Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Har du ett irriterande meddelandemärke som inte försvinner? Begone kan ta bort den

Det är vanligtvis en enkel uppgift att ta bort ett meddelandemärke från en app – öppna bara appen i fråga och bekräfta aviseringen. I vissa fall är processen dock inte lika skuren och torr. Appen Inställning, till exempel, gillar att visa ett meddelandemärke när det finns väntande programuppdateringar för din telefon.

Eftersom aviseringsmärket inte är lika lätt att åtgärda under ovannämnda omständigheter, och potentiellt andra som vi inte har diskuterat, borde det inte komma som en överraskning att jailbreak-tweak-utvecklare ofta skapar lösningar för samhället. Ett sådant exempel är ett nysläppt tillägg som heter Borta av utvecklare.

Om du plågas av ett meddelandemärke som du inte verkar bli av med, vilket särskilt kan vara fallet om du är jailbreakad och din Inställningar-app vill att du ska installera en mjukvaruuppdatering, så erbjuder Begone en användarvänlig lösning. Genom att använda en 3D Touch- eller Haptic Touch-gest på appikonen i fråga via hemskärmen, hittar du ett nytt alternativ i den efterföljande menyn med titeln “Rensa meddelanden”, som visas ovan.

När du trycker på det nya menyalternativet försvinner meddelandemärket omedelbart från appens ikon. Begone erbjuder en särskilt stensäker lösning, eftersom meddelandemärket ser ut att vara permanent undertryckt efter användning av tweakens kärnfunktion. Inget antal enhet Resprings eller avinstallation av tweaken kommer att få aviseringsmärket att återvända, vilket borde vara musik i dina öron om detta någonsin har hänt dig.

Begone kommer inte med några alternativ att konfigurera, och för att vara ärlig behöver den inte en. Att helt enkelt installera tweaken ger dig den funktion du önskar, medan avinstallation av tweaken skulle ta bort funktionen från din enhet.

De som är intresserade av att prova Begone kan ladda ner tweaken för free från Packix-förrådet via deras favoritpakethanterare. Begone stöder jailbroken iOS 13 och 14-enheter och får en solid 5/5 från mig eftersom jag bara råkade bekämpa det här problemet på min egen jailbreakade handenhet ett tag nu.

Har du ett kvardröjande meddelandemärke på någon av dina appar som du planerar att dölja med Begone? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.