbyggd Google Assistant, inbyggd Chromecast och en fjärrkontroll med en knappåtkomst.

HiSense 4K-TV-apparaterna kommer att vara utrustade med både Dolby Vision och Dolby Atmos-stöd för rik HDR-bilder och uppslukande ljudupplevelse. TV-apparaterna har också Quantum Dot-teknik och Full Array Local-dimning för större kontrastförhållande och färgåtergivning.

HiSense nya TV-kollektion kommer att finnas att köpa i onlinebutiker som Amazon, Flipkart, TataCliQ och Reliance Digital från och med 6 augusti 2020.

Kommentera på samma, sa Rishi Tandon, COO Hisense India

Vi är mycket glada över att vara en del av en av de största växande marknaderna i världen. Vårt mål är att bli ett ambitiöst premiumvarumärke som erbjuder nisch, innovativa produkter och lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser. Vårt nya Made in India-sortiment av smarta 4K-tv-apparater är fulladdade och ökad konsumentglädje för att göra livet bättre kommer att vara ett viktigt fokusområde för oss. Våra produkter erbjuder kompromisslös kvalitet med en sömlös, smart och trevlig tittarupplevelse.

0 Shares