Hejdå Lag! Movistar kommer att ha spelläge i sin smarta wifi-router

0 Shares

“Nu går vi ett steg längre och introducerar den nya spelfunktionen för att erbjuda användarna den bästa onlinespelupplevelsen med maximal hastighet utan behov av teknisk kunskap.” Det är budskapet som Movistar kommer att sända i en video som kommer att spelas upp i en loop i den monter som de har förberett för sitt deltagande i Mobile World Congress 2021 . Den blå operatören kommer att vara en av få som kommer att delta personligen på mässan.

Vad kommer Movistars spelläge att ge?

Telefónica kommer att visa sin digitalt hemförslag på MWC. Detta kommer att stödjas av flera pelare såsom anslutning och en teknisk plattform integrerad av flera enheter. Bland enheterna hittar vi Smart WiFi Router, UHD-avkodaren med 4K-kvalitet, Movistar + Voice Control och Movistar Home. Dessutom placerar de Movistar + i centrum för förslaget med det bästa innehållet eller integrationen av DAZN, Netflix eller Disney +.

Spelmiljö

De glömmer inte Living-apparna som beviljar specialfunktioner till Movistar television. Under de senaste månaderna har applikationerna Movistar Campus och Inköp införlivats, vilket lagt till en hel handfull befintliga. Antonio Guzmán, direktör för digitalt hem på Telefónica, förklarar att “på Telefónica har vi satsat på det digitala hemmet i flera år och förlitat oss på utmärkta anslutningsmöjligheter, de bästa enheterna och tekniken som vi tar med till våra kunders hem.

Ett av de mest överraskande tillkännagivandena som kommer att göras, och det de går igenom i pressmeddelandet, är att vi kan hantera uppkoppling hemma för en optimal spelupplevelse. För närvarande är Smart WiFi-mobilapp låter dig justera och konfigurera olika aspekter av anslutningen, se vilka enheter som är anslutna, blockera deras anslutning, skapa föräldrakontroll och annat.

Från och med en framtida uppdatering kommer den också att kunna tillämpa en serie av speciella optimeringar med vilken användaren kommer att kunna “njuta av en bättre onlinespelupplevelse med högre hastighet och stabilitet”. Movistar förklarar att “användaren kommer att kunna spela utan kablar och få en upplevelse på samma sätt som om de var anslutna via ethernet (nätverkskabel)”. Dessutom kommer denna funktion också att förbättra prestandan för onlinetjänster som molnspel och multiplayer.

0 Shares