Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Har Straight Talk en obegränsad hotspot?

Vet du svaret på Har Straight Talk en obegränsad hotspot? Vad betyder det för obegränsade hotspots på nätverket? Hur fungerar det på din mobila enhet? Vilka är de obegränsade mobilplanerna för hotspot? Hur många hotspot-planer finns tillgängliga?

Inga problem. Vi fick all information om Straight Talk Unlimited-hotspot. Du kan läsa artikeln och lära dig alla detaljer om den.

Straight Talk är en mobil virtuell nätverksleverantör. Det erbjuder olika mobila tjänster till kunder. Det tillhandahåller månads- till årspaket för sina kunder.

Nätverkets mobilabonnemang inkluderar röstminuter, textmeddelanden, röstbrevlåda, mobildata och hotspot-tjänster. De tillhandahåller olika mobila hotspot-planer till sina kunder.

Har Straight Talk obegränsad hotspot?

Ja, Straight Talk erbjuder obegränsade mobilabonnemang för hotspot. Men det är inte som du tror. Deras obegränsade mobilabonnemang för hotspot är mobilabonnemang som erbjuder ett begränsat hotspot-internet.

Det har olika hotspot obegränsade planer för sina kunder. Du kan välja den bästa mobila hotspot-planen som passar dina behov.

Straight Talk-nätverket har fyra hotspot-mobilabonnemang baserat på deras kundbehov. Den erbjuder också hotspot-tjänster på tvåradiga obegränsade planer, utökade obegränsade planer och internationella obegränsade planer.

Four Straight Talk Unlimted Hotspot mobilplanerna är:

 • Brons Unlimited – $35 per månad
 • Silver Unlimited – $45 per månad
 • Guld obegränsat – $55 per månad
 • Platinum Unlimited – $65 per månad

Andra Straight Talk Unlimited-mobilplaner som erbjuds sina kunder:

 • Two-line Unlimited – $90 per månad
 • Utökad obegränsad – 90 dagar/3 månaders tjänst för 130 USD
 • Utökad obegränsad – 180 dagar/6 månaders tjänst för 255 USD
 • Utökad obegränsad – 365 dagar/1 års tjänst för 495 USD
 • Internationellt obegränsat – $60 per månad

Dessa är de obegränsade mobilabonnemang för hotspot som erbjuds av Straight Talk-mobiltjänsten. Du kan välja vilken mobilplan som helst med obegränsad hotspot som passar dina behov.

Innan du väljer en obegränsad hotspot-plan, prova att titta på de mobiltjänster som erbjuds på alla mobilabonnemang. Välj ett mobilabonnemang för hotspot som passar dina behov.

Vilka är Straight Talks obegränsade mobilabonnemang för hotspot?

Det finns fyra mobilabonnemang för hotspot på Straight Talk-nätverket. Hotspot-mobilplanerna är brons, silver, guld och platina obegränsade. Den har också tre utökade obegränsade, en tvålinjers obegränsade och en internationell obegränsad plan.

Låt oss se varje Straight Talk obegränsad hotspot-plan i detalj.

1. Brons obegränsad plan

Det är ett mobilabonnemang på trettio dagar eller en månad. Den erbjuder rikstäckande samtalstjänster. Det tillåter också röstminuter för Kanada och Mexiko.

Bronzes Unlimited-planen möjliggör hotspot-tjänster upp till 5 GB. Den inkluderar 10 GB höghastighetsinternet på din mobila enhet. Du kan använda Internet efter att ha använt 10 GB men med 2 G-hastighet.

Kostnaden för Bronze Unlimited-planen är 35 dollar per månad. Du kan köpa den för 34 dollar genom att använda automatisk påfyllning.

2. Silver Unlimited Plan

Det är också ett mobilabonnemang på trettio dagar eller en månad. Priset för mobilabonnemang är 45 USD per månad för 1 rad, 75 USD per månad för två linjer, 90 USD per månad för tre linjer, 100 USD per månad för fyra linjer och 125 USD per månad för fem linjer.

Silver Unlimited-planen erbjuder rikstäckande samtal och samtal till Mexiko och Kanada. Det ger obegränsad mobildata och 5 GB hotspot-tjänster.

Du kan köpa mobilabonnemanget för ett lägre pris på automatisk påfyllning. Till exempel kan du få mobilen för en rad för $42,5 genom att använda automatisk påfyllning.

3. Gold Unlimited Plan

Det är en mobiltjänst på trettio dagar eller en månad som tillhandahålls av Straight Talk. Den erbjuder rikstäckande samtalstjänster och samtal till Kanada och Mexiko.

Du kan få mobilabonnemanget för $55. Du kan få det för ett lägre pris på $50 med automatisk påfyllning. Du kan köpa den för ett lägre pris i tre månader på automatisk påfyllning.

Mobiltjänsten möjliggör obegränsad mobildata och 15 GB hotspot-data. Videon strömmar i DVD-kvalitet i denna mobilplan.

4. Platinum Unlimited Plan

Det är en trettio dagars eller en månads Straight Talk obegränsad hotspot-plan. Priset för den mobila tjänsten är $65. Men du kan få det för $60 under tre månader i följd med den automatiska påfyllningen.

Det tillhandahåller rikstäckande samtal och texttjänster, och det tillåter även samtal till Kanada och Mexiko. Det är en internationell mobiltjänstplan.

Platinum Unlimited Mobile Plan ger obegränsad mobildata och en 20 GB höghastighetshotspot.

Det ger också 100 GB molnlagring på mobilplanen. Det ger obegränsad e-post och samtal till 411.

5. Straight Talk Two-line Unlimited Plan

Det är en obegränsad plan med två guld. Du kan få det för $90 för en månad eller trettio dagar. Det inkluderar tjänsten med mobildata utan begränsning.

Denna plan erbjuder rikstäckande samtal och samtal till Kanada och Mexiko. Du kan använda obegränsad mobildata och höghastighetshotspots för 15 GB.

Det är en flerradsplan. Det ger också 100 GB molnlagring. Videor streamar vanligtvis i DVD-kvalitet i denna tvåraders obegränsade plan.

6. Tre månaders förlängd obegränsad plan

Det är en tre månaders eller nittio dagars Straight Talk obegränsad plan. Du kan få mobiltjänsten för $130.

Det är en mobildata- och hotspot-plan. Den här planen tillhandahåller inte röstminuter eller texttjänster. Du kan använda höghastighets mobildata för 25 GB. Den tre månader långa utökade obegränsade mobiltjänsten erbjuder en 5 GB hotspot varje månad i tre månader.

Du kan fortfarande njuta av mobildata efter att ha förbrukat 25 GB men med en hastighet av 2G. Se villkoren för Straight Talk-tjänsten.

7. Sex månaders utökad obegränsad plan

Det är en plan på en åttio dagar eller sex månader. Det liknar den tre månader långa förlängda obegränsade mobilplanen Straight Talk. Men den enda skillnaden är varaktigheten.

Detta mobilabonnemang erbjuder obegränsad mobildata i sex månader och en 5 GB hotspot varje månad i sex månader. Priset för Straight Talk-mobilplanen är $255.

Du kan njuta av höghastighets mobildata upp till 25 GB. Du kan fortfarande njuta av internet efter att ha använt 25 GB men med en hastighet på 2 G.

8. Ettårig förlängd obegränsad plan

Det är en ettårig eller tre-sextiofem dagars mobilplan. Det liknar den förlängda obegränsade mobiltjänsten på tre månader och sex månader. Längden är den enda skillnaden mellan de tre mobilabonnemang.

Priset för mobilabonnemanget är $495. Du kan spara $15 genom att köpa den här planen istället för den sexmånaders utökade obegränsade mobilplanen.

Det ger obegränsad mobildata och 5 GB hotspot-data varje månad på året. Du kan njuta av höghastighets mobildata för 25 GB. Du kan fortfarande använda mobildata men med 2 G-hastighet.

9. Straight Talks obegränsade internationella mobilplan

Det är en internationell mobilplan på trettio dagar eller en månad. Priset för detta mobilabonnemang är $60 per månad. Det ger obegränsade samtal och sms över hela landet. Det erbjuder även internationella samtalstjänster. Du kan njuta av mobildata utan begränsning i denna mobilplan.

Den obegränsade internationella mobilplanen är en utökad obegränsad plan tillsammans med internationella samtal och texttjänster.

Du kan använda höghastighets mobildata upp till 25 GB, och Internet minskar till 2 Gt. Den obegränsade internationella planen erbjuder en 5 GB hotspot.

Välj en Straight Talk-hotspot-plan från listan ovan. Välj ett mobilabonnemang som matchar dina behov.

Du kan köpa ett obegränsat mobilabonnemang på webbplatsen Straight Talk Hotspot Plan. Du kan också få mobilplanen genom att besöka en närliggande fysisk butik eller kontakta Straight Talks kundtjänst. Du kan ställa in ditt konto på automatisk påfyllning. Du kan spara lite pengar genom att göra det.

Om du inte har några serviceproblem efter Straight Talk-påfyllningen, försök att lösa problemet. Du kan lösa problemet genom att följa korrigeringarna i vår artikel “Hur man åtgärdar No Service-problem efter Straight Talk Refill” på under 10 minuter.

Hur fungerar Straight Talk Unlimited Hotspot?

Du kan ansluta Straight Talk-hotspot till vilken mobil enhet som helst genom att aktivera Hotspot. För att komma åt hotspot-internet, slå på hotspot från din Straight Talk-mobiltelefon. Slå på Wi-Fi på andra enheter som du vill ha åtkomst till internet. Anslut till hotspot och ange hotspot-lösenordet.

Du kan använda hotspot-tjänsten genom att ansluta till hotspot från enheten. Innan dess, ha en giltig hotspot-plan på ditt Straight Talk-mobilnummer.

Steg för att komma åt Straight Talk Unlimited Hotspot-tjänsterna på andra mobila enheter:

 • Slå på hotspot på den mobila Straight Talk-enheten.
 • Aktivera Wi-Fi på enheten du vill använda hotspot. Du kan slå på Wi-Fi på enhetens inställningar eller genom att öppna Kontrollcenter eller Snabbinställningar.
 • Skaffa ditt hotspot-lösenord. För hotspot-lösenord,
  • Gå till inställningar
  • Gå till Hotspot alternativ
  • Välj Hotspot-lösenord på inställningarna
  • Notera hotspot-lösenordet.
 • Välj din Straight Talk-nätverkshotspot på alternativen för Wi-Fi-hotspot
 • Ange din Hotspot-lösenord
 • Välj Ansluta för att njuta av hotspot-internet från Straight Talk.

Inställningsinstruktionerna kan ändras för olika mobila enheter. Du kan kontrollera inställningen genom att söka efter den.

Om du inte hittar alternativet Wi-Fi, hotspot eller hotspot-lösenord kan du prova att använda din mobila enhets manual. Du kan också söka efter instruktioner på din mobiltjänstwebbplats.

Din nuvarande Straight Talk-mobilplan bör ha hotspot-tjänster för att komma åt hotspot-internet från olika mobila enheter.

Du kan njuta av Straight Talks obegränsade hotspot genom att ansluta till Wi-Fi. Det är en enkel metod.