Harman Kardon SoundSticks 4 lanserades i Indien med en förstklassig design och funktioner

0 Shares

Harman Kardon har lanserat sitt premiumhögtalarsystem med namnet Harman Kardon SoundSticks 4 i Indien. Ljudsystemet har en subwoofer och två satellithögtalare, alla i en transparent kupoldesign.

Harman Kardon SoundSticks 4-funktioner

Harman Kardon SoundSticks 4 har en distinkt design. Den genomskinliga kupolen och den snygga siluettdesignen bör smälta in i den mest moderna inredningen.

Harman Kardon SoundSticks 4 producerar 140 W-utgång från sina 2.1-kanals högtalare med rik bas och tydlig diskant. Subwoofern har en inre krusad ytdesign med en effekt på 100 watt och de två vertikala satellithögtalarna på 20 W har fyra drivrutiner för rumsfyllande, klart och levande ljud.

Läs också: Xiaomi Mi Smart Speaker Review

SoundSticks 4 är utrustad med Bluetooth 4.2 för att ansluta trådlöst till källenheter. Den har också en AUX-port för fysisk anslutning och levereras med strömkabel. Det nya ljudsystemet från det USA-baserade varumärket väger 4,432 kg.

Vice presidenten för Harman India sa, ”Vi är glada att presentera den senaste upplagan av våra ikoniska högtalare som inte bara erbjuder fantastisk design utan ett utomordentligt vackert ljud. Harman Kardon som varumärke har satt en mycket hög kvalitetsstandard i både ljud och design i årtionden, och den nya SoundSticks 4 förkroppsligar verkligen den transformativa skönheten i fantastiskt ljud och teknik. ”

Läs också: Samsung Galaxy F62 med 7000mAh batteri, 64MP kamera och sAMOLED + skärm lanserad

Harman Kardon SoundSticks 4 Pris och tillgänglighet

Harman Kardon SoundSticks 4 kostar 25999 INR och finns att köpa på företagets officiella webbplats och Amazon Indien.

0 Shares