Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

HBO Go-problem och korrigeringar

HBO Go-problem är mycket vanliga och de slår ofta vid den värsta tiden – som när du sätter dig ner för Game of Thrones eller för att binge The Wire eller Barry och du inte vill spendera mycket tid på att leta efter en fix.

Oavsett om du har att göra med HBO Go som kraschar under en populär show eller buffrar och loggar in, har vi täckt dig av hur du kan fixa många av dessa problem på egen hand utan att vänta på att HBO, ditt kabel- eller satellitföretag hjälper dig .

Åtgärda HBO Go-problem kan vara mer komplicerat än att felsöka HBO Nu, eftersom problemet kan vara med HBO Go, med ditt kabel- eller satellitföretag eller med din Internetanslutning.

I den här guiden hjälper vi dig att ta reda på om HBO Go är nere och går igenom hur du åtgärdar andra HBO Go-problem med anslutningsmöjligheter, inloggningsproblem och andra fel på iPhone, iPad, Android, Apple TV, Xbox One, PS4 och andra enheter med HBO Go.

Är HBO Go Down?

Hur man fixar de flesta HBO Go-problem.

Hur man fixar de flesta HBO Go-problem.

Om du har HBO Go-problem är det första att göra om HBO Go är nere. Du kan berätta detta baserat på HBO Go: s Twitter-supportsida samt att kontrollera Down Detector för att se om det finns utbredda HBO Go-problem.

Om alla klagar på HBO Go-problem är det troligt att tjänsten är nere och det finns inget du kan göra för att fixa det tills företaget löser ett problem i slutet.

Du kan få uppdateringar på Twitter och i de flesta fall måste du vänta. Om du har ett specifikt problem kan du kolla nedan för mer hjälp. Även om problemet är utbrett rekommenderar vi att du kontrollerar en annan enhet och startar om enheten för att se om det löser problemet.

Så här fixar du HBO Go-inloggningsproblem

Ett av de vanligaste problemen vi har med HBO GO är att logga in. Detta beror på att HBO Go ansluter till ditt kabel- eller satellitkonto för att verifiera din prenumeration. För att logga in måste du använda din kabelföretagsinloggning och sedan måste HBO validera detta med din prenumeration.

Om du inte kan logga in måste du gå till webbplatsen för kabel- eller satellitföretag och försöka logga in där. Om du kan logga in där, verifiera ditt lösenord och komma tillbaka. Om du inte kan logga in, återställ lösenordet eller kontakta support för hjälp med inloggning.

När du har löst ditt lösenord bör du kunna logga in. Du kan behöva starta om appen eller din enhet för att bli inloggad om du fortsätter att ha problem.

Hur du åtgärdar HBO GO-prenumerationsproblem

HBO Go-prenumerationsproblem är mycket vanliga och i allmänhet lätta att fixa.

HBO Go-prenumerationsproblem är mycket vanliga och i allmänhet lätta att fixa.

Det mest irriterande HBO Go-problemet är när du kan logga in, men appen kan inte hitta dina prenumerationsdata. Detta hände med mig på DirecTV efter att ha kunnat använda HBO Go i två veckor, och sedan släpptes plötsligt HBO från mitt konto.

Det första du ska göra är att logga in på ditt konto för att se om du har HBO listat hos det företag du får din TV-prenumeration på. Om den dyker upp där bör du starta om enheten, kolla efter en appuppdatering och försök sedan logga in igen.

Om det inte löser problemet, börja med supporten för din TV-tjänst och kontakta HBO. om du har DirecTV, hoppa över AT & T Twitter-support och ring in om du vill ha hjälp. Sociala hjälp via @ATTCares är inte särskilt bra.

Hur fixar du HBO Go Streaming-problem

Om dina HBO Go-streaming-sessioner är fulla av buffring, tappade strömmar, eftersläpning och andra problem kan du lösa några av dessa problem på egen hand. Det finns en god chans att detta är din internetanslutning eller den specifika enheten, inte ett övergripande HBO Go-problem.

Det första du ska göra är att starta om enheten. Om det inte löser det, se om du kan strömma på en annan enhet. Om det är begränsat till en enhet i ett område, som en konsol i ett sovrum eller källare, kan du behöva bättre WiFi. Här är en titt på några bra routrar för att åtgärda problemet.

Innan du köper en ny router kanske du vill starta om din router genom att koppla ur den i 30 sekunder och sedan ansluta den igen. När detta är klart, försök att strömma. Om du fortfarande har problem kör du ett hastighetstest för att se om du har en bra anslutning till den enheten. Du behöver minst 3 Mbps ner för att kunna använda HBO Go, och du bör förvänta dig mer än den hastigheten med de flesta internetplaner.

Hur åtgärdar du HBO Go-servicefelproblem

Om du får ett HBO Go-servicefel kan du åtgärda detta genom att vidta några åtgärder utan att kontakta HBO. Här är vad du ska göra.

 1. Sök efter en appuppdatering på din enhet.
 2. Starta om enheten.
 3. Försök spela en annan show eller film.
 4. Testa en annan enhet.
 5. Prova enhetsspecifik felsökning på HBO
 6. Starta om din router och ditt modem.

Detta är en involverad process, men det kan hjälpa dig att lösa detta mycket irriterande fel på HBO. Om detta inte fungerar bör du försöka kontakta HBO för hjälp.

Så här fixar du HBO Go-appproblem

Du kan åtgärda HBO Go-appproblem med en omstart eller ominstallering.

Du kan åtgärda HBO Go-appproblem med en omstart eller ominstallering.

Om din HBO Go-app fortsätter att krascha eller inte fungerar på iPhone, iPad, Android, XBox One, Apple TV eller Playstation har du ett appproblem som ofta är lätt att fixa.

Det första du ska försöka är att söka efter uppdateringar i App Store på din enhet. HBO fixar ständigt buggar och problem med uppdateringar som du kan installera på bara några minuter.

Du kan också kontrollera om din enhet har en ny uppdatering. Många konsoler och smart-tv-enheter installerar uppdateringar automatiskt, men du kan gå till inställningarna för att söka efter en uppdatering.

Om det inte finns någon uppdatering eller som inte löser problemet bör du avinstallera appen, starta om enheten och sedan installera om den. Detta har hjälpt oss att fixa ett HBO Go-kraschproblem på vår iPad.

Hur fixar du HBO Go-videoproblem

HBO Go-videoproblem är ofta en anslutningsproblem på grund av låga hastigheter på din WiFi eller på din mobilanslutning. Använd Speedtest-webbplatsen eller appen för att se hur snabb din anslutning är. Om det går långsammare än 3 Mbps, är det troligt problemet. För att fixa det, försök att aktivera flygplansläget, vänta i 10 sekunder och stäng av det.

Om du inte kan titta på din dator startar du om webbläsaren och försöker igen. Du kan behöva uppdatera Adobe Flash på din dator. Du kan också behöva uppdatera din webbläsare eller åtminstone starta om webbläsaren för att få de senaste uppdateringarna.

Den här sidan hjälper dig med Adobe Flash-problem.

Hur du åtgärdar HBO Go-ljudproblem

Saknas ditt ljud när du använder HBO Go? Det första du ska göra är att kontrollera om det fungerar med hörlurar om det är en mobil enhet eller att stänga av ljudet. Detta kan lösa många problem.

Nästa sak du kan prova är att starta om enheten och kontrollera eventuella anslutningar till en soundbar om du tittar på en TV. Ibland behöver du helt enkelt starta om din TV, smarta enhet och soundbar för att lösa dessa problem.

Du kan också kontrollera om det finns en uppdatering för din enhet eller om det finns några drivrutinsuppdateringar om du försöker titta på PC.

Hur du åtgärdar HBO Go HDCP-fel

Om du ser ett HBO GO HDCP-fel betyder det att kopieringsskydd inte fungerar, så du kan inte titta på HBO på din enhet. I de flesta fall är detta ett fel som inte beror på ett faktiskt problem utan ett problem med handskakningen. För att HDCP ska fungera måste din enhet och din TV eller bildskärm prata med varandra via HDMI-kabeln och i princip få OK att du inte kan kopiera strömmen.

När du får detta fel är det troligtvis ett misstag. Det enklaste sättet att lösa detta är att stänga av din TV och din enhet, slå sedan på båda igen och se om felet är borta. Detta löser HBO Go HDCP-problem 9 av 10 gånger. Om den inte gör det kan du behöva en ny HDMI-kabel eller helt enkelt koppla ur och anslut din nuvarande kabel.

Så här fixar du HBO GO inte i problem med serviceområdet

HBO Go Not in Service Area-felet är väldigt irriterande, men du kan fixa det ganska enkelt. Detta händer när HBO tror att du använder tjänsten utanför USA och USA. Om du reser kanske du har tur, men om du befinner dig i ett av dessa områden kan du lösa problemet ganska enkelt.

 1. Stäng av enheten.
 2. Koppla bort strömmen till din router och modem,
 3. Vänta 30 sekunder
 4. Anslut strömmen till ditt modem och vänta tills den ansluts.
 5. Anslut strömmen till din router och vänta.
 6. Slå på enheten och öppna HBO GO.
 7. Försök spela en video på HBO Go.

Detta bör lösa problemet, men att få en ny IP-adress. Du kan kontrollera din IP-adress här för att se om den är i USA eller ett territorium. Om detta inte löser ditt problem, stäng av VPN eller proxy och försök igen.