Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Här är när du ska förvänta dig Galaxy S8 Oreo släppdatum

En Wi-Fi-certifiering och en ny Samsung-appuppdatering är de senaste i en serie skyltar som pekar på ett överhängande Galaxy S8 Oreo-släppdatum.

Samsung Galaxy S8 Android 8.0 Oreo-uppdateringen fortsätter att göra framsteg i offentlig beta när företaget ser ut att avsluta testet för Galaxy S8 och Galaxy S8 +. Företaget är nu på sin fjärde betaversion och utvidgade nyligen programmet till ytterligare länder inklusive Frankrike, Tyskland, Polen och Indien.

Trots dessa framsteg har Samsung fortfarande inte bekräftat ett exakt Galaxy S8 Android Oreo-släppdatum och det är oklart när det tillkännagivandet kommer.

Samsung är fortfarande mamma om sina planer för Galaxy S8 Android 8.0 Oreo-uppdateringen, men vi har sett flera ledtrådar fram när vi trycker mot slutet av året, och dessa ledtrådar hjälper oss att begränsa början på den mycket efterlängtade Galaxy S8 Android 8.0 Oreo rullar ut.

De senaste ledtrådarna kommer från Samsung själv. De kommer inte från ett blogginlägg som beskriver dess planer, utan kommer i form av en Wi-Fi-certifiering och en uppdatering av Samsung VR-applikationen.

Det verkar som om ett stort hinder är ur vägen när Galaxy S8 får en ny Wi-Fi-certifiering på Wi-Fi Alliance. Denna omcertifiering är viktig eftersom enheten har certifierats med Android 8.0. Detta är ett stort steg mot public release och det betyder att en release i USA och Kanada närmar sig.

Företaget uppdaterade också sin Samsung VR Video-app med stöd för nya Galaxy A8 och Galaxy A8 +. Enligt ändringsloggen kommer Samsung VR-appen också med Android 8.0 Oreo-stöd för Galaxy S8, Galaxy S8 + och Galaxy Note 8.

Detta är tydliga tecken på framsteg när Samsung lägger grunden för den eventuella starten av Galaxy S8: s Android 8.0 Oreo-uppdatering.

Ingen av dessa ledtrådar avslöjar ett Galaxy S8 Oreo-släppdatum, men deras ankomst betyder att vi närmar oss. Och just nu leder alla vägar till en frisläppning i början av 2018.

Tidigare denna månad hävdade en Samsung-rep från företagets betaprogram att Galaxy S8 Android 8.0 Oreo-uppdateringen skulle skjuta ut i januari eller början av februari.

Denna tidpunkt stämmer perfekt med ett tidigare tillkännagivande från Samsung Turkiet där den regionala armen sa att den planerade att lansera uppdateringen i Turkiet i början av 2018. Den gav ingen specifikation.

Allt detta stämmer nära med det utgivningsprotokoll som företaget använde för sin Android Nougat-utgåva.

Förra året släppte företaget sin Galaxy S7 Android Nougat beta den 9 november. Galaxy S8 Android Oreo beta startade den 2 november.

Den 30 december avslutade Samsung Galaxy S7 Nougat beta och bara några dagar senare, den 5 januari, började företaget lansera Galaxy S7 Android Nougat-uppdateringen.

Så om inte något går hemskt fel under den senaste testomgången, ser det mer och mer ut som Galaxy S8 Oreo släppdatum kommer att landa i januari. För vissa användare.

Vi förväntar oss att den första Galaxy S8 Android 8.0 Oreo-uppdateringen kommer att lanseras i början av 2018, men det kommer att ta veckor innan de flesta Galaxy S8-användare får sin uppgradering från Android 7.0 Nougat.

Exakt timing varierar beroende på modell och region. Stora marknader som Korea och USA är vanligtvis först i raden av stora Android-uppgraderingar.

Och Samsungs Oreo-uppdatering är verkligen en stor uppgradering för Galaxy S8. Betan har för närvarande en lång lista med funktioner inklusive förbättringar av startskärmen och snabbpanelen, Samsung-tangentbordsuppgraderingar, nya Edge-funktioner, anpassade färgade mappar, förbättrad integritet i fotogalleriet och klockförbättringar.

För mer information om Galaxy S8 Android 8.0 Oreo-uppdatering, ta en titt på vår sammanställning nedan.

5 skäl att inte installera Galaxy S8 Oreo Beta och 11 skäl som du borde

Installera Galaxy S8 Oreo Beta för att hjälpa Samsung

Installera Galaxy S8 Oreo Beta för att hjälpa Samsung

En av de bästa anledningarna till att testa Samsung Galaxy S8 Oreo beta är att hjälpa företaget att förbättra programvaran innan den släpps till miljoner Galaxy S8-användare runt om i världen.

Om du är trött på att hantera Android-problem på din Galaxy S8 (eller en annan enhet), och du har en Galaxy S8 liggande, tänk på att prova Galaxy S8 Oreo beta.

Samsung uppmuntrar Galaxy S8 Oreo-betatestare att ge feedback om Android 8.0-fel och prestandafrågor. På detta sätt kan dess ingenjörer squasha buggar före den utbredda utgåvan.

Tack vare feedbacken från betatestare fixade Samsung massor av problem med Android Oreo före den officiella utgåvan. Den senaste betaversionen ger en lång lista med korrigeringar och förbättringar.

Rapportera fel är extremt enkelt och din feedback, oavsett hur liten, kan hjälpa företaget att ge en mycket bättre upplevelse för alla Galaxy S8-användare.

För att skicka feedback startar du helt enkelt Samsung + / Samsung-medlemmar och lägger upp din rapport under lämplig meny.

Återigen kommer registreringen att sluta den 5 januari så de av er som vill hjälpa måste behöva registrera sig snart.