Heimdal Premium Security Home recension

Med det bästa antivirusprogrammet kan du ta det lugnt med vetskapen om att dina datorer och andra enheter är skyddade från skadlig programvara och andra potentiellt skadliga program. Om du inte har ett pålitligt antivirusprogram installerat, lämnar du din dator och dess filer sårbara för attacker från hackare och andra skadliga tredje parter.

I vår Heimdal Premium Security Home -recension tar vi en närmare titt på ett populärt personligt säkerhetsprogram. Den innehåller ett komplett utbud av proaktiva och reaktiva verktyg som hjälper dig att se till att dina enheter alltid är skyddade.

Priserna börjar på $ 74,96 för ett års prenumeration på tre enheter

Planer och priser

Heimdal Premium Security Home finns med olika prenumerationslängder och villkor. Det billigaste alternativet är en årlig licens för tre enheter. Detta kommer med alla antivirus- och andra säkerhetsfunktioner, och det finns en 25% rabatt som sänker det årliga priset till $ 74,96 ($ 99,95 till fullt pris). Dessutom kan du använda en 30-dagars gratis provperiod för att testa programvaran innan du köper.

Två- och treåriga prenumerationsalternativ är också tillgängliga, med en treårig plan för tre enheter på bara 149,96 dollar. Du kan också uppgradera till fem eller tio enheter, så att du kan installera programmet på alla dina datorer.

Nu är det viktigt att notera att Heimdal Premium Security Home erbjuder ett komplett proaktivt och reaktivt skydd. Det finns också ett Threat Prevention Home-paket (från $ 52,46 per år) som fokuserar på proaktiv övervakning och ett Next-Gen Antivirus Home-paket (från $ 44,96 per år) som prioriterar borttagning av virus och skadlig kod.

Heimdal Premium Security Home har en modern antivirusmotor

Funktioner

Även om det inte är det mest funktionsrika säkerhetsprogram vi har använt, har Heimdal Premium Security Home fortfarande mycket att ta med till bordet. Som du kan förvänta dig har den en uppsättning säkerhets- och enhetsskyddsfunktioner. Tillsammans med detta använder den en modern antivirusmotor för att säkerställa att även den senaste skadliga programvaran upptäcks och tas bort.

Programmet är tillgängligt för Windows, Mac och Android -enheter, vilket är trevligt att se. Alla licenser stöder flera installationer, vilket innebär att du kan använda programmet på alla dina mobila och stationära enheter.

En sak som det här antiviruspaketet gör är att identifiera systemproblem. Genom att göra detta kan det lägga till säkerhetsuppdateringar till programvara och systemkomponenter, så att känslig eller värdefull data aldrig äventyras.

Det faktum att Heimdal erbjuder ett fullständigt säkerhetspaket är också ett plus. Istället för att bara erbjuda lösningar för upptäckt och borttagning av skadlig kod som många alternativ, lägger det till proaktiv övervakning, inklusive webbövervakning, när du surfar på internet.

Det finns två delar i programmet

Gränssnitt och i bruk

För att komma igång med Heimdal Premium Security Home, ladda bara ner programmet från företagets webbplats. Du kommer att uppmanas att antingen starta en gratis provperiod eller att logga in på ditt premiumkonto. När det gäller att använda programmet finns det faktiskt två separata komponenter: Thor Framsyn och Thor Vigilance.

Thor Foresight tillhandahåller avancerad proaktiv övervakning som säkerställer att din dator inte äventyras av en plötslig attack. Den skannar all inkommande och utgående trafik för att se till att skadliga program inte bryter igenom ditt antivirusprogram.

Under tiden använder Thor Vigilance mer traditionella antivirusmetoder för att säkerställa att din dator inte är infekterad med skadlig programvara eller andra skadliga program. Du kan schemalägga vanliga virussökningar eller slutföra engångssökningar med ett klick på en knapp.

Dra nytta av hjälpcentret eller kontakta Heimdal -teamet för support

Stöd

Det enda alternativet för live support är online -biljettinlämning, vilket kan göra det svårt att få ett snabbt svar på eventuella frågor. Företaget gör anspråk på att svara på meddelanden inom 24 timmar, och vi fick svar på några enkla frågor på bara ett par timmar. Lyckligtvis finns det en stor kunskapsbas som innehåller omfattande dokumentation och en uppsättning självhjälpsresurser.

säkerhet

Som man kan förvänta sig, stöds Heimdal Premium Security Home av en serie avancerade säkerhetsfunktioner. Dessa inkluderar verktyg för proaktiv övervakning, tillsammans med ett urval av reaktiva funktioner som är utformade för att hjälpa dig att upptäcka och ta bort skadlig programvara och andra skadliga program.

Det finns olika proaktiva och reaktiva säkerhetsfunktioner

Anmärkningsvärda säkerhetsfunktioner inkluderar avancerat nätfiske-skydd, webbläsarsäkerhet, trafikbaserad detektering av skadlig kod och förebyggande av dataläckage. På den reaktiva sidan finns en kraftfull brandvägg, modernt antivirusprogram och en rad skannings- och detekteringsverktyg.

Tävlingen

Ett av våra favorit antivirusprogram är Bitdefender Antivirus Plus, som kostar bara 19,99 dollar per år. Den erbjuds av ett ledande digitalt säkerhetsföretag och kan användas för att skydda Windows, Mac, iOS, Android och andra enheter.

Ett annat attraktivt alternativ är Kaspersky Anti-Virus, som gör ett bra jobb med att skydda dina enheter mot ransomware och andra moderna former av skadlig kod. Detta program har inte ett stort utbud av avancerade funktioner, men det är ett anständigt val om du bara letar efter ett gediget, utan krusiduller program för att säkra dina enheter.

Slutlig dom

Heimdal Premium Security Home är ett snyggt antivirusprogram för dem som vill kombinera proaktiv övervakning med reaktivt upptäckt och borttagande av skadlig kod. Användargränssnittet är snyggt, och även om priserna är lite höga jämfört med vissa alternativ, kommer du fortfarande att ha stor valuta för pengarna.

Slutsatsen: Det är värt att överväga andra alternativ, men Heimdal Premium Security Home kan bara vara det bästa allt-i-ett-säkerhetsprogrammet för dina behov.

Relaterade Artiklar

Back to top button