Harmano Sporto trådlösa hörlurar med 16 timmars batteritid lanserades i Indien för Rs. 1995

Harmano, en tillverkare av ljudenheter, har lanserat sina nya trådlösa Sporto-hörlurar i Indien. Hörlurarna med nackbandsdesign har Bluetooth 5.0, bra batteritid och högkvalitativ ljudupplösning.

Med en vikt på 22 gram har de lätta öronsnäckorna magnetiska öronkoppar som säkerställer trasselfri användning. Bluetooth 5.0-anslutning säkerställer en stark stabil anslutning med A2DP AVRCP-stöd och en räckvidd på 10 meter. Det finns en multifunktionsknapp som ger användarna kontroll över musikuppspelning och den inbyggda mikrofonen kan hjälpa till att ta samtal.

Ljudkvaliteten förbättras med Harmanos mycket effektiva CVC-brusreduceringsteknik som säkerställer att användare kan strömma musik utan avbrott från omgivningen. För batteritid kommer Harmano Sporto med ett 180 mAh batteri som ger 16+ timmars musikuppspelning. Hörlurarna tar 1,5 timmar att ladda helt.

Harmano Sporto trådlösa hörlurar finns i både svart och röd färg finns att köpa på Harmano.in och andra butiker till ett pris av Rs. 1995.

I en kommentar till lanseringen sa Mahendra D Jangir, grundare och direktör, Harmano:

Den indiska marknaden översvämmas för närvarande med ljudprodukter av alla sortiment och slag, men varje konsument måste kunna skaffa en produkt som passar perfekt för dem. Vi på Harmano planerar att ge sig ut på marknaden med vårt eget sortiment av produkter samtidigt som vi tar teknikinnovation till nästa nivå.

Relaterade Artiklar

Back to top button