Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Här är de bästa Chrome-tilläggen för att förbättra din surfupplevelse

Chrome är den webbläsare som vi använder oftast på vår dator. Det är troligt att du läser detta på en dator med en webbläsare. Därför är det viktigt att få ut det mesta av denna tid vid datorn. Därför har vi sammanställt en uppsättning nödvändiga Chrome-tillägg (tillägg) som tar din webbsurfande till nya höjder.

Dessa tillägg är gjorda för att hjälpa dig att spara tid och ansträngning oavsett hur ofta du använder internet. Vi har dig täckt med allt från enklare flikhantering till förbättrad läsbarhet.

Mer intressant kanske är det faktum att dessa tillägg inte är exklusiva för webbläsaren Chrome. Alla Chromium-baserade webbläsare, som Microsoft Edge, Brave och fler, stöder dem, så att du kan dra nytta av dem var du än går.

Topp 5 måste ha Chrome-tillägg

Mörk läsare

Den första är Dark Reader, ett viktigt tillägg för fans av det mörka läget. Genom att dynamiskt tillämpa mörka teman på webbsidor, aktiveras nattläge. Den vänder också om levande nyanser för att öka kontrasten och läsbarheten på natten. Det låter dig också ändra ljusstyrka, kontrast, sepiafilter, mörkt läge, teckensnittsinställningar och bygga en ignoreringslista för webbplatser som du inte vill använda i mörkt läge.

Tab Manager Plus för Chrome

Nästa tillägg på vår lista är Tab Manager Plus för Chrome, ett effektivt verktyg som förenklar processen att hantera och organisera dina flikar. Det gör att du snabbt kan upptäcka öppna flikar, se alla fönster i en vy, hitta dubbletter och begränsa antalet flikar per fönster. Den har också användbara funktioner som möjligheten att fästa eller lossa flikar, flytta flera markerade flikar samtidigt och snabbt komma åt den senast öppnade fliken.

PocketTube: YouTube Subscription Manager

Med detta tillägg kan du organisera dina YouTube-prenumerationer i en dedikerad mapp och skapa anpassade samlingar som ser bra ut och smälter in i designen på webbplatsen. Dessutom har den funktioner som synkronisering av dina samlingar, filtrering av videor efter ämne, massavregistrering och ett flöde med de senaste uppladdningarna till YouTube organiserade efter samlingar eller grupper. Det finns mycket du kan göra, vilket du får reda på när du lägger till det på din PC.

Keepa – Amazon Price Tracker

För de smarta shoppare där ute har vi Keepa – Amazon Price Tracker. Du kan spara tid och pengar genom att använda detta Chrome-tillägg för att hålla koll på Amazons produktpriser. Dessutom kan du enkelt övervaka och jämföra priser på alla Amazon-marknader för att få de bästa erbjudandena. Det fungerar med många olika Amazon-lokaler, som t.ex [.com |.co.uk |.de |.co.jp |.fr |.ca |.it |.es |.in |.com.mx].

Google ordbok

Listan avslutas med Google Dictionary, ett oumbärligt tillägg som visar definitioner tillsammans med dina webbplatsresultat. Med ett enkelt dubbelklick på ett ord på webben kan du omedelbart kolla upp definitioner och synonymer, vilket gör det till en underbar resurs för studenter, författare och nyfikna sinnen. Det ger också översättning av främmande ord och en historik över de ord du har slagit upp.

Det var allt för nu; känna free att använda emojierna i slutet av sidan för att visa din uppskattning om du har funnit det här inlägget användbart. Dessutom kan du rekommendera några ytterligare fördelaktiga tillägg som du använder regelbundet så att vi kan skapa några fler måste-ha-listor som dessa i framtiden.