Halo Infinites första “Bot-fokuserade” förhandsvisning “kan hända så snart nästa helg”

0 Shares

När Halo Infinites helgdagsfönster närmar sig, håller 343 Industries på att börja flera omgångar av tekniska förhandsgranskningar, med den första som förväntas fokusera på Bots inom en snar framtid.

Detaljer om den första tekniska förhandsgranskningen lades ut i juli: s Inside Infinite blogginlägg, med 343 industrier som säger att det kommer “mycket nära” att starta flygprocessen och att även om det är “en flytande process” har teamet “fått okej att säga att vår första Bot-fokuserade tekniska förhandsvisning kan hända redan nästa helg. ”

Ett fast datum har inte fastställts ännu men det kommer inte att landa från ingenstans, med 343 som bekräftar att det först avser att vara värd för en liveström, “där vi kommer att dyka in i själva byggnaden och gå igenom nästan alla aspekter” av den tekniska förhandsgranskningen.

Innan detta inträffar gräver dock blogginlägget in i vad spelarna måste se fram emot, samtidigt som de klarar av vissa förväntningar. Den första tekniska förhandsgranskningen “kommer att fokusera på Bots och en bit av den nya Academy-upplevelsen”, där spelare introduceras till Bot Arena och Academy Weapon Drills.

Halo Infinite “är franchisens första razzia i världen av multiplayer-robotar” och i posten säger chef för Creative, Joseph Staten, att de är en av hans “favoritfunktioner” som laget “alltid ville landa men som konsekvent på grund av begränsad tid och resurser. ”

Teamet vill “samla feedback om Bot-beteende och online-prestanda” genom att testa Bot Arena-spellistan, som sätter 4 spelare mot 4 Bots på arenakartor. Enligt Staten finns det fyra typer av bots i Halo Infinite: Rekrytera, Marine, ODST och Spartan, med “varje nivå representerar en ökning av bot-skicklighet.” Bots är, förklarar han, utmanande och kan bli “smartare och mer resursstarka” men de är också “rättvisa”.

Den här förhandsgranskningen kommer att innehålla Slayer på Bazaar, Recharge och Live Fire-kartorna. Medan saker och ting kommer att börja långsamt, säger inlägget att planen är att ha “ett dagligt innehållsutbud som kommer att utvecklas under loppet av flygningen baserat på deltagarnas övergripande engagemang”, som ständigt ökar genom Bot-kompetensnivåerna “för att ge större utmaning och variation. ”

343 Industries vill också testa sina Academy Weapon Drills med en begränsad lista över vapen och släppa spelare till en skjutbana arena där de kommer att använda bots för att göra målpraktik “för att lära sig hur varje vapen fungerar innan de går in i stridens hetta”.

Slutligen hoppas laget att få feedback på spelets menyer och är särskilt intresserad av “att se hur spelare rör sig genom användargränssnittet för att låsa upp sina Battle Passes, kontrollera deras utmaningar, använda butiken och tillämpa sina intjänade anpassningselement i Armor Hall . ”

För att testa Battle Passes får inbjudna spelare “en viss mängd krediter i spelet” som de kan spendera som de vill, men “anpassningsobjekt som är upplåsta under tekniska förhandsgranskningar kommer inte att överföras när spelet släpps senare i år . ” Eftersom 343 testar Battle Passes och anpassning på en rent teknisk nivå, bör spelarna förvänta sig att de är begränsade och inte “en utställning av vårt lanseringsinnehåll.”

Fortsatt förväntningshantering, 343 Industries gör det tydligt i inlägget att eftersom förhandsvisningen är ett pågående arbete och “ett par månader efter” den nuvarande huvudbyggnaden, bör spelarna förvänta sig några “stötar och grova kanter.”

Huvudmålet med förhandsgranskningarna, säger blogginlägget, är “verkligen teknisk till sin natur – vi vill driva våra system och tjänster i större skala än vad vi hittills har kunnat göra som ett viktigt steg mot att vi är lika redo som möjligt när översvämningsgrindarna öppnas helt vid lanseringen denna semester. Feedback och andra insikter är verkligen värdefulla, men först och främst testar och betonar vi den tekniska sidan av Halo Infinite. ”

Bots är bara de första etapperna av 343 Industries tester och längre ner på linjen kommer flygningar att “expandera till mer innehåll inklusive traditionell PVP Arena och Big Team Battle.”

Hur man deltar

Om du vill ha en chans att delta i Halo Infinites flygprocess måste du vara en Halo Insider. Att registrera sig för detta handlar om att registrera sig för programmet med ditt gamertag och välja kommunikation och flygning. Halo community manager John Junyszek har lagt upp en Twitter-tråd som bryter ner stegen för att registrera sig i detalj.

Se mer

Även om bara att vara insider inte är en garanti för att bli inbjuden att delta i tekniska förhandsgranskningar eller flygningar, säger 343 Industries att det kommer att vara värd för “hundratusentals” spelare i den första förhandsgranskningen med hopp om att bjuda in “ännu mer” för nästa omgång. “Vårt mål”, säger inlägget, “är att så småningom få alla berättigade Halo Insider en chans att gå på hands och hjälpa oss att uppnå våra mål på vägen mot lanseringen. Kom ihåg, om du inte kommer in den här gången, snälla förtvivla inte – fler möjligheter kommer. ”

Halo Infinite är fortfarande planerad till en semester 2021-release och den kommer att lanseras exklusivt på Xbox-plattformar och PC.

0 Shares