Havells Carnesia-I intelligent fläkt med smart läge lanserat för Rs. 4500

Havells, ett populärt konsumentelektronikmärke i Indien, har lanserat sitt första smarta takfläkt i Indien som heter Carnesia-I. Det kan intelligent känna temperaturen och luftfuktigheten i rummet för att justera fläkthastigheten därefter och den kan styras av en app eller via en röstassistent.

Fläkten kan manövreras i tre lägen; nämligen smartläge, viloläge och brisläge, de två sistnämnda är användbara för nattkomfort och att ha naturliga vindeffekter. Fläkten kan slås på / av och få sina 5-stegsnivåer kontrollerade via dess Alexa- eller Google Assistant-integrationer. Extra funktionalitet kan aktiveras via appen. Dessa inkluderar hemautomationsstöd, fuktighetsvisning, tempvisning, flera användarprofiler osv.

Havells Carnesia-I kommer att finnas till ett pris av Rs. 4500 i offlinebutiker över hela Indien.

Kommentera lanseringen, Ravindra Singh Negi, VD, Elvaror, Havells India Limited sade:

Innovation, teknisk utveckling och erbjudande av unika funktioner för konsumenter har varit kärnan i vår produktfilosofi och Carnesia-I är ett bra exempel på det. Det är en intelligent fläkt som känner av temperatur och luftfuktighet i rummet och erbjuder rätt hastighet för ökad komfort för våra konsumenter. Med kvalitativa “segment först” -funktioner är vi säkra på att det ytterligare kommer att stärka vårt fotavtryck i branschen. Baserat på vår filosofi att ”göra skillnad” kommer vi att fortsätta att glädja våra konsumenter med funktionsrika och unika produkter även i framtiden.

Relaterade Artiklar

Back to top button