HD+ skärm, Android 11 (Go Edition), Qualcomm 215 SoC

Reliance Jio tillkännagav JioPhone Next, företagets extremt prisvärda Android-smartphone i samarbete med Google, redan i juni. Vid den tiden avslöjade den inte sina specifikationer. Nu har telefonens specifikationer dykt upp genom programvaran. Detta avslöjar modellnumret på telefonen som LS-5701-J, kommer med DuoGo förinstallerat, men detta sägs inte vara optimerat för telefonen.

Det sägs också komma med en nyare version av Google Camera Go förinstallerad med Snapchat-integration som låter dig indiska-specifika Snapchat-linser direkt åtkomliga från kameran, som tillkännagavs vid evenemanget. Det finns också en startanimation som visar JioPhone Next “Created with Google.” varumärke.

När det gäller specifikationer avslöjar startanimationen HD+ (1440 x 720 pixlar) skärmupplösning, men skärmstorleken är inte tillgänglig ännu. Detta avslöjar också att den kommer att ha 1,3 GHz fyrkärnig Qualcomm 215 Mobile Platform med stöd för Dual-SIM Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac och Bluetooth 4.2. Den kommer med en 13 MP OmniVision OV13B10 bakre kamerasensor och en 8 MP främre kamera med GalaxyCore GC8034W-sensor.

Det bör stödja 1080p videoinspelning eftersom chippet stöder det. Företaget har redan sagt att det kommer att ha HDR-stöd. Telefonen kan komma med 2 GB eller 3 GB RAM. Batteridetaljerna är inte tillgängliga ännu.

Reliance Jio har redan bekräftat att JioPhone Next kommer att säljas i landet från Ganesh Chaturthi, 10 september, så vi borde veta de officiella specifikationerna och priset på telefonen någon gång i början av september.

Företaget säger att det kommer att vara extremt prisvärt. Om du tittar på specifikationerna, hur mycket tror du att telefonen kommer att kosta? Låt oss veta i kommentarerna.

Källa

Relaterade Artiklar

Back to top button