HAVIT i37 Trådlösa Bluetooth 5.0 in-ear Sports-hörlurar lanserades i Indien för Rs. 1169

HAVIT, ett konsumentelektronikmärke, har meddelat sin första produkt i Indien, det trådlösa headsetet Havit i37. Headbandet med nackeband har stark basprestanda, Bluetooth 5.0, IPX5-betyg och bra HiFi-stereoljudprestanda.

I37 kan styras via den inbyggda fjärrkontrollen så att användaren kan ta / avsluta samtal med sin mikrofon, hoppa över och pausa spår och kontrollera volymen. Det finns också stöd för röstassistent med Google och Siri. Eftersom den är en in-ear-design skapar den en stark tätning och ökar basprestandan.

De har IPX5-klassificering för svett och damm, vilket gör den idealisk för träning och daglig användning utan att oroa sig för att skada hörlurarna. Båda öronsnäckorna har också magnetiska remsor som förhindrar trassel och stängs till och med automatiskt av när de två öronsnäckorna är anslutna till varandra.

När batteriets livslängd kommer, erbjuder headsetet 10 timmars kontinuerlig lyssningstid, 12 timmars samtalstid, 180 timmars standby. Den finns i fyra färger, nämligen svart, vitt, blått och rött. HAVIT i37 finns att köpa online på Amazon och Flipkart till ett pris av Rs. 1169.

Relaterade Artiklar

Back to top button